Grammar, Reviews, Reading, Speaking, Vocabulary, Writing, Listening. 16.03.2020

6 безкоштовних весняних онлайн-курсів англійської мови (A1-C1)

Автор: Green Forest

Хто ж знав, що всього за тиждень, наша традиційна щосезонна добірка безкоштовних онлайн курсів з англійської мови стане не просто актуальною, як завжди, а супер-мега-актуальною. Пандемія коронавірусу, карантин в Україні та наявність додаткового вільного часу, - тепер ви просто не можете проігнорувати онлайн курси з англійської від топових світових ВУЗів. До того ж, вони цілком безкоштовні! У добірці вас чекають різноманітні курси для всіх рівнів, від початкових до високих. Ви можете пройти курс по літературі, підтягнути минулі часи та модальні дієслова або поглибити свої знання англійської у напрямку математики, науки, інженерії та технологій. І це далеко не все, тож прогляньте нашу добірку та хутчіше реєструйтесь на обраний курс!

Literature of the English Country House by the University of Sheffield
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Vocabulary, Reading
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище
Початок курсу: 4 травня 2020
Тривалість курсу: 8 тижнів

Дуже надихаючий курс для тих, хто любить читати, а потім обговорювати все прочитане англійською мовою. Під час курсу ви зможете прослідкувати за історією англійських заміських маєтків у творах таких видатних авторів: Thomas More, Margaret Cavendish, Jane Austen, Ann Radcliffe, Charles Dickens та Oscar Wilde з 16 до 20 століття. Після закінчення курсу ви навчитесь формувати свою авторитетну  думку щодо прочитаних літературних творів, тобто зробите перші кроки до статусу літературного критика =))

 

Just Reading and Writing English 1 by Tsinghua University
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Writing, Reading
Необхідний рівень англійської: Elementary або вище
Початок курсу: 9 березня 2020
Тривалість курсу: 7 тижнів

Курс базової англійської мови для тих, хто робить тільки перші кроки на шляху до впевненого володіння мовою. Курс складається з 6 розділів з різними темами: почуття, здоров’я, навчання, університет, культурні відмінності та міста. По закінченню курсу ви отримаєте базові навички читання та писання англійською мовою. Курс складається з навчальних відео від викладачів з США, Великої Британії, Ірландії, Канади, Австралії та Колумбії.

Perfect Tenses and Modals by the University of California, Irvine
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Writing, Grammar 
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 23 березня 2020
Тривалість курсу: 4 тижні

Цей курс розрахований на студентів з середнім рівнем знань мови і допоможе розібратись з такими граматичними часами англійської мови: present perfect, present perfect progressive, past perfect, and past perfect progressive. Якщо що, progressive = continuous. Також під час курсу ви вивчите популярні англійські модальні дієслова. Даний курс сподобається не тільки початківцям, а  і тим, хто вже має базові граматичні знання, але хоче повторити правила та освіжити свої знання. 

6 безкоштовних весняних онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced

English for Science, Technology, Engineering, and Mathematics by the University of Pennsylvania
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Speaking, Reading, Vocabulary and other Language skills 
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 2 березня 2020
Тривалість курсу: 5 тижнів

А це курс спеціалізованої англійської мови розрахований на не носіїв мови. За допомогою 5 розділів ви зможете розширити свій словниковий запас та прокачати різні навички з англійської, пов’язані з науковими темами. Весь курс оснований на темі Кліматичних змін, і кожний окремий юніт розглядає різні проблеми, пов’язані з цим явищем, такі як хімія кліматичних змін, наслідки глобального потепління та нанотехнології, які допоможуть сповільнити кліматичні зміни.  

Business English: Basics by HKUST
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Speaking, Writing 
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 9 березня 2020
Тривалість курсу: 6 тижнів

Якщо ви хочете покращити свою бізнес-англійську, тоді цей курс саме для вас. Даний курс допоможе вам удосконалити свої мовні навички та поповнити свій словниковий запас для успішних бізнес комунікацій. Після закінчення  курсу ви зможете: описувати речі та події, робити запити, підтримувати дискусії та аргументувати свої думки, використовувати потрібний стиль, проводити аналіз, бути медіатором перемовин, аналізувати та збирати бізнес дані. 

Exploring English: Shakespeare by British Council
Реєстрація на курс
Що можна покращити: vocabulary and the language skills 
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 6 квітня 2020
Тривалість курсу: 6 тижнів

Ще один курс, присвячений літературі, а саме творам Вільяма Шекспіра. Але курс присвячений не тільки творам великого письменника, а й його шляху до визнання: від місця його народження в Стратфорді-на-Ейвоні до театру the Globe у Лондоні. Ви розглянете 5 відомих п’єс Шекспіра за допомогою акторів та експертів з усього світу, які прояснять і допоможуть зрозуміти головне послання його творів. 

6 безкоштовних весняних онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced - 2Сподіваємось вам сподобалась наша добірка, ви вже обрали якийсь цікавий курс для себе і знаєте, чим будете займатись найближчі 4-8 тижнів.

So #FuckCoronavirus and keep learning English.

Вам також може сподобатися:
Grammar
Безкоштовний відеоурок англійської мови з викладачем: Used to vs Past Simple
Як думаєте, який варіант правильний: I (used to spend OR spent) time at home watching TV. But last year, I finally started travelling. Щоб ви добре розбиралися в темі "Used to vs. Past Simple",  старша викладачка Green Forest Оля Янкова пояснить для вас всі нюанси і різницю між цими…
Grammar
Passive voice and active voice (пасивний та активний стан) – таблиця відмінностей та правила вживання
Passive voice (пасивний стан) часто насторожує студентів при вивченні англійської мови. Але слід відмітити, що з використанням passive voice мовлення виглядає більш потужно та виразно, тому, гадаємо, його варто знати та використовувати. В цій статті ми розглянемо головні аспекти вживання passive voice,…
Video
Англійська в піснях – Персональні невдачі Taylor Swift в синглі Anti-Hero
Вона побила майже всі музичні рекорди, забрала майже всі нагороди, а ще сьогодні вона в нашій відеорубриці «Англійська в піснях». Це ми про Тейлор Свіфт і її популярний сингл Anti-Hero, який вже розібрала для вас викладачка Green Forest Юлія Кравченко у нашому новому відео — https://bit.ly/3TpttUX.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.