News. 28.03.2022

Робота Green Forest у воєнний час і відновлення навчання для поточних студентів

Автор: Green Forest

Після призупинення роботи школи 24.02 Green Forest поступово починає відновлювати роботу. 14.03 ми запустили перший «воєнний» семестр і далі плануємо запуски нових семестрів щомісяця, найближчі старти 4.04, 2.05. До нових семестрів ми запрошуємо нових студентів, яким потрібна англійська вже зараз, а також наших поточних студентів, заняття яких були призупинені через війну.

Щодо відновлення навчання для студентів, курси яких були оплачені до 24.02

По-перше, сподіваємось ви та ваші близькі в безпеці, а також молимося за тих, хто і досі в скрутному становищі.
По-друге, запевняємо кожного студента, що всі гроші у групах, які не закінчили заняття, «заморожені» безстроково з 24.02. Кожен студент без виключень буде мати можливість відновити навчання.

Як саме буде відбуватись відновлення навчання

Наразі Green Forest не може вийти на потужності навчання, які були до війни, адже на 24.02 у нас навчалось більше 5500 студентів одночасно.
Це обумовлено багатьма факторами: частина студентів з існуючих груп не можуть продовжувати навчання, частина викладачів, задіяні у навчальному процесі, не можуть продовжувати викладання або взагалі або на тому рівні, який був до війни. Ми втратили понад 30% людського ресурсу через воєнні дії, ще 15% працівників не можуть повернутись до виконання повного об'єму робіт. Незважаючи на це компанія намагається фінансово утримувати 100% персоналу, і в лютому та березні нам це вдалося. 

Тож відновлення навчання для всіх поточних студентів буде відбуватись поступово, шляхом доєднання до найближчих нових семестрів (березень, квітень, травень і далі). Ми плануємо та мріємо відновити заняття для всіх студентів, які були зареєстровані в нашій школі до 24.02, вже до червня. Зараз всі менеджери Green Forest активно працють над тим, щоб запропонувати всім охочим студентам варіанти відновлення навчання в школі, виходячи з наявних на даний час фінансових і фізичних можливостей у школи.

У будь-якому разі просимо всіх студентів, які хочуть відновити навчання вже зараз, а також тих, хто не може приєднатись до груп найближчим часом, зв'язатись з менеджерами Green Forest за будь-яким номером на сайті для уточнення інформації щодо навчання.

Бонус для студентів, які чекають на відновлення занять або хочуть займатись самостійно 

Методичний відділ Green Forest разом з найкрутішими викладачами школи розробили спеціальні матеріали для самостійного навчання для поточних груп, а саме груп грудня і листопада. Ми будемо ділитись цими матеріалами в Телеграм-каналах груп 2 рази на тиждень. Ці матеріали повністю відповідатимуть урокам та програмі груп, до яких вони надсилаються. Ми пропонуємо користуватись цими матеріалами тим студентам, які мають змогу і бажання займатись англійською самостійно. 
Важливо: ці матеріали НЕ для самостійного закінчення курсу, вони створені для підтримки вже отриманих знань у очікуванні відновлення повноцінного навчання в групах.

Окрім цього, ми збільшуємо кількість додаткових занять онлайн від Green Forest, до яких можуть доєднатись всі охочі. Це по 5 занять на тиждень з граматики та лексики, а також декілька видів Speaking clubs для практики розмовної англійської. Актуальний розклад цих занять знайдете тут - https://t.me/english_events
 

Ми знаємо, що серед студентів, які тимчасово не можуть продовжити навчання, є багато захисників і захисниць, волонтерів та людей, активно задіяних у забезпеченні нашої перемоги. Якщо хтось з цих героїв зможе відволіктися на одну вправу з англійської з наших додаткових матеріалів або івентів - ми будемо вважати, що робимо свою справу не дарма.

Сподіваємось на ваше розуміння. Бережіть себе та близьких, і вірте в Україну. Разом до перемоги!

 

Вам також може сподобатися:
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
News
Онлайн-марафон “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” 1-14.04 від Booyya та Green Forest
Хочете сказати англійською “I think”, а виходить “I sink”? Прокачайте свою англійську вимову за 14 днів на онлайн-марафоні “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” від booyya.com та Green Forest, і всього за 2 тижні навчіться вимовляти правильно 20 складних приголосних…
News
Новий набір на курс для викладачів від Green Forest Teaching Center
Якщо ви давно вивчаєте англійську і не раз задумувались над тим, щоб почати викладати; або навіть вже викладаєте, проте весь час прагнете вдосконалюватись – запрошуємо вас у Green Forest Teaching Center!   Новий набір на спеціальний курс з підготовки викладачів англійської мови,…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.