Проект "Маленькі люди - великі справи"

Автор: Юлія Кравченко

Проект "Маленькі люди – великі справи"

Ніколи ще благочинність в нашій країні не була настільки актуальною, популярною та, прости Господи, в тренді. В метро збирають гроші дітям, не зрозуміло тільки, чи реальні історії цих дітей; на дорогах збирають гроші «на фарбу», не зрозуміло тільки, що ще потрібно фарбувати; ресторани країни обіцяють віддавати 5% виручки від продажу певної страви на допомогу «бійцям АТО», проте у більшості випадків не зрозуміло, чи справді ці гроші матимуть хоч якесь відношення до бійців.

Ми живемо у країні прекрасних людей, які готові, допомагаючи іншим, ділитися останнім. Проте всі вони вже не перший рік живуть в режимі «недовіри»: політикам, працівникам міліції, благочинцям.


Грін Форест завжди займався благочинністю. Цього семестру ми вже спробували провести благочинну акцію, спрямовану на допомогу пораненим українським бійцям, які лежать в Київському військовому госпіталі. Нам вдалося зібрати 5000 грн, які наша викладачка, Катя Ярема, яка є волонтером в Київському військовому госпіталі, передала Олександру Чалапчію, якому під час бойових дій в зоні АТО відірвало ноги. На щастя, ми були далеко не єдиними, хто допоміг Олександру, і вже зараз він вчиться ходити на нових протезах. Щиро дякуємо всім, хто не залишився байдужим до нашого прохання!


По завершенні акції я подумала про те, що навколо, напевно, є не мало таких людей як Катя – людей, які роблять по-справжньому добрі справи, і яким можна беззаперечно довіряти, не сумніваючись в тому, куди підуть передані їм гроші чи речі. Такі думки та втома всіх від сумнівної благочинності і стала основою для нашого соціального проекту «Маленькі люди – великі справи». Цього разу ми не будемо збирати гроші – ми прагнемо зібрати інформацію. І я прошу кожного з вас нам допомогти!

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ:
Якщо Ви, саме Ви, хто зараз це читає:
•    активно берете участь в благодійності будь-якої форми;
•    є членом благодійної організації чи ініціативи;
•    маєте друзів, які роблять вище зазначені справи,
тоді ви просто мусите написати мені листа на адресу [email protected] або на нашу сторінку в соц. мережах!


ДЛЯ ЧОГО МИ ЦЕ РОБИМО: ми хочемо поділитися контактами надійних людей чи організацій, до яких зможуть звертатися всі бажаючі допомогти; хочемо зібрати разом соціально активних людей Грін Фореста, в чесності яких можна не сумніватися!

Ми віримо, що серед наших студентів є ті, для кого благочинність – не пусте слово. Ми знаємо, що серед вас є ті, хто допомагає дітям, солдатам, тваринам, чи будь-яким іншим чином бере участь у благочинному житті країни. Ми хочемо показати, що іноді маленькі люди, про яких не пишуть в журналах та соціальних мережах, роблять великі справи!

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.