About English Language. 24.04.2020

Online-навчання англійської мови

Автор: Юлія Блажевич

Під час групових занять з англійської мови викладач не завжди може приділити кожному студенту достатньо уваги. Адже студентів багато, а час уроку обмежений. Виходить, що далеко не кожен учень може розраховувати на персональний підхід, а індивідуальні заняття не радують доступною ціною. Але цього не можна сказати про online-навчання англійської мови.

Англійська онлайн хороша, перш за все, тим, що ви можете не просто заощадити на вивченні іноземної, а й отримати ті знання, які недоступні в разі навчання в стандартній мовній школі. Багато в чому успіх від online-навчання англійської мови залежить від мотивації: чим вона вища, тим ефективніше будуть приходити заняття.

Online-навчання англійської мови
Мотивація приходить від роботи над речами, які нам важливі

Переваги навчання англійської мови online

  1. Вивчити англійську мову онлайн можна швидше, ніж на стандартному курсі навчання.

  2. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.

  3. Під час заняття можна насолодитися комфортною обстановкою.

  4. Вивчити англійську мову онлайн можна за максимально вигідною ціною.

  5. Під час online-навчання англійської мови ведеться постійний моніторинг успішності. Протягом всього курсу можна відстежити свій прогрес. Це буде позитивно позначатися на процесі навчання та мотивації.

  6. Високий професіоналізм викладачів. Усі викладачі онлайн-курсів англійської – дипломовані педагоги.

Можна продовжувати перераховувати переваги дистанційного навчання. Матеріал подається в доступній формі, а за необхідності завжди можна повернутися до незрозумілої теми для її закріплення.

Вирішуючи вивчити англійську мову онлайн, ви можете в будь-який момент зупинити заняття й поставити нові запитання своєму викладачеві або ж загострити його увагу на певному матеріалі, який важко вам дається.

Ще один плюс – це відсутність дратівливих факторів під час навчання в домашніх умовах. Тож заняття проходять з максимальним відсотком ефективності.

Щоб вивчити англійську мову онлайн, необхідно мати комп'ютер, ноутбук, планшет або смартфон з виходом в інтернет, навушники та веб-камеру. Спілкування між студентом і викладачем проходить на авторській навчальній платформі або в одному з додатків для відеозв'язку.

Перш ніж починати вчити англійську мову онлайн, викладач проводить безкоштовне вступне заняття й тестує студента. Далі, виходячи з бази знань учня, викладач розробляє навчальну програму, яку погоджує зі студентом.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.