Green Forest Life, Fun. 11.12.2020

ТОП-5 подарунків для тих, хто вивчає англійську

Якщо не всім, то точно багатьом із нас потрібна мотивація, невеликий поштовх або точка відліку. Щоб встати вранці, нам потрібна гаряча кава, дієту ми починаємо з понеділка, залишаємо погані звички в минулому році, а новий починаємо з чистого аркуша. Не виняток і англійська мова. Так, та сама, яку погано викладали в школі, на яку в інституті не було часу через побачення, а на роботі і в подорожах вона потрібна вже, ох, як потрібна! Ти починаєш судомно копатися в минулому і хочеш відмотати час назад, щоб повернутися до першого класу (в юному віці краще ж пам'ять працює). Але це неможливо... Потім ти починаєш шукати чарівну таблетку або чіп, щоб раз — і все знаю. Може, на курси піти та за місяць все вивчити? Або серіали дивитися? Своєю мовою ж дивлюся, ось і англійською буду і все зрозумію. Але чарівної пігулки, на жаль, немає. Щоб знати мову, її потрібно вчити. Цей процес нешвидкий, трудомісткий, вимагає часу і бажання. Добре, що в наш час є можливість використовувати величезну кількість ресурсів і помічників для навчання.

ТОП-5 подарунків для тих, хто вивчає англійську

Прокачати англійську можна не тільки за допомогою курсів, репетиторів і підручників. Зазирни на сайт інтернет-магазину подарунків Gifty, він знайде, чим тебе здивувати. Gifty — це український виробник подарунків зі змістом, а англійська колекція була створена в колаборації з Green Forest. Тут https://gifty.in.ua/catalog/dlya-izucheniya-anglijskogo є оригінальні речі для вивчення англійської мови:

  1. Календар Inspiring Calendar

Якщо не вистачає мотивації, цей календар життєво необхідний! На кожній сторінці — цікаві мотиваційні цитати, висловлювання класиків і сучасників англійською, а на кожній сьомій сторінці — QR-код з посиланням на відео про натхнення, тайм менеджмент, креативні ідеї. Для новачків в англійській в кінці календаря можна знайти переклад висловів на українську мову. Автор іронічних і барвистих ілюстрацій — Олександр Шатохін. Може, після прочитання всіх фраз в тобі відкриється новий Білл Гейтс, Стів Джобс або Ілон Маск. Можливо, саме мотивації комусь не вистачає, щоб розкрити свої надздібності. Вартість такого календаря 399 грн.

  1. Блокнот Everyday English Notes (створений в колаборації з Green Forest)

Це справжній тренер для твоєї англійської, на кожному розвороті є по три вислови і QR-код з посиланням на найцікавіші публікації Green Forest в блозі, а також відео та подкасти англійською. Створили блокнот викладачі та методисти Green Forest, відбираючи лише найкорисніший матеріал. У цьому помічнику зібрані основні граматичні правила, часи в одній таблиці (хто вивчає англійську, розуміє, яка це паличка-виручалочка), артиклі, найпопулярніші вислови з прикладами. Просто незамінна річ: веди записи, прокачуй англійську, завжди май шпаргалку під рукою. Вартість блокнота 320 грн.

  1. Блокноти Vital Grammar

Цей вид блокнота підійде для студентів, які не завжди «на ти» з англійською граматикою. Таблиці і формули допоможуть швидко освоїти або закріпити знання, адже матеріал відібраний і структурований за рівнями. У серії Vital Grammar є три види блокнотів для початкового, середнього та просунутого рівнів. А щоб не випустити з уваги жодне правило, можна відразу придбати набір з трьох блокнотів. Вартість одного блокнота 160 грн., Набору - 440 грн.

  1. Листівка-кросворд

Будь-який подарунок прикрасить святкова листівка. А листівка від Gifty ще й з сюрпризом. Розгадавши кросворд англійською, можна прочитати новорічне побажання. Є два типи привітань: для хлопців і дівчат. Вартість виробу 30 грн.

  1. Подарункові сертифікати на навчання у мережі шкіл Green Forest на будь-яку суму

Не завжди вистачає сміливості або бажання щось почати. Інша справа — якщо вже є якийсь старт. Сертифікат на навчання допоможе почати вивчати англійську, а далі по накатаній, і не помітиш, як дійдеш до рівня Advanced.

Спеціально для студентів Green Forest діє знижка 10% на будь-який товар за секретним промокодом STUDENT, скористайтеся ним на сайті. Він такий секретний, що навіть агенти ФБР про нього не знають. А також в Gifty не забули про новорічні свята і спеціально під них можна замовити корпоративні подарунки у вигляді календарів або блокнотів, з логотипом компанії. Робимо все можливе, щоб впроваджувати англійську в маси. Адже ми віримо, що ці мову можна і потрібно вчити в задоволення, а робити це набагато приємніше за допомогою незвичайних виробів.

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.