Green Forest Life, Grammar, Exams, Listening, Reading, Reviews, Vocabulary, Speaking, Writing, Fun. 21.12.2015

ТОП-15 статей 2015 року для цікавого вивчення англійської мови

Автор: Анастасія Брандт

Як би нам не хотілося, але 2015 рік дуже швидко добігає свого кінця. Був він хорошим чи поганим, кожен вирішить для себе. Ми в Грін Форесті точно знаємо, що цей рік для нашої школи англійської мови, як завжди, був насичений подіями: відкриття нових офісів, переїзди, нові курси, нові додатки, нові ідеї, нові рубрики та статті. От як раз про останнє і поговоримо. Насправді не так вже й просто обрати ТОП-15 статей серед більш ніж 40 на сайті, тому ми вирішили сортувати їх за кількістю ваших переглядів. Адже ніхто не оцінить статті краще за тих, для кого вони були написані! 

Зворотній відлік почався:
15 місце (2578 переглядів)
IELTS. Introduction. (Аріна Сидоркіна) - http://goo.gl/Bw3O41 
Це перший текст Аріни з цілого циклу статей про самостійну підготовку до складання міжнародного іспиту IELTS. Сьогодні цей іспит є одним з найпопулярніших екзаменів, які потрібно складати для вступу в закордонні навчальні заклади. Кожна стаття присвячена одному розділу тесту. Там ви знайдете рекомендації щодо підготовки, інформацію про підводні камені, спробуєте самостійно пройти запропоновану частину іспиту, а також знайдете посилання на необхідні матеріали. Всі статті з серії Your IELTS ви знайдете за цим посиланням - http://greenforest.com.ua/projects/articles/your-ielts .

 

14 місце (2803 перегляди)
10 Інстаграм акаунтів для вивчення англійської (Таня Пекарчук) - http://goo.gl/n72kHF
Ця стаття буде надзвичайно цікавою та корисною для тих, хто проводить не мало часу в Instagram. Підписавшись хоча б на декілька з запропонованих акаунтів, час, який ви витрачаєте на переглядання гарних світлин, вже точно не буде змарнованим. Виявляється одна маленька картинка або відео довжиною в 15 секунд можуть допомогти вам вивчити декілька цікавих та корисних англійських слів, покращити вашу вимову або навіть розібратися з граматичною темою!

 

13 місце (2853 перегляди)
Як покращити свою розмовну англійську без партнера (Ольдзя Іванищіва) - http://goo.gl/KbZDak 
Відповідь на дуже актуальне питання у свої статті намагається дати наш викладач зі Львова: «Як практикувати англійську мову, якщо немає з ким?». Вихід є і навіть не один. У своїй статті Оля пропонує декілька цікавих методів, які підійдуть різним типам людей. Вам залишиться лише обрати свій і почати практикувати мову самостійно!

 

12 місце (3078 переглядів)
8 додатків для вивчення граматики англійської мови (Леся Соломка) - http://goo.gl/OfMZHw 
Якщо ви з тих, хто полюбляє новітні технології і вважає, що запам’ятовування нових слів за допомогою карток давно у минулому, тоді ця стаття саме для вас. Сьогодні вивчати англійську можна будь-де  і будь-коли з допомогою величезної кількості додатків для смартфонів та планшетів! У статті від Лесі Соломки ви знайдете 8 найкращих!

 

11 місце (3123 перегляди) 
ТОП-8 сайтів для покращення англійської мови (Виктория Войтенко) - http://goo.gl/1bcEcT 
Вивчаючи англійську мову, вам обов’язково потрібно знати про ці 8 сайтів. Перегляд улюблених фільмів та серіалів з субтитрами і перекладом кожного слова, поповнення свого словникового запасу англійським сленгом або ж вивчення англійської за допомогою відео – це і багато іншого ви знайдете у даній статті. 

 

10 місце (3361 перегляд)
SPEAKING SKILLS: Де знайти співрозмовника? (Юля Коваленко) - http://goo.gl/p1Xihn 
Ви готові використовувати все, що вивчили на заняттях, в реальному житті, але немає з ким? Де знайти співрозмовника для практики англійської мови точно знає Юля Коваленко. У свій статті вона пропонує 5 різних сайтів, де можна знайти собі партнера для спілкування іноземною мовою!

 

9 місце (3688 переглядів)
Smartphone English (Ольга Янкова) - http://goo.gl/an8bPK
Ще одна стаття для тих, хто не розлучається зі своїми гаджетами. Тут ви знайдете 7 корисних додатків для вивчення англійської: радіо англійською мовою, граматичний довідник, флеш-картки, ігри для вивчення англійської та інше.

 

8 місце (3808 переглядів)
7 пісень для кращого розуміння CONDITIONALS (Юлія Кравченко) - http://goo.gl/5IXG4f
Стаття спеціально для меломанів, адже у ній ви знайдете 7 популярних пісень, за допомогою яких можна вивчити всі види умовних речень. Виявляється, що Beyonce, The Beatles, Bruno Mars, Adele та Nickelback  співають зовсім не про кохання, а про First, Second та Third Conditional!

 

7 місце (4880 перегляди)
Секрети вивчення неправильних дієслів (Юля Коваленко) - http://goo.gl/eGjNzS
Неправильні дієслова в англійській мові – одна з найболючіших тем для студентів. Окрім як вивчити їх всі, іншого вибору немає! Але не все так страшно. Ви, наприклад, можете обрати один з методів вивчення цих довжелезних списків дієслів, вказаних у статті. Так ви зрозумієте, що серед дієслів є подібні за відмінюванням слова і вивчення стане набагато легшим.

 

6 місце (6775 переглядів)
7 навчальних цікавинок для смартфонів (Ольга Янкова) - http://goo.gl/ZnX8cN
Це вже третя стаття такого типу у нашому топі. А це вказує лише на те, що тема цікавих та корисних додатків для вивчення англійської мови вас дуже цікавить. У цій статті ви знайдете корисні програмки для покращеня всіх навичок: говоріння, аудіювання, письма, читання. А також зможете поповнити словниковий запас та покращити знання з граматики. 

 

5 місце (6829 переглядів)
10 сайтів для вивчення англійської за допомогою відео (Юля Коваленко) - http://goo.gl/sWAU8L 
Є люди, які найкраще сприймають нову інформацію тільки у візуальному форматі. Саме таким студентам буде цікаво почитати цю статтю. В ній ви знайдете 10 відео-ресурсів, які допоможуть вам у вивченні англійської мови.

 

4 місце (7380 перегляди) 
Скільки вивчити слів для вільного спілкування англійською (Таня Пекарчук) - http://goo.gl/CIdLIK
Прочитавши цю статтю, ви точно зможете дати відповідь на питання, яке стоїть у заголовку. Насправді нам потрібно вивчити не так вже і багато слів англійською, щоб знати мову. Але що для вас значить «знати» мову? Відповіді шукайте у статті.


3 місце (7442 перегляди) 
То який у мене рівень англійської? (Юля Коваленко) - http://goo.gl/YDxF39
Це як у стосунках – ніхто не любить невизначеності. От і в англійській мові, всі студенти воліють знати, який у них рівень англійської. І не важливо, де вони будуть проходити тести: у школі англійської чи на розважальному сайті, головне – це точно знати назву цього рівня! Прочитайте статтю  і у вас більше не виникне подібних запитань. 

 

2 місце (8240 перегляди)
Співбесіда англійською: ТОП - 11 найпопулярніших запитань та відповідей (Марина Кірічай) - http://goo.gl/cPPpyr
Всі ми боїмося співбесід, а якщо ця співбесіда ще й англійською мовою, тоді нас просто починає лихоманити від страху. Але гарна підготовка може позбавити більшості цих нервових неприємностей. У статті ви знайдете 11 найпопулярніших запитань англійською на співбесідах та варіанти відповідей на них. Стаття обов’язкова для прочитання тим, хто шукає роботу)

 

1 місце (11975 переглядів) 
8 пісень, щоб зрозуміти Present Perfect та Present Perfect Continuous (Юля Кравченко) - http://goo.gl/IJccb0
Ну ось ми і дібралися до найпопулярнішої статті 2015 року. Нею стала стаття про вивчення англійською за допомогою пісень (так, ще одна!). А точніше вивчення граматичних тем: Present Perfect та Present Perfect Continuous. Про ці часи співають такі зірки, як James Blunt , U2, Queen, Rihanna, One Republic та Rasmus. Пропонуємо вам вже зараз відкривати статтю, співати і вивчати англійську разом з улюбленими співаками та співачками!

 

Ось і все. Але це лише найкраще за 2015 рік, а насправді матеріалів на нашому сайті набагато більше. А ще більше цікавих і обов’язково корисних статей чекає на вас у 2016 році, тому не забувайте відвідувати сайт Green Forest, щоб бути у курсі нових тенденцій у вивченні англійської мови. А якщо ви хочете вивчати англійську у групах і вам не вистачає інформації про наявні курси у школі англійської мови Грін Форест, тоді вам сюди - greenforest.com.ua.

 

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 28.03, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: 20…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.