About English Language. 06.02.2020

Важливість курсу англійської Beginner для кожного, хто починає вивчати мову

Перша сходинка у вивченні мови – це освоєння рівня Beginner. Найчастіше студент віддає перевагу вивченню англійської мови на спеціалізованих курсах. І коли студент обирає курси англійської мови Beginner – йому необхідно врахувати низку особливостей.

Перш за все, це викладач, який буде проводити заняття. Багато студентів одразу шукають курси, де викладатиме носій мови. Однак вивчення англійської з носієм на рівні Beginner буде не найпродуктивнішим варіантом. Ідеально – це викладач із достатнім досвідом роботи зі студентами саме початкового рівня.

Не менш важливим для результативності курсів англійської Beginner є правильно підібрана програма. Вона має не тільки відповідати рівню студента, але і його віковій категорії. Дехто вважає, що програма Beginner більше підходить дітям і теми, які там вивчаються, також дитячі. Це не так. Звичайно, теми спрощуються до побутових, однак вони відповідають віку студента.

Курси англійської Beginner мають пропонувати зручну локацію і гнучкий графік. Більшість студентів, які починають вивчати англійську з нуля, працюють, а це значить, що у них не так багато вільного часу. Ідеально, якщо курси в безпосередній близькості до місця проживання або роботи. Студент зможе регулярно відвідувати заняття, якщо не буде необхідності витрачати час на дорогу. Розклад занять також вкрай важливий для комфортного навчання та високого результату. Перш ніж вибирати графік, потрібно визначити у себе найпродуктивніші години сприйняття.

Важливість курсу англійської Beginner для кожного, хто починає вивчати мову
Досить часто незручний графік є причиною пропуску занять

Важливий організаційний момент для студентів, які вивчають англійську з нуля, це кількість людей у групі. Якщо курси пропонують навчання в групі більше десяти осіб – результативність курсів буде мінімальною. Кожному студенту хочеться бачити свій прогрес, а також щоб викладач міг приділяти час на фідбек і роз'яснення матеріалу. Особливо це важливо для студентів курсу Beginner, коли закладається основа знань англійської мови.

Початковий курс вивчення англійської вкрай значущий ще й із психологічної точки зору. Студент, який не мав досвіду у вивченні мови, може бути дуже напруженим перший час, що впливатиме на продуктивність навчання. Враження студента, отримане від перших у його житті курсів, може залишатися таким усе життя. Є студенти, які через негативний досвід у вивченні англійської мови на початковому етапі так і не відважується продовжити навчання. Відповідно, на викладача покладаються по суті обов'язки психолога. Важливо мати контакт зі студентом, підтримувати його й мотивувати.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.