Yappi Corporate – "найкорпоративніший" партнер Грін Фореста

Автор: Віталій Васільєв

Українець - особина унікальна, здатна пристосуватися як до економіки в стані «Ну шо ж коїться, хлопці?!», так і до економіки «що відродЖується». Навіть незважаючи на те, що вона через Ж і пишеться, і відроджується. :) Yappi Corporate - наочний приклад.

Yappi Corporate - Партрер Грін Фореста, що спеціалізується на англійській для компаній. Тобто тільки англійська та тільки для компаній. Можемо навчити англійської персонал Вашої компанії; Вас особисто у Вашому офісі; або групу колег, які разом з Вами хочуть підтягнути мову.

Цифри, як і факти, штука вперта, але промовиста:

  1. За 2010 рік база клієнтів Yappi Corporate зросла на 150%.
  2. Кількість викладачів досягла 35 українців та 4 носії.
  3. Адміністративний апарат поповнився 2 Key Account менеджерами.
  4. Методичний відділ збільшився на 4 особи.

Вкладені сили дали віддачу. З урахуванням перекваліфікації багатьох конкурентів із корпоративного навчання у більш вузькі напрямки, закриття низки шкіл, нарешті з'явилося відчуття того, що вся робота, яка з підвищеною інтенсивністю робилася нами протягом останніх двох років, повернулася до нас вихором, на який ми й не чекали .

Компанія Yappi Corporate виграла тендери у таких корпораціях як:

  • SC Johnson, Ferrero, Index Bank, ViDi Group (Toyota, Nissan, Lexus).
  • Повторно в Winner Imports, Winner Automotive, Istil Management і Merck (MSD).
  • Почала організацію навчання компанії TNT, а також закінчила семестр у компанії, напій якої асоціюється з поняттям «глобальна корпорація», бренд є одним із 5 найдорожчих у світі, а її напій став культовим серед усіх поколінь. Саме тому вона так ретельно ставиться до використання свого логотипу та згадок у «пресі» :)

Корпоративна культура у нас – "сердечна". Принцип простий і не перший рік виправдовує себе: як компанія ставиться до викладача, так і викладач поставиться до компанії. І до роботи загалом.

Для компаній, що "запускають" більше 4-х груп, особлива та неповторна пропозиція:

Wine Making Experience

Тренінг проводиться повністю англійською. У процесі заходу кожен із співробітників проходить через весь процес створення вина: збір складових (виноград, цукор, дріжджі, вода) та процес приготування (створення лейблу, кольорів та брендингу пляшки, вижимка винограду у спеціальних тазах, бродіння та визначення міцності вина).

На фото – Wine Making для 35 працівників SC Johnson в Україні.

Yappi Corporate – найкорпоративніший партнер Грін Фореста - 2

And much-much more at yappicorp.com.ua. Будемо раді вашим "клікам"! :)

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.