About English Language. 16.10.2019

Які знання дають курси англійської мови Intermediate?

Автор: Юлія Блажевич

Intermediate – це знання англійської на середньому рівні. Той, хто пройшов курси англійської Intermediate, може грамотно писати, говорити, а також вільно використовувати англійську лексику. Цих знань цілком достатньо для того, щоб працювати за кордоном, вільно подорожувати, коментувати різні ситуації, а також вміти висловлювати власну думку. Знаючи мову на цьому рівні, ви можете вступати до вишів, а також готуватися до міжнародних іспитів. Курси англійської рівня Intermediate збільшують шанси отримати високооплачувану роботу.

Особливості курсів Intermediate

Відвідуючи англійські курси мови Intermediate, вивчити мову ви можете досить швидко, все залежить від початкової підготовки та мети. Якщо почати навчання з нуля, то до цього рівня можна дійти, в середньому, за три місяці. Якщо ж зупинити свій вибір на інтенсивних курсах англійської Intermediate, які пропонуються у більшості мовних шкіл, то опанувати їх можна ще швидше.

У процесі навчання належна увага приділяється навичці спілкування. Мова стає складнішою, з'являється можливість активно використовувати на практиці всі часи англійської мови, умовні речення та інше. На цьому етапі кожен може підтримувати розмову одночасно з кількома співрозмовниками. Після закінчення курсу учні будують складні речення, поєднуючи зв'язками та чітко формулюючи свої думки.

Які знання дають курси англійської мови Intermediate?

Що дають курси англійської мови Intermediate?

  1. З'являється можливість грамотно та зрозуміло висловлювати думки.
  2. Використовувати англійську в різних ситуаціях як у побутовому житті, так і під час роботи.
  3. Надсилати резюме на різні вакантні посади.
  4. Грамотно писати листи, працювати з документами.
  5. Готовність скласти міжнародні іспити TOEFL та IELTS.

На цьому етапі навчання студент має знати понад 2200 слів та фраз. Сюди входять також стійкі вирази, фразові дієслова, ідіоми та інше. До того ж студенти вже повинні опанувати різні варіанти вживання одного і того ж слова, а також навчитися правильно використовувати антоніми та синоніми.

Як визначити нинішній рівень володіння англійською?

Щоб приблизно визначити свій рівень англійської мови, ви можете пройти один із тестів в інтернеті. Але з точністю визначити рівень знань зможе лише кваліфікований викладач, запропонувавши вам пройти письмовий тест та оцінивши вашу навичку усного спілкування англійською.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.