Fun, About English Language. 16.09.2020

Онлайн-заняття з англійської мови – лексика з фільмів жахів

Автор: Анна Огородник

Чи любите ви дивитися фільми жахів? Навряд чи ви знайдете того, хто час від часу не влаштовує американські гірки для своїх нервів. Іноді хочеться гарненько так злякатися, особливо в комфорті власного дому. У фільмах жахів є щось таке, що зачаровує. Але чи замислювалися ви коли-небудь про те, як ці жахи можуть допомогти вам вивчити англійську онлайн і розвинути свої навички?

Англомовні фільми багаті на різноманітну лексику. Обов'язково знайдеться жанр, який відповідає вашим інтересам. Фільми жахів і онлайн - заняття з англійської мови можуть підвищити ваш рівень. Якщо ви сконцентруєтеся, будете робити записи і практикуватися, то досягнете високих результатів.
 


Вивчення англійської онлайн з носієм мови – найефективніший метод поліпшити ваші навички. Але якщо знайти співрозмовника важко, то перегляд фільмів без перекладу з субтитрами буде прекрасною заміною.

Фільми жахів і регулярне відвідування онлайн - занять з англійської мови можуть позитивно вплинути на ваші здібності. Як саме?

  • По-перше, фільми жахів цікаві та захопливі. Якщо ж ви не поціновувач цього жанру, то обирайте драму, бойовик, наукову фантастику, – те, що вам дійсно цікаво. Обговорення переглянутої стрічки допоможе вам у вивченні англійської онлайн з носієм мови. Використовуйте субтитри і тримайте під рукою словник, щоб почувши нове слово, ви могли швидко його перевірити.
     
  • По-друге, багата й різноманітна лексика. Ви обов'язково зустрінете кілька ключових слів і фраз, які ви не вивчите на онлайн - заняттях з англійської мови. Чим більше часу ви проводите в пошуках слова, тим більша ймовірність, що ви його запам'ятаєте. Щойно ваш рівень володіння мовою буде досить високим, ви зможете дивитися фільми без субтитрів.

Онлайн - заняття з англійської мови за фільмами жахів
Фільми жахів будуть не такими страшними, якщо з їх допомогою вчити англійську

Не хвилюйтеся, що можете пропустити деякі слова – починайте з простого. Не дозволяйте більш складним висловам відволікати вас від перегляду. Якщо ви вивчаєте англійську онлайн із носієм мови, то маєте шанс вивчити лексику під час обговорення переглянутих фільмів.

А тепер давайте зупинимося на словнику. Ви, ймовірно, зустрінете ці слова під час перегляду фільму жахів і на тематичному онлайн - занятті з англійської мови:

  • legend – легенда; жанр фільму на основі фольклору та історії;
  • corpse – труп, мертве тіло;
  • zombie – зомбі, живий мрець; це істоти, які харчуються людською плоттю, здатні рухатися, дуже сильні, але позбавлені розумових здібностей; 
  • black comedy – чорний гумор; фільм, вистава або літературний твір, у якому смішно представлена трагедія чи сумна тема;
  • spirit/ghost – привид; надприродна істота без фізичного тіла;
  • witch – відьма; людина, що володіє магічними або надприродними здібностями;
  • paranormal – паранормальне явище.

Якщо ви фанат горрору та вивчаєте англійську онлайн з носієм мови, то ваші заняття можуть бути вкрай цікавими. Ви також можете обрати інші жанри фільмів, дивитися телешоу або новини. Слухайте подкасти, грайте в ігри та читайте комікси. Для вивчення англійської онлайн з носієм мови будь-які засоби хороші.

Вам також може сподобатися:
Video
One TV show for your English - серіал The Gentlemen
Netflix продовжує нас радувати новими серіалами й на цей раз пропонує зануритися у світ гангстерів. У цьому місяці вийшов серіал “The Gentlemen” від кінорежисера Ґая Річі – спін-офф однойменного фільму. Це 8 серій по 1 годині, протягом яких ви знайомитеся з Едді, молодим аристократом,…
Video
8 нових фільмів та серіалів Netflix, які покращать вашу англійську
Вітаю всіх мовних фанатів та кіноманів! Хочеться подивитися щось нове і покращувати свою англійську одночасно? Ні для кого не секрет, що вивчення іноземної мови тримається на 4 китах: listening, reading, writing, speaking. Тож, для якісного тренування англійської мови на слух (listening) вам спішать…
Video
Англійська в піснях – Персональні невдачі Taylor Swift в синглі Anti-Hero
Вона побила майже всі музичні рекорди, забрала майже всі нагороди, а ще сьогодні вона в нашій відеорубриці «Англійська в піснях». Це ми про Тейлор Свіфт і її популярний сингл Anti-Hero, який вже розібрала для вас викладачка Green Forest Юлія Кравченко у нашому новому відео — https://bit.ly/3TpttUX.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.