About English Language, Speaking. 17.09.2020

Практика англійської мови на онлайн курсах із носієм

Автор: Тетяна Огородник

Усім відомі ситуації, коли людина добре читає та пише іноземною мовою, а в живій розмові не може зв'язати й двох слів. Багатьох це дивує, але будь-яка онлайн школа англійської знає, в чому причина. У відсутності розмовної практики. Причому не з ким-небудь, а саме з носіями мови. Тому онлайн курси англійської пропонують спеціальні програми навчання і заняття з викладачами, які є не тільки професійними педагогами, а ще й нейтів спікерами. 

Існують різні варіанти онлайн уроків англійської з носієм мови, але такі, на яких він виступає в ролі вчителя, – найбільш ефективні. Тому й коштують онлайн уроки англійської з носієм мови дорожче. Подібні заняття частіше проводяться індивідуально. А групові онлайн курси англійської мови з носієм зручно організовувати у форматі спікінг клабів – неформальних зустрічей, на яких студенти обговорюють між собою і нейтівом певну тему. 

Практика англійської мови на онлайн - курсах із носієм
Онлайн курси англійської мови з носієм – найбільш зручний і ефективний спосіб практикувати й удосконалювати розмовні навички

Подібні онлайн уроки англійської з носієм мови – це хороший спосіб практикувати розмовні навички, але можна також шукати додаткові ресурси. А точніше, людей, які б погодилися допомогти вам поліпшити ваші скіли. Благо, зараз це не так важко – мільйони людей по всьому світу вивчають іноземні мови і так само, як і ви, перебувають у пошуках носіїв мови. Онлайн курси англійської, орієнтовані на розмовну практику з нейтівами, ви можете знайти тут:

  1. Verbling – ресурс пропонує широке розмаїття онлайн уроків англійської з носіями мови для людей з різним рівнем. Щоб знайти вчителя, ви можете переглянути презентаційне відео кожного з них. Вартість занять варіюється залежно від обраного типу підписки та популярності вчителя.
     
  2. Busuu – ця платформа може похвалитися наявністю більш ніж 50 мільйонів носіїв мови, які проводять онлайн уроки англійської. Вона добре відома серед людей, які вивчають іноземні мови, тому знайти співрозмовника не складе труднощів. Базова підписка на ресурс – безкоштовна.

Крім платних освітніх ресурсів, існує маса варіантів спілкуватися з іноземцями і покращувати свої мовні скіли абсолютно без-кош-тов-но. На ваш вибір – величезна кількість соціальних мереж і додатків для мовного обміну. Із кожним роком їх стає все більше. Якщо ще зовсім недавно найдоступнішими були Hi Native і Hello Talk, то тепер від різноманітності додатків голова йде обертом. Наприклад, одним із популярних безкоштовних ресурсів за мовною обміну є Bilingua – сайт з тисячами доброзичливих людей, що шукають друзів для спільної практики. 

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.