Reviews. 15.06.2020

6 безкоштовних літніх онлайн-курсів англійської мови (A2-C1)

Автор: Green Forest

Літо, спека, подорожі карантин, - і це здається ще не всі сюрпризи, які підготував нам 2020 рік. Що буде далі, спрогнозувати дуже складно, але ще залишились речі, які залежать тільки від нас. Наприклад, наш рівень англійської мови! І саме це літо ідеально підходить для його підвищення, адже вас не будуть відволікати ні подорожі на море, закордонні поїздки з друзями чи фестивалі з виступами улюблених виконавців. Так, знаємо, що звучить не так круто, але це дійсно ваш шанс провести літо з користю. До того ж ми зібрали для вас чергову добірку безкоштовних курсів від різних світових університетів, присвячених або англійській мові, або її вивченню. Обирайте курс, який вас зацікавить найбільше і тисніть магічну кнопку Enroll (зареєструватись)!

6 безкоштовних літніх онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Pre-Intermediate до Advanced

 

Getting Started with Essay Writing by the University of California, Irvine
Реєстрація на курс 
Що можна покращити: Writing
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 22 червня 2020
Тривалість курсу: 5 тижнів

Якщо у вас проблеми з writing і ви хочете попрактикуватись писати англійською, цей курс саме для вас. Після завершення курсу ви навчитесь писати 3 типи творів: порівняльні, причинно-наслідкові та аргументовані. Також під час курсу ви більш детально розберете структуру творів та навчитесь використовувати різні корисні інструменти. Всі лекції та практичні завдання курсу доступні безкоштовно, але для проходження тестувань та отримання зворотнього зв’язку потрібно купувати повний курс.

Perfect Tenses and Modals by the University of California, Irvine
Реєстрація на курс 
Що можна покращити: Grammar, Writing
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 15 червня 2020
Тривалість курсу: 4 тижнів

А цей курс допоможе вам поглибити ваші знання граматики англійської мови, а саме розібратись з такими часами, як present perfect, present perfect progressive, past perfect, and past perfect progressive. Також цей курс розповість вам про найбільш уживані модальні дієслова. Курс складається з цікавих та веселих відео лекцій, тож ви зможете удосконалити не тільки свої письмові навички, а й попрактикувати слухання та здобути навички говоріння. 

Basic English 2: Pre-Intermediate by King's College London
Реєстрація на курс 
Що можна покращити: Listening, Writing, Speaking
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище
Початок курсу: 3 серпня 2020
Тривалість курсу: 4 тижнів

Назва цього курсу говорить сама за себе – цей курс присвячений всім базовим аспектам англійської мови для рівня Pre-Intermediate. Ви будете вивчати англійську за допомогою різноманітних життєвих ситуацій, які відбуваються з нами щодня. Ви будете слухати, що говорять люди, та навчитесь давати відповіді на базові питання. 


Interview Research and Preparation by The University of Maryland
Реєстрація на курс 
Що можна покращити: Grammar, Writing, Speaking
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище
Початок курсу: 8 червня 2020
Тривалість курсу: 5 тижнів

Задумуєтесь над зміною роботи, новою кар’єрою чи просто шукаєте себе у цьому житті? Тоді цей курс може наштовхнути вас на правильний шлях. Суть курсу допомогти кожному наповну використовувати свої інтереси, таланти та компетенції, щоб знайти роботу та справу своєї мрії. Цей курс навчить вас донести свою цінність роботодавцю таким чином, щоб її було легко розпізнати. Після закінчення курсу ви зможете ефективно та переконливо подавати себе роботодавцю.

English for Business and Entrepreneurship by University of Pennsylvania
Реєстрація на курс 
Що можна покращити: Vocabulary, Listening, Reading, Speaking
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище
Початок курсу: 12 червня 2020
Тривалість курсу: 5 тижнів
Даний курс розрахований не неносіїв мови, які цікавляться глобальним бізнесом та економікою. Ви будете вивчати ділову англійську мову за допомогою автентичних текстів та відео лекцій, удосконалюючи свою ділову лексику, розберетесь із концепціями та проблемами. Курс покриває такі теми, як розробка концепцій, огляд ідей та продуктів, маркетингові дослідження, складання бізнес-плану та налагодження фінансування проекту. Після закінчення курсу ви навчитесь робити бізнес-презентації проектів. 

Successful Interviewing by University of Maryland, College Park
Реєстрація на курс 
Що можна покращити: Grammar, Writing
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище
Початок курсу: 15 червня 2020
Тривалість курсу: 5 тижнів

А цей крутий курс знадобиться всім, хто готується до співбесіди англійською на роботу або планує проходити такі інтерв’ю в найближчому майбутньому. Курс навчить вас як гарно проаналізувати компанію, в яку ви подаєтесь, серйозно підготуватись до перших найважливіших 3-5 хвилин співбесіди; допоможе з відповідями на всі ці питання, типу "Tell Me About Yourself" або про розмір бажаної зарплати; допоможе адаптувати свою англійську до рівня, якого очікують носії мови саме на співбесіді. 

Ну і бонусний курс англійської для всіх, хто хоче більш суттєво взятись за свої знання – це літні Дистанційні курси англійської мови від Green Forest, які також проходять суто онлайн.  
Набір у групи триває все літо, а старт груп заплановано на 15.06, 6.07, 3.08. Обрати курс і пройти тестування на визначення рівня можна за цим посиланням - bit.ly/2wVao6B.

6 безкоштовних літніх онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Pre-Intermediate до Advanced - 2

Вам також може сподобатися:
Fun
One Аnimated Film for your English - мультфільм Coco
Halloween наближається, тож сьогодні у нашій рубриці One Animated Film for Your English маємо для вас тематичний мультфільм, який рекомендуємо глянути кожному! Це ми про мультик «Коко», що розповідає про хлопчика Мігеля, який потрапляє у світ мертвих. Як і чому він там опинився не будемо…
Grammar
7 безкоштовних зимових онлайн-курсів англійської мови (A1-C1)
Нова добірка безкоштовних онлайн курсів для всіх рівнів від Green Forest вже тут. Ну, тобто курси не від Green Forest, а від різних всесвітньовідомих університетів та різних онлайн платформ для навчання. Просто ми тут зібрали ті, які почнуться саме зимою або ж їх  можна проходити в будь-який час.…
Grammar
Безкоштовний урок англійської з Notes – Слухання – Narrating a story (B2-C1)
Цікаве інтерв'ю англійською з поліцейським, корисні поради, як вберегтися від шахрайства, багато важливих слів та виразів, щоб зробити ваші історії більш логічними і зв'язними - це все чекає на вас у нашому новому безкоштовному уроці Narrating a story - https://bit.ly/31daa9P. Проходьте його…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.