Як важко зрозуміти чоловіків, або 50 shades of...

Автор: Юлія Кравченко

В Грін Форесті є дуже багато чудових людей та викладачів. Серед них є така чудова Катя Ярема, вона ж Кабіна, яка якось місяців шість тому запропонувала мені відкрити в Грін Форесті Gentlemen’s club. На той момент вже активно діяв Ladies club, дівчата пили каву та пліткували про усіляке, і Кабіна логічно зауважила, що це віддає якоюсь гендерною нерівністю. 

З того моменту ми почали планувати клуб для хлопців. Я, звичайно, кричала, що ми маємо поговорити про футбол, бо я завжди серед студентів знаходжу однодумців, які вболівають за Ман Юнайтед! Катя мені у відповідь запропонувала ще мільйон ідей, і ми були впевнені, що без проблем наберемо команду англомовних чоловіків, з якими говоритимемо по-чоловічому. Довго збиралися, все одна одній нагадували про цю ідею і от цієї осені вирішили, що час настав. Зустрілися, обговорили тему заняття. Вирішили: ну з чого починати знайомство з чоловіками, якщо не з обговорення теми «Хто такий справжній чоловік?». На тому і зупинилися, погодившись, що несправжніх чоловіків в нашому клубі не буде.

Почали набір. Перевірила заранку – записалося двоє хлопців. Вдень – ті ж самі двоє хлопців. Ввечері – знов вони :) Ми подумали, що часу було недостатньо, і перенесли перше заняття ще на тиждень. За той тиждень до нас, окрім вірних двох хлопців, записалася аж одна людина - мало того що дівчинка, так ще й другого рівня, хоча ми набір починали з третього і вище! Власне, стало зрозуміло, що справа пахне гасом, і ніякі чоловічі балачки з кухлем пива нам не світять.

Ми, звичайно, здивувалися. Ну, чесно. Щойно спробували підрахувати приблизну кількість хлопців в наших київських офісах – їх близько 800! 800! А у нас троє бажаючих, і серед них одна дівчина! Ми думали, в чому проблема, нічого не придумали і вирішили, що ми чоловіків не розуміємо. Так і виникла ідея замінити наш чоловічий клуб на клуб, так сказати, «загальностатевий» та поговорити про стосунки, проблеми та непорозуміння між чоловіками та жінками. Підбираючи назву, ми не могли не звернути увагу на той факт, що саме книга «50 shades of grey» якимось чином спромоглася відкрити жінкам якусь-там правду, тому ми і вирішили, що актуальнішої назви не підібрати.

На першій зустрічі із зареєстрованих чоловіків, не повірите, не було жодного :) Але були прекрасні, відкриті, чарівні дівчата, з якими ми спробували з’ясувати, хто такі справжні чоловік та жінка, які їхні найпопулярніші помилки та кого що в кому дратує. Було дуже весело та інформативно!

Наступна зустріч «50 shades of… Club» вже не за горами, а тому ми закликаємо всіх сміливих дівчат та хлопців: приходьте до нас! Поговоримо відверто про відверте! І не хвилюйтеся – жодних балачок про книгу, у якої ми запозичили назву :)

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.