Listening, Vocabulary, Speaking, Writing. 30.11.2016

4 безкоштовні зимові онлайн-курси англійської мови (A1-C1)

Автор: Вікторія Інзіна

Для всіх тих, хто не зміг обрати для себе онлайн курс у жовтні, а також для тих, хто нещодавно став читачем нашого сайту – мій список свіжих пропозицій від світових університетів та інших освітніх ресурсів. Що вони пропонують? Цікаві та досить інтенсивні лекції, відео, аудіо та різноманітні завдання на різні тематики для різних рівнів володіння англійською мовою. Що для цього потрібно? Персональний комп’ютер із доступом в Інтернет та від 2 до 18 годин вашого часу на тиждень.  Скільки це коштує? Безкоштовно! 


1) Inside IELTS: Preparing for the Test with the Experts
Вчитись тут
Що можна покращити: Writing, Speaking, Listening, Reading
Необхідний рівень англійської: Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced
Початок курсу: 9 січня
Тривалість: 5 тижнів

Почнемо із найбільш актуального на сьогоднішній день, а саме із підготовки до міжнародного екзамену IELTS Academic. Цей онлайн курс пропонує поради від експертів, а також більш детально розглядає навички, що необхідні для отримання високих балів. Курс, як і сам екзамен, створений всесвітньо відомим університетом Cambridge. Експерти обіцяють, що наприкінці курсу ви зрозумієте як само оцінюються Writing та Speaking, навчитеся стратегій щодо виконання різноманітних завдань екзамену, а також покращите загальний рівень своєї англійської. 

 

2) English Composition
Вчитись тут
Що можна покращити: Writing
Необхідний рівень англійської: Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced
Початок курсу: 9 січня
Тривалість: 8 тижнів

Цей базовий курс від державного університету штату Аризона не лише покращить виші навички у написанні різного роду творів, але й навчить критично мислити, орієнтуватись на різну аудиторію, обирати доречний стиль вашого письма та навіть використовувати сучасні технології задля полегшення процесу написання. Принаймні, саме це обіцяють нам автори курсу і ми схильні їм вірити, адже English Composition – далеко не перший і мабуть не останній онлайн курс від університету Аризони, що моє багато позитивних відгуків серед прихильників такої дистанційної освіти. 

 

3) How to be a critical reader
Вчитись тут
Що можна покращити: Reading
Необхідний рівень англійської: Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced
Початок курсу: будь-коли
Тривалість: 7 годин

Будь-який книголюб знає, що читання – це не лише процес розпізнавання літер та загального сенсу речень. Це цілий новий світ (так, майже як у Олдоса Хакслі), адже зазвичай у тому, що ми читаємо закладено набагато більше думок та ідей, ніж здається на перший погляд. Якщо ви мрієте читати книжки англійською, то цей онлайн курс – гарний початок вашого шляху. Курс навчить вас аналізувати прочитане та розуміти ідеї автора. Особливо це стане у нагоді тим, хто планує навчатись закордоном. 

4) American English Speech
Вчитись тут
Що можна покращити: Speaking, Pronunciation
Необхідний рівень англійської: Upper-Intermediate, Advanced
Початок курсу: будь-коли
Тривалість: 7 годин

Розмовляти англійською – то одне, розмовляти як носій мови – зовсім інше. З першого погляду це здається неможливим, але це далеко не так. Позбавитись акценту взагалі дійсно важко, але можна навчитись англійським звукам, яких немає в рідній мові, та тим самим зробити свою розмовну англійську більш аутентичною. Даний курс сконцентрований на американській англійський, а отже фанатам британського акценту, напевно, не цікавий. Всіх інших запрошуємо зануритись у світ англійської фонетики та здобути навички акторської мови. 


Зима – найкращий час вивчити щось новеньке та цікаве не виходячи з дому! Не марнуйте свій час дарма, адже лише декілька годин навчання на тиждень можуть принести вам неабияку користь. Як вже зазначалось вище, всі курси є безкоштовними. Новачкам у світі онлайн освіти, нагадую, що якщо ви хочете отримати сертифікат, що офіційно підтверджує здобуті вами знання, за нього потрібно буде заплатити. Бажаю успіху! 

Вам також може сподобатися:
Video
Англійська в піснях. Imagine Dragons підтримали Україну в кліпі на пісню Crushed
Впевнені, ви вже чули про пісню Crushed by Imagine Dragons та їх кліп з історією Сашка з Миколаївської області І щоб ви точно розуміли, про що співають «дракони», та почерпнули щось нове для своєї англійської, наша викладачка Юля Кравченко зробила для вас відеорозбір цієї потужної пісні…
Vocabulary
One TV show for your English - серіал 3 Body Problem
Відкрийте для себе захоплюючий світ наукової фантастики та таємниць з новим серіалом від Netflix "3 Body Problem". Протягом 8 серій по 1 годині ви дізнаєтеся, як рішення однієї людини в минулому може вплинути буквально на все людство. На тлі китайської революції 70-х роках, учасники секретного…
Video
5 TED Talks англійською мовою від українських спікерів для різних рівнів
Зараз, коли Україна знаходиться у стані війни, надважливо говорити про нашу країну у всьому світі. TedTalks – це платформа, яка надає можливість запрошеним людям ділитися своїми думками та досвідом. І українці не є винятком. У цій статті зібрала для вас підбірку з 5 виступів українців англійською…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.