About English Language. 22.01.2020

Завдання: швидко вивчити англійську

Щоб вивчити англійську мову, одного бажання замало. Для результату необхідно попрацювати, поставити мету та скласти план. Багатьох цікавить, як швидко вивчити англійську мову. Мету необхідно ставити, реально оцінюючи свої здібності: якщо вона буде занадто високою, справа не матиме успіх. Щоб вивчати англійську швидко, краще визначитися, для чого вам це потрібно, наскільки серйозно ви хочете цим займатися. Коли все підсумовано, можна перейти до складання плану, а саме – як ви будете займатися, де, з ким, скільки часу ви готові приділяти англійській. Ви зможете на щось розраховувати, реально оцінювати ситуацію.

Не варто забувати про те, що англійська мова не така проста, як здається. На її вивчення йдуть роки, але швидкі курси англійської мови допоможуть за мінімальний час досягти хороших результатів.

Завдання: швидко вивчити англійську

Існують різні методи вивчення англійської мови, головне визначитися, який підходить саме вам

Методика Драгункіна

Засновник впевнений, що вивчати мову за його методикою дуже просто. Незрозумілі терміни, граматика, артиклі тощо можна легко вивчити завдяки спеціально розробленим схемам. Олександр Драгункін провів асоціацію між російськими словами, вивчаючи англійські.

Метод Пімслера

Ця методика ґрунтується на аудіюванні. За допомогою аудіозаписів учні слухають фрази англійською мовою, а потім рідною. Таке швидке вивчення англійської підійде тим людям, які не мають вільного часу. Методика повністю виключає книги, словники та інші посібники. Пол Пімслер побудував свої аудіозаписи так, ніби ви спілкуєтеся з людиною, повторюючи за нею різні фрази. Головне робити це регулярно.

«Поліглот» Петрова

Швидкий курс англійської розробив Дмитро Петров, який сам знає близько 30 іноземних мов. Головне його правило – практика розмовної англійської та паралельне вивчення граматики. Ця методика включає в себе 16 занять, за допомогою яких вивчити мову не складе особливих труднощів.

Самостійне читання

Читання – швидке навчання англійської мови. Не дивуйтеся, це дуже ефективний спосіб. Читання англійською допомагає збільшити словниковий запас, вибудовувати думки англійськими реченнями. Ви можете читати не тільки художню літературу. Переглядайте новини англійською мовою, це дуже допоможе вам вивчити англійську мову швидко. Новини зазвичай пишуться зрозумілими, простими термінами – і розмовна англійська швидко підкориться вам.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.