About English Language. 09.01.2020

Початковий курс англійської мови в школі Green Forest – для кого й навіщо

Нерідко в житті трапляються ситуації, коли вкрай необхідне знання англійської мови хоча б на початковому рівні. Заповнити декларацію, порозумітися в кафе або готелі, та просто зрозуміти, чому екран ноутбука покрився численними написами й не відповідає на запити. Саме для таких цілей кожен може пройти курси початкової англійської, отримавши на виході певний багаж знань.

Кому потрібні початкові курси англійської?

Відповідь досить проста. Усі, хто не стикався з нею у школі. Або стикався, але її вивчення пройшло повз. Є ще один момент – якщо немає довгої практики, то словниковий запас і навички побудови речень і спілкування випаровуються протягом 5-7 років.

Однак є чимало професій, для яких відвідування курсів початкової англійської мови стане не тільки допомогою в роботі, але і, можливо, поштовхом до просування кар’єрними сходами:

  1. Менеджери, економісти, бухгалтери. Світ не стоїть на місці, інтеграція йде повним ходом. І більшість наймачів бажає бачити у своїй компанії співробітників, які впораються з заповненням найпростіших документів.
     
  2. Інженери. Технічна документація все частіше видається англійською. Швидше за все, початкової англійської мови буде замало в роботі, але спочатку такі знання допоможуть правильно зорієнтуватися.
     
  3. Водії, експедитори, логісти. Загалом, усі, хто пов'язаний із міжнародними перевезеннями, в яких потрібно оформлення документів.
     
  4. Люди будь-яких професій, часто виїжджають на відпочинок за кордон. А також студенти, яким у ВНЗ доведеться вивчати англійську після німецької або французької. Початковий курс англійської мови допоможе їм отримати необхідну базу та швидко влитися в процес навчання.

Кому потрібні початкові курси англійської?
Починати вчити англійську не пізно ніколи

Які курси вибрати?

Курсів початкової англійської мови в Україні чимало. Але для студентів важливими критеріями є швидкість і ефективність вивчення. Ці дві умови стають доступними у разі правильно підібраної програми та професійних педагогів, які є носіями мови. Це можливо у філіях мовної школи Green Forest.

Учні можуть вибрати курс залежно від наявності вільного часу. Школа пропонує 2, 3 або 4 заняття на тиждень. Початкова англійська буде вивчена через 2 або 4 місяці, що є прекрасним стартом з урахуванням того обсягу знань, який отримають студенти. А саме:

  • граматика і навички складання речень, використання часів і багато іншого;
  • практичне спілкування на популярні теми (відпочинок, туризм, гастрономія, ази ділового спілкування);
  • непоганий лінгвістичний запас, що дозволяє зорієнтуватися під час заповнення документів.

Ефективному сприйняттю матеріалу сприяє грамотно складена програма навчання, що повністю використовує можливості сучасного програмного забезпечення. Студенти Грін Форест в особистому кабінеті мають доступ до онлайн-підручника Notes by Green Forest. Тут вони готуються до занять, згодом педагогам не потрібно буде витрачати час на нудні пояснення. Цей час краще присвятити закріпленню матеріалу за допомогою активних практичних занять.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.