About English Language. 21.02.2020

Переваги курсів англійської з нуля в Києві

Навіть якщо ваша робота ніяк не пов'язана з іноземними мовами, ви все одно зустрічаєтесь із ними в повсякденному житті. Тому цілком природно, що у багатьох виникає бажання вивчити англійську мову з нуля. На ваш вибір надано безліч варіантів, як це зробити. Найбільш очевидний із них – записатися на курси англійської з нуля в Києві.

Для початку дуже важливо визначити, чи дійсно ви не володієте мовними навичками. Можливо, почавши відвідувати заняття, ви зрозумієте, що знаєте набагато більше, ніж вам здавалося.

Переваги курсів англійської з нуля в Києві
Перед початком курсів англійської з нуля в Києві визначте свій рівень

У Києві курси англійської з нуля можуть бути зовсім різними. Це заняття для дітей, студентів і тих, хто вже давно закінчив ВНЗ. Усі вони використовують різні методи навчання та підходи до студентів. Англійську мову можна вивчати як у групах, так і індивідуально. Дізнатися, що підходить саме вам, можна шляхом проб і помилок. Але замість того, щоб втрачати час і гроші, розриваючись між тими чи іншими курсами, спробуйте спочатку визначитися, які заняття найбільш комфортні для вас.

1. Дізнайтеся, який у вас рівень. Це можна зробити за допомогою спеціальних тестів.

2. Досвідчені вчителі використовують різноманітні методики навчання. Багато шкіл пропонують один безкоштовний пробний урок. Не полінуйтеся й відвідайте його, щоб побачити картинку того, як надалі будуть проходити заняття.

3. У групі одночасно може навчатися різна кількість людей. Відвідуючи курси, ви отримуєте не тільки нові знання, але й знайомитесь із цікавими людьми. Якщо ви комунікабельні та хочете знайти однодумців, то вам підійдуть групові заняття. Якщо ж ви хочете сконцентруватися на навчанні та швидко отримати результати, задумайтеся про індивідуальні заняття або уроки в міні-групах по 2-3 людини. Так чи інакше, ви завжди можете змінити формат навчання, коли зрозумієте, який із них вам ближчий.

Навчання в мовній школі має масу незаперечних переваг. Точний розклад, домашні завдання і той факт, що ви платите за курси, сформують прекрасну мотивацію вчитися. До того ж, авторитет в особі професійного вчителя, який у будь-який момент може перевірити ваші знання, тільки заохотить відвідувати уроки й покращувати свої навички. Також вам будуть надані навчальні посібники, зручне приміщення для занять і безліч інших бонусів: розмовні клуби, аудіо- та відеоматеріали.

Однак самостійну роботу ніхто не скасовував. Звичайно, більшу частину граматики, лексики та мовної практики ви будете отримувати безпосередньо на курсах. Але якщо за межами школи ви не будете повторювати вивчені слова та правила, рівень ваших знань так і не зрушиться з нульової позначки.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.