About English Language. 12.12.2019

Переваги вивчення англійської мови по скайпу

Якщо ви – адепт сучасних цифрових технологій, якщо вам важко виділити вільну годину на відвідування мовних курсів, якщо ви живете в віддаленому місці, де немає школи англійської, або часто переїжджаєте – вам підійдуть заняття англійської по скайпу. Такий підхід поєднує в собі переваги індивідуального тренінгу з незалежністю від місця перебування як учня, так і вчителя. Оскільки ви не прив'язується до певної локації, ваш вибір викладача значно розширюється, ви навіть можете замовити уроки у носія мови, що проживає в іншій країні. Крім того, існують групові курси англійської мови по скайпу, на яких ви можете займатися розмовною практикою в колективі.

Як організувати вивчення англійської по скайпу?

Незважаючи на цілком очевидні переваги, дистанційне навчання вимагає достатнього рівня дисципліни учня, щоб він не спокусився кинути почате, не досягнувши великих результатів, або не засумував від необхідності самостійно вивчати правила і слова в англійській. Адже, на відміну від групових курсів, при такому підході відсутній дух змагання, навіть контакт із викладачем обмежений. Ключовим моментом для віддаленого оволодіння англійською мовою є серйозне ставлення до занять, як на заняттях із репетитором в звичайній атмосфері, де ви несете певні зобов'язання перед ним і перед собою.

Як організувати вивчення англійської по скайпу?
Курси англійської мови по скайпу забезпечують навчання в максимально комфортній обстановці

Де шукати курси англійської по скайпу?

Онлайн-реклама на спеціальних сайтах, біржах роботи, соціальних мережах. Ви також можете подати своє оголошення на платформах фрілансу з текстом: «Шукаю репетитора для проведення курсів англійської мови по скайпу».

Багато шкіл, наприклад, Green Forest, пропонують в якості варіанту тренінги по скайпу. Перевагою такої опції є те, що всі запропоновані на вибір викладачі перевірені організаторами онлайн-курсів і мають відповідний рівень підготовки, а крім того, дотримуються певної методики навчання.

На що звертати увагу під час вибору куратора на курсах англійської по скайпу?

  • Наявність міжнародних сертифікатів IELTS, TOEFL, CAE, а також спеціалізованих сертифікатів для викладачів CELTA, TESOL.
  • Рекомендації від інших учнів.
  • Наявність пробного заняття.
  • Легкість комунікації.

Найголовніше – ви повинні відчувати себе вільно в спілкуванні з викладачем, щоб ефективно відпрацювати свої розмовні навички. Тому ніякі дипломи, рекомендації і досвід не можуть бути гарантією, що вам сподобається працювати разом. Орієнтуйтеся на свої симпатії, адже дистанційна освіта значно розширює можливості вибору.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.