About English Language. 10.06.2021

Вивчити англійську мову онлайн – реально?

Автор: Олена Задворна

Щоб вивчити англійську мову до бажаного рівня, не обов'язково їхати в офіс курсів у центр міста або наймати репетитора, який приїде до вас. Можна вивчати англійську онлайн – швидко й не менш ефективно, ніж на очних заняттях. Ви можете підібрати зручний спосіб вивчення англійської та займатися в зручний час без прив'язки до місця.

Вивчити англійську мову онлайн – реально?
Вчити англійську онлайн зручно

Як швидко вивчити англійську мову в домашніх умовах онлайн?

  • Швидко вивчити англійську мову в домашніх умовах допоможе самодисципліна. Домашня обстановка часто не сприяє концентрації та ефективній роботі. Але щоб досягти мети, доведеться налаштуватися на систематичну старанну роботу.

  • Вивчаєте англійську на курсах онлайн? Не пропускайте заняття навіть у разі втоми та браку часу.

  • Не ігноруйте домашні завдання. Закріпити новий матеріал, прослухавши його один раз на занятті, не вийде. Важливо багато практикуватися.

  • Виділіть конкретний час для навчання. Попросіть, щоб вас ніхто не відволікав. Краще позайматися пів години, максимально сконцентрувавшись, ніж постійно на щось відволікатися й витратити кілька годин.

  • Постійно повторюйте нові слова та граматичні конструкції, щоб під час розмови не було затримок.

Вивчити англійську мову онлайн – реально? - 2

Як почати вивчати англійську онлайн?

Починаючи вивчати англійську онлайн, визначитеся з метою, способом і термінами навчання. Вчити англійську в домашніх умовах можна і самостійно, але важливо пройти хоч один курс із викладачем, щоб поставити правильну мову і зрозуміти систему вивчення іноземної мови. Не забувайте про додаткові заняття. Вивчайте англійську онлайн в задоволення: дивіться фільми, читайте книги та статті, спілкуйтеся з іноземцями. Користуйтеся мовою з перших днів вивчення.

  1. Конкретизуйте мету

Мета вивчення англійської онлайн не має бути абстрактною, наприклад, «для себе». Чітко уявіть, де та як ви будете використовувати іноземну мову. Уявіть роботу мрії, спілкування в подорожах або іншу мету. Коли захочете кинути навчання або пропустити заняття, згадайте про неї та продовжуйте працювати.

  1. Встановіть дедлайн

Без чітко визначених термінів вивчення англійської онлайн досягти реальних цілей буде важче. Визначте для себе часові межі. Головне – реально оцінити свої можливості. Пройти кілька рівнів за два місяці не вийде, а ось вивчити декілька тем – без проблем.

  1. Пройдіть курс англійської онлайн 

Обравши хороші курси дистанційного англійської, ви швидше будете просуватися у вивченні мови. Викладачі будуть направляти вас у потрібне русло. Виберіть програму, що максимально відповідає вашим вимогам і дедлайну. Це може бути бізнес-англійська, розмовний, інтенсивний або загальний курс. Усе залежить від ваших потреб.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.