News. 08.02.2017

My Green Forest – онлайн-помічник студента під час вивчення англійської

Автор: Green Forest

Навчання кожного студента в Green Forest починається з проходження тесту на визначення рівня в додатку або в онлайн версії особистого кабінету My Green Forest. Піcля цього додаток стає вашим центром керування свого навчання онлайн: графік занять та семестрів, онлайн версія підручника, зміна графіку чи групи, домашні завдання, запис на додаткові безкоштовні заняття. Але давайте про все по порядку.

Знайти My Green Forest на сайті школи  дуже легко: потрібно перейти в розділ журналу, тобто праву частину сайту (greenforest.com.ua/journal) і на головній сторінці справа знайти кнопку My Green Forest

Але ми рекомендуємо всім користуватись більш зручною версією особистого кабінету -  спеціальним додатком My Green Forest, який можна завантажити для Android та IOS

Натиснувши кнопку на сайті або іконку додатку у своєму смартфоні, ви потрапите на сторінку входу, де вам потрібно ввести ваш номер телефону, за яким ви реєструвались в Green Forest, і пароль. Якщо ви не можете згадати пароль, який встановлювали при реєстрації, тисніть "Не пам'ятаю пароль".

Вход в личный кабинет My Green Forest

Ввівши правильно свій номер телефону та пароль ви потрапите в свій особистий кабінет. Тут знайдете найголовніше:

  • Розклад та місце проведення ваших Communication Classes та Grammar Classes, а також можливість змінювати свій графік;
  • Графік семестру, його початок та кінець, а також  вихідні дні;
  • Відвідуваність та кількість пройдених занять;
  • Безкоштовну онлайн версію підручника Notes by Green Forest;
  • Розділ "Додаткові заняття" з усіма доступними спецкурсами та клубами, які вже підібрані саме для вашого рівня!
  • Розділ "Green Forest пропонує" з англомовними подіями від Green Forest, які проходять саме у вашому місті та для вашого рівня;
  • Розділ "Моя історія навчання" з інформацією про всі пройдені вами раніше курси в Green Forest з датами та оцінками;
  • Розділ "Нове з сайту" з цікавими додатковими ресурсами для вивчення англійської мови;
  • Договір
  • Розділ "FAQ" з популярними питаннями та відповідями на них
  • Оцінку за фінальний тест (вона з'явиться в кінці семестру, після написання тесту)
  • Розділ "Tests", який з'являється, коли ваш викладач додає тест саме для вашої групи

особистий кабінет my Green Forestменю особистого кабінету My green forest

Важливо! Ви можете почати користуватись особистим кабінетом My Green Forest одразу після проходження письмової частини тесту на визначення рівня. Але основні функції кабінету, такі як доступ до домашніх завдань, онлайн книги, зміни графіку та запису на додаткові заняття, з'являються лише після оплати курсу.

Домашні завдання почнуть з’являтися в додатку після пройдених уроків, а спецкурси та клуби починають проводитися з 3-го тижня навчання!

Після того, як розпочнуться спецкурси та додаткові клуби, ви зможете реєструватись на них онлайн. Для запису надодаткове заняття, потрібно обрати бажаний курс та натиснути кнопку «Записатись».

Натиснувши кнопку «Записатись», ви підтверджуєте правильність даних та записуєтесь на спецкурс. Також незабаром ви отримаєте смс з деталями вашого запису.

Примітка 1.  Якщо ваші плани щодо відвідування спецкурсу змінилися і ви не можете відвідати спецкурс, вам потрібно скасувати свій запис. Для цього необхідно зробити наступне:

Щоб скасувати свій запис, натисніть цю кнопку. А потім ще раз підтвердіть, що дійсно бажаєте скасувати запис. 

Примітка 2. У тому випадку, коли вільних місць немає, тобто відображається цифра 0, у вас є можливість записатися у резерв.



Якщо місце звільниться, людина під першим номером у резервному списку, буде перенесена до основного списку і зможе відвідати спецкурс. У такому разі вам прийде смс з усією необхідною інформацією.

Важливо! Перед першим записом на спецкурси, будь ласка, ознайомтесь із правилами реєстрації та відвідування додаткових занять.

Гарного початку семестру та навчання в Green Forest. З питаннями та пропозиціями щодо роботи сервісу My Green Forest ви можете писати на електронну адресу [email protected].

Вам також може сподобатися:
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
News
Онлайн-марафон “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” 1-14.04 від Booyya та Green Forest
Хочете сказати англійською “I think”, а виходить “I sink”? Прокачайте свою англійську вимову за 14 днів на онлайн-марафоні “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” від booyya.com та Green Forest, і всього за 2 тижні навчіться вимовляти правильно 20 складних приголосних…
News
Новий набір на курс для викладачів від Green Forest Teaching Center
Якщо ви давно вивчаєте англійську і не раз задумувались над тим, щоб почати викладати; або навіть вже викладаєте, проте весь час прагнете вдосконалюватись – запрошуємо вас у Green Forest Teaching Center!   Новий набір на спеціальний курс з підготовки викладачів англійської мови,…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.