Green Forest Life, Grammar, Speaking. 23.07.2021

Odesa Speaks English - серія англомовних івентів в Одесі, 1-29.08

Автор: Green Forest Events

Чи задавались ви колись питанням - де в Одесі практикувати англійську? 

Ми, школа англійської Green Forest, справжні English-lovers! Ще з 2001 року ми організовуємо та проводимо англомовні івенти у п’яти містах України, а останні два роки ще й підкорюємо онлайн-простір. А що ж з Одесою?

За цей час сформувалася потреба у регулярних та різноманітних івентах для того, щоб люди різного віку та інтересів зустрічалися, об’єднані одним бажанням – практикувати та поліпшувати навички англійської мови. Саме для того, ми створили проект, щоб одесити та гості міста мали змогу зустрічатися офлайн (нарешті!) та спілкуватися, знайомитися, грати, дивитися кіно виключно англійською. Ми дуже хочемо втілити у життя таку нашу мрію, тож приєднуйтесь до нашого великого англомовного коммьюніті!

Дивіться розклад нашої серії івентів в серпні, обирайте свій, читайте детальніше та реєструйтеся за посиланнями нижче:

Come and Learn ONLINE

Cерія безкоштовних уроків англійської від класних викладачів Green Forest. Більше того, це перші English classes, за які платите не ви - а вам. Урок для рівнів elementary/pre-intermediate буде проводитися по середах, а урок для рівнів intermediate/upper intermediate - по четвергах. За відвідування уроку вашого рівня ви отримаєте від нас спеціальну картку номіналом 50 грн, яку ми відправимо вам на імейл. В рамках однієї серії уроків ви можете отримати тільки одну знижку! І зможете накопичувати картки та платити ними за будь-який курс навчання в Green Forest. Загальна сума знижки залежатиме від кількості занять, які ви особисто відвідаєте. Обирайте свій рівень та реєструйтеся нижче.

  • Щосереди та щочетверга
  • Початок: 19:00
  • Участь безкоштовна

Реєстрація на урок 4.08 - рівні elementary / pre-intermediate – тема уточнюється

Реєстрація на урок 5.08 -  рівні intermediate / upper intermediate – тема уточнюється

Реєстрація на урок 18.08 - рівні elementary / pre-intermediate – тема уточнюється

Реєстрація на урок 19.08 - рівні elementary / pre-intermediate – тема уточнюється

 

Board Games Club OFFLINE

Якщо вам не подобаються настільні ігри – це означає, що ви просто ніколи не грали в них у класній компанії. А ми вам таку можемо гарантувати! А ще багато англійської, професійного викладача Green Forest, кльову локацію та атмосферу. Приєднуйтесь аби потренувати англійську та показати, хто тут справжній переможець! Проводимо два рази на місяць щочетверга о 19:00 в клубі Планета Ігор.                        

  • Щочетверга (5.08 та 19.08)
  • Початок: 19:00
  • Вартість: 100 грн
  • Адреса: вул. Садова, 9 (Клуб Планета Ігор) 
  • Реєстрація: https://bit.ly/3zzH7Jk​

 

Talking Heads OFFLINE

Якщо ви і дня не можете прожити без англійської мови, ми знаємо, де вам варто провести суботній день продуктивно! Кожної суботи запрошуємо на безкоштовний speaking club одеситів та гостей міста, яким є що сказати англійською. У вас буде можливість не просто практикувати англійську, а ще й говорити на цікаві теми, заводити нові знайомства та пити смачну каву.              

  • Щосуботи (7.08, 14.08, 21.08, 28.08)
  • Початок: 12:00
  • Адреса: бібліотека ім. М. Грушевського (вул. Троїцька 49/51) 
  • Заняття безкоштовні для всіх, попередня реєстрація не потрібна

 

English Hour with Robert OFFLINE

Якщо ваш рівень англійської дорівнює або вже перевищив intermediate, тоді це знак, що час спілкуватися із носіями мови. Чому це круто? Давайте відверто - у вас не буде жодного шансу перейти на рідну мову, бо Роберт вас просто не зрозуміє! Та повірте, це неймовірно поліпшить ваші розмовні навички, особливо, якщо відвідувати такі заняття регулярно!               

  • Щонеделі (1.08, 8.08, 15.08, 22.08, 29.08)
  • Початок: 12:00
  • Вартість участі: 100 грн/ 1 заняття 
  • вул. Ніжинська, 68 (офіс Green Forest)
  • Реєстрація: https://bit.ly/3kSG96Y 

 

English Sunday ONLINE

Якщо вам подобається говорити англійською незалежно від дня тижня, часу та територіальних обмежень, приєднуйтесь до безкоштовних розмовних клубів English Sunday Onlinet! Щонеділі ми проводимо три безкоштовні розмовні клуби онлайн: об 11:00, 13:00 та 15:00. Щоб приєднатися до зустрічей, підписуйтесь на телеграм-канал івенту та переходьте за відповідним посиланням в день зустрічі.

  • Щонеделі (1.08, 8.08, 15.08, 22.08, 29.08)
  • Початок: 11:00, 13:00, 15:00 
  • Участь безкоштовна, реєстрація не потрібна, просто приєднуйтесь до телеграм-каналу івенту - https://t.me/english_sunday_greenforest 

 

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.