About English Language. 13.05.2020

Практика мови на онлайн-уроках англійської мови

Автор: Тетяна Огородник

Популярність уроків англійської онлайн пояснюється не тільки комфортом і ефективністю таких занять. Саме дистанційний формат навчання надає широкі можливості для поліпшення розмовних навичок. Якщо ви хочете навчитися говорити без акценту, використовуючи сленг і крилаті фрази, завдяки яким ваша мова буде звучати впевнено та природно, уроки англійської мови онлайн допоможуть вам у цьому. Адже знання граматики і багатий словниковий запас – це тільки половина справи. Погодьтеся, що про рівень володіння іноземною мовою частіше судять за вмінням вільно спілкуватися. Особливо в сучасному світі, в якому грамотному письму та читанню приділяється не так багато уваги.


Часто вирішивши поліпшити мову та навчитися спілкуватися, люди в першу чергу замислюються про те, щоб зареєструватися на сайтах, на яких можна познайомитися і поспілкуватися з іноземцями. Не всі знають, що уроки розмовної англійської мови онлайн прекрасно поєднують в собі навчання, знайомства та спілкування:

  • дуже часто дистанційні заняття проводяться носієм мови (native speaker);
  • у режимі онлайн уроки розмовної англійської мови проходять у форматі розмовних клубів (speaking clubs);
  • на практичних уроках англійської мови онлайн студенти перебувають у максимально комфортній обстановці, тому заняття більше нагадують дружню бесіду.

До того ж, мовна практика не обмежується одними розмовами й обговореннями. На дистанційних заняттях використовується маса додаткових матеріалів, які дозволяють збагатити словниковий запас, вивчити більше специфічної лексики, сленгу й ідіом.

  1. Аудіоматеріали. Йдеться не тільки про пісні та традиційні записи з діалогами. Прекрасним способом поліпшити англійську мову є прослуховування подкастів. Різноманітність тем дозволяє знайти передачу до душі – про науку, політику, літературу, мистецтво, кіно.
     
  2. Відеоматеріали. На розмовних онлайн-уроках англійської мови ви можете не тільки переглядати фільми та серіали, але різноманітні інтерв'ю, новини, влоги, лекції, конференції тощо. Ще одним ефективним і неординарним способом позбутися акценту й поліпшити розмовні скіли є виступи англомовних стендап-коміків. Вони дозволяють не тільки почути живу природну мову, а й розуміти специфічний американський або британський гумор. Жарти, які ви запам'ятали з розмовних онлайн-уроків англійської мови, ви зможете використовувати в майбутньому під час спілкування з іноземцями.

Практика мови на онлайн-уроках англійської мови
Онлайн-уроки розмовної англійської мови настільки затягують, що заняття стають більше схожими на відеочат із друзями

Звичайно, перераховані вище матеріали використовуються для занять із дорослими студентами. Для учнів шкільного віку матеріали підбираються особливо ретельно з урахуванням рівня володіння іноземною мовою. Діти частіше зустрічаються з такою проблемою як акцент, тому значна частина занять відводиться на те, щоб поліпшити вимову. Однак із маленькими студентами також можна цілком успішно використовувати такі додаткові джерела як мультфільми, фільми, музичні аудіозаписи та відеокліпи, влоги для дітей тощо.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.