About English Language. 27.04.2020

Розмовна англійська мова онлайн: як швидше отримати результат?

Автор: Юлія Блажевич

Розмовна англійська мова онлайн – це інтерактивні завдання, під час виконання яких можна не просто поліпшити свої навички спілкування, а й весело провести час із цікавими людьми, а також ознайомитися з особливістю різних культур.

Розмовна англійська мова онлайн
Одних знань недостатньо – ми повинні їх застосовувати; одного бажання замало – ми повинні діяти (Йоганн Вольфганг фон Гете)

Як поліпшити вимову?

Англійська мова для початківців онлайн передбачає багато годин старанної практики. Як і будь-який інший навик, англійська мова потребує постійних тренувань. Багато хто стверджує: щоб вчити англійську онлайн, достатньо просто зануритися в мовне середовище, але це не зовсім відповідає дійсності. Для того щоб отримати нові знання, зовсім не обов'язково їздити за кордон – створити мовне середовище можна просто в себе вдома, дистанційне навчання саме дуже в цьому допоможе. На таких заняттях будуть використовуватися тільки англомовні конструкції та слова. Під час вивчення іноземної мови ви не будете зосереджені тільки на граматиці, 80% заняття приділяється розмовній практиці.

Крім вивчення онлайн розмовної англійської для початківців, корисно також доповнювати заняття самостійним навчанням.

  1. Можна скористатися спеціальними мобільними додатками для смартфонів і планшетів, які допомагають поліпшити вимову.
     
  2. Вивчаючи розмовну англійську для початківців онлайн, не забувайте про скоромовки. Опрацьовуючи за день лише кілька скоромовок, ви зможете швидко відпрацювати важкі звуки та слова, а займе це не більше 5-7 хвилин на день.
     
  3. Особливу увагу необхідно приділити транскрипції, яка дозволяє швидше вивчити нові слова.
     
  4. Не варто недооцінювати читання вголос. Це заняття допоможе поєднати приємне з корисним. Можна насолодитися читанням улюбленої книги й при цьому поступово позбуватися неприємного акценту. Під час читання не варто поспішати, промовляйте кожне слово.
     
  5. Вивчайте нові слова правильно: в онлайн-словнику варто прослухати правильну вимову кілька разів і звернути увагу на фонетичну транскрипцію.
     
  6. Не випускайте з уваги спеціальні навчальні відео, де носії докладно розповідають про те, як правильно вимовляти всі звуки англійської мови.
     

Скільки часу займає онлайн-навчання розмовної англійської мови?

Якщо програма навчання інтенсивна, продемонструвати помітні успіхи можна вже через 3 місяці навчання. У цілому вивчити розмовну англійську для початківців онлайн можна через рік безперервної практики. 

Зверніть увагу, що під час вивчення англійської не потрібно поспішати, необхідно ретельно проговорювати кожне слово, спілкуватися повільно та з паузами, поступово набираючи швидкість.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.