About English Language. 29.04.2020

Вчити англійську онлайн чи відвідувати класичні курси?

Автор: Юлія Блажевич

Далеко не кожен може зважитися на відвідування мовної школи, і на це є величезна кількість причин: незручне розташування школи, графік занять, який перетинається з роботою, різні труднощі в побутовому плані, небажання займатися в групі тощо. А оскільки різні самовчителі та навчальні посібники не дають високих результатів, багато хто вирішує вивчати англійську онлайн.

І навіть незважаючи на те, що сьогодні існує величезна кількість способів займатися самостійно, краще вивчати англійську онлайн разом із професійними викладачами. Це максимально ефективний спосіб поліпшити свій рівень знань, а також отримати нові навички та вміння. Дистанційне навчання практично нічим не відрізняється від звичних занять, крім того, що учень може перебувати в будь-якому зручному для себе місці.

Вчити англійську онлайн або відвідувати класичні курси?
Якщо ти не йдеш сьогодні, то будеш змушений бігти завтра

Як проходить вивчення англійської мови online?

Вчити англійську онлайн можна за визначеним розкладом. У певний час потрібно вийти в інтернет і зв'язатися з викладачем і групою. Щоб заняття приносили тільки позитивні емоції, необхідно обрати зручний для себе графік. У процесі онлайн-навчання використовуються рольові ігри, розвиваються комунікативні навички, проводяться різні дискусії та вправи, які дозволяють зробити навчання максимально цікавим.

Перш ніж почати online-вивчення англійської мови, необхідно дізнатися свій початковий рівень володіння англійською мовою. Для цього можна скористатися спеціальними тестами, навіть не виходячи з дому.

Під час вивчення англійської мови online потрібно бути посидючим, уважним, з повагою ставитися до викладача та віртуальних одногрупників, як і на звичайних заняттях. Підходити до онлайн-навчання потрібно з такою ж відповідальністю і серйозністю.

Переваги online-вивчення англійської мови

  1. Вчити англійську онлайн можна в ідеальній атмосфері. Заняття проходять максимально весело і цікаво. Викладачі, які працюють в мовних школах, – справжні професіонали, які спеціалізуються на дистанційних інтерактивних уроках. На відміну від звичних занять, вивчення англійської допоможе швидко позбутися страху та сорому спілкування іноземною.
     
  2. Завдяки тому, що під час online-вивчення англійської мови використовується цифрова платформа, вона повністю вирішує проблему покупки навчальних матеріалів. Усе необхідне для вивчення іноземної вже є на сайті. Для того, щоб закріпити отримані знання і почати використовувати їх на практиці, можна скористатися численними онлайн-тренажерами.
     
  3. Програма навчання досить гнучка. Якщо ви обрали для себе вивчати англійську онлайн, то для вас більше не існує жодних меж. Займатися можна в будь-якому зручному місці. Для уроку необхідний тільки планшет, смартфон або ноутбук з доступом в інтернет. Залежно від робочого графіку можна підібрати розклад і інтенсивність занять. Відстежувати свій прогрес просто завдяки особистому онлайн-кабінету.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.