Video, Fun, Listening. 20.10.2023

10 сайтів для безкоштовного перегляду фільмів англійською мовою

Автор: Іра Озадовська

Ні для кого не секрет, що перегляд фільмів – це зручний, дієвий і приємний спосіб вивчення іноземної мови. Америка мабуть є найбільшим film-makerом, а на додачу – Австралія, Канада, країни Європи. Всі вони знімають фільми англійською. Отож дивитись є що, але ж де  дивитись?

Пропоную вашій увазі добірку сайтів для безкоштовного перегляду фільмів онлайн.

  1. ukr-sub.com – український сервіс для перегляду фільмів, мультфільмів та серіалів українською та англійською мовою із субтитрами. Сайт зроблений у гарному та зручному дизайні з пошуком за жанрами.  Недолік: перед переглядом кожного фільму потрібно подивитися 2 рекламних ролики. ​

10 сайтів для безкоштовного перегляду фільмів англійською мовою - 1

  1. dopebox.net – сайт, на якому можна знайти найновіші фільми, серали та телепрограми із субтитрами англійською. Зручний пошук за жанрами, країною походження, роками робить життя простішим, а опис до кожного фільму та серії дозволяє знайти саме те, що до душі. Великим плюсом є те, що на сайті мало реклами. 

10 сайтів для безкоштовного перегляду фільмів англійською мовою - 2

  1. show-english.com – даний сервіс створений спеціально для вивчення англійської за допомогою фільмів. Субтитри тут інтерактивні - одразу можна натискати на слово, яке сайт перекладає вам в контексті цілого речення. Окрім того, слова можна додавати в словничок і виконувати з ними вправи. Отже, на сайті ви не лише переглядаєте фільми, а й покращуєте англійську за допомогою вправ, що базуються на ваших власних «нових» словах. Недолік: обмеження в часі, 1 год на день, але сайт пропонує встановити розширення для браузера Chrome, яке знімає ліміт.

10 сайтів для безкоштовного перегляду фільмів англійською мовою - 3

  1. moviehdkh.com – фільми й мультики англійською з субтитрами або без. Додатковою перевагою є приємний дизайн та зручна навігація сайту. Тут можна обирати фільми за жанрами та роками. Недолік: перед переглядом відео доведеться ознайомитись з одним рекламним роликом. 
  2. speechyard.com – цей сайт пропонує вивчення англійської по книгах та відео. Є також різні вправи, більше можливостей стають доступними після реєстрації. До того ж на сайті можна щодня тренувати свій вокабуляр, збагачуючи його новими словами з відео, які переглядаєте. На сайті в основному ТВ-шоу. Хоча вибір в них не найбільший, зате наявні субтитри. До того ж вони інтерактивні, навівши на невідоме слово, отримуєте його переклад, а саме відео зупиняється.

10 сайтів для безкоштовного перегляду фільмів англійською мовою - 4

  1. 123movies.co – фільми, серіали, аніме і все в хорошій якості! Зручне меню сайту, доступний пошук по категоріях або за назвою. Цей сайт задовольнить найпримхливішого кіномана. 
  2. 10 сайтів для безкоштовного перегляду фільмів англійською мовою - 5lookmovieag.to – найновіші фільми та мультфільми доступні у високій якості та з англійськими субтитрами. Перелік жанрів дозволяє одразу обирати те, що хочеться подивитися сьогодні. Недолік: список фільмів невеликий. 
  3. moviesjoy.is – сайт, який нічим не поступається попереднім. З вагомих переваг можу виділити зручність пошуку, дизайн і, найголовніше, відсутність реклами. Доступні фільми, ТВ-шоу та серіали на будь-який смак.
  4. losmovies.id – на сайті представлено багато фільмів, серіалів та ТВ-шоу без перерв на рекламу. Серед цікавинок – цей сервіс містить окремий розділ “Trending”, що підкаже вам, що саме зараз в тренді. Вагомо, що субтитри доступні українською та англійською мовами.  
  5. himovies.rs – серіали та фільми можна дивитися без будь-яких обмежень у часі. Матеріали зручно розміщені за жанрами, також можна обирати перегляд  з субтитрами або без них. Додатковий бонус: до більшості фільмів та серіалів є субтитри іншими мовами, які ви б хотіли практикувати. 

10 сайтів для безкоштовного перегляду фільмів англійською мовою - 6

Ну, і останнє дуже корисне посилання – www.springfieldspringfield.co.uk. Саме тут можна знайти скрипти онлайн практично до будь-якого фільму.

Ну а як правильно дивитись фільми та серіали англійською, щоб і все розуміти, і англійську вивчати одночасно, дізнавайтесь у навчальному відео від старшої викладачки Green Forest Тані Миронової:

Всі зазначені вище сайти безкоштовні та не вимагають обов’язкової реєстрації. Є ще інші цілком легальні варіанти дивитися нові фільми та серіали – на стрімінгових сервісах. Детальніше з ними можна ознайомитися у статті "Де дивитись серіали і кіно англійською: 5 стрімінгових сервісів".
Сподіваюсь, тепер вивчення англійської стане ще приємнішим процесом!

10 сайтів для безкоштовного перегляду фільмів англійською мовою - 7

Вам також може сподобатися:
Video
Англійська в піснях. Imagine Dragons підтримали Україну в кліпі на пісню Crushed
Впевнені, ви вже чули про пісню Crushed by Imagine Dragons та їх кліп з історією Сашка з Миколаївської області І щоб ви точно розуміли, про що співають «дракони», та почерпнули щось нове для своєї англійської, наша викладачка Юля Кравченко зробила для вас відеорозбір цієї потужної пісні…
Vocabulary
One TV show for your English - серіал 3 Body Problem
Відкрийте для себе захоплюючий світ наукової фантастики та таємниць з новим серіалом від Netflix "3 Body Problem". Протягом 8 серій по 1 годині ви дізнаєтеся, як рішення однієї людини в минулому може вплинути буквально на все людство. На тлі китайської революції 70-х роках, учасники секретного…
Video
Відео: Умовні речення в англійській мові на прикладі мемів | Conditionals 0, 1, 2, 3, Mixed
Розібратися зі всіма типами Conditionals в англійській на прикладі мемів за одне відео? Пфф, а чому б і ні! Все це реально, і доведе це Настя Сеніва у новому відео від Green Forest — https://bit.ly/3Jl3BF9. У ньому за допомогою мемів ми дали найпростіші пояснення та приклади усіх типів умовних…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.