About English Language, Exams. 26.02.2020

Тест на рівень Green Forest – що потрібно для успішного проходження

Тест на рівень Green Forest – що потрібно знати для успішного проходженняВивчаючи англійську мову, приділяйте належну увагу граматиці. Ці знання допоможуть вам під час складання листів і просто в спілкуванні з іноземцями. Великий словниковий запас – це чудово, а правильна побудова речень зробить вашу мову приємною і зрозумілою для співрозмовника. Усім своїм майбутнім студентам Green Forest пропонує тест на рівень, який покаже, в чому ви не дуже сильні та що необхідно підтягнути. Цілком природно відчувати хвилювання перед проходженням тесту на знання англійської мови, але такий струс необхідний, якщо ви серйозно взялися за навчання.

Тест на рівень Green Forest
Тест у Green Forest на рівень знань – це перевірка чотирьох основних навичок

Часом людина сама не помічає, скільки граматичних помилок вона робить у розмові або листі. Але повірте, це не пройде повз носія англійської мови. Так, він вас розуміє, але водночас помилки ріжуть йому слух, хоч він про це й не скаже. Щоб спілкуватися іноземною мовою fluently, пройдіть тест Грін Форест. Більше про сам тест та рівні англійської мови, які існують, дивіться у відео:

Чому володіючи великим словниковим запасом, ви ніяковієте, зустрівши іноземця? Недостатньо просто розуміти, потрібно також уміти спілкуватися і писати граматично правильно.

Під граматикою будь-якої мови розуміється наука про правильну побудову речень, фраз, текстів і багато іншого. Граматика англійської мови нехай і не найскладніша, але має безліч особливостей. Ви коли-небудь замислювалися, як звучить ваша англійська для носія мови? Практично кожен оперує тим, що самі англійці розмовляють неправильно та чхати хотіли на граматику. Але хто ж не хоче стати краще? Тож проходьте тест у Грін Форест і записуйтеся на курси.

Тест на рівень Green Forest – що потрібно знати для успішного проходження - 2

Нічого складного, вам потрібно буде відповісти на запитання в кожному блоці. Тест трохи своєрідний і відрізняється тим, що:

  • його можна пройти лише раз – будьте уважними під час проходження, вдумливо читайте запитання і намагайтеся не клікати мишкою невпопад, щоб результати були максимально достовірними;
  • від ваших відповідей залежить складність запитань у наступному блоці;
  • його результат вказує не на ваш теперішній рівень мови, а на те, який вам слід вивчати для підвищення своїх навичок (наприклад, якщо ваш результат Intermediate, то на даний момент ваш рівень Pre-Intermediate).

Тест у Грін Форест складається з 36 запитань: по 5 запитань на кожен рівень. Реєструйтеся на ресурсі та вперед! Час проходження не обмежений, тож не поспішайте робити свій вибір. Уважно читайте запитання, обмірковуйте кожну свою відповідь. Пам'ятайте, що регулярна перевірка знань – секрет успішного вивчення англійської мови. Удачі вам і хороших результатів!

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.