About English Language. 16.06.2021

Чи можна вивчити англійську на курсах і що дає навчання

Автор: Юліана Віхневич

Сучасні технології пропонують людям, які вирішили вивчати англійську, великий вибір форматів навчання. Можна займатися самостійно, з репетиторами або носіями мови з будь-якої точки світу за допомогою спеціальних сайтів і платформ, а можна вивчити англійську на курсах. Викладання може також бути як очним, так і дистанційним, є безліч варіантів для людей із різними потребами та рівнем зайнятості. Так, наприклад, курси англійської в Green Forest можуть бути стандартними, інтенсивними та вихідного дня.

Чи можна вивчити англійську на курсах і що дає навчання

Чи можна вивчити англійську на курсах?

Відповідь очевидна: можна! Програми на курсах структуровані та систематизовані, що не залишає шансів студентам піти без знань. Але в першу чергу ефект і результат залежить від самого студента, його бажання вчитися. Програма може бути як завгодно насиченою, ефективною та сучасною, але якщо студент пропускає заняття, не виконує завдання і не займається самостійно, то курси англійської йому навряд чи допоможуть. Як курси полегшують життя студенту?

1. Регулярність

Чіткий розклад дає можливість практикуватися постійно, а домашні завдання закріплюють результат. До того ж вони зовсім не схожі на шкільну домашку, їх виконувати куди швидше й цікавіше.

2. Готова програма навчання

Перед початком курсів студенти проходять тестування на визначення поточного рівня англійської, щоб їм підібрали відповідну програму. Студенту не потрібно самостійно шукати підручники та матеріали для навчання. Процес послідовний і структурований.

3. Контроль навчання

Перевірка пройденого матеріалу, оцінка отриманих знань буде стимулювати й мотивувати вчитися.

Чи можна вивчити англійську на курсах і що дає навчання - 2
Курси англійської – простий спосіб ефективно вивчати мову за допомогою професійних викладачів і носіїв мови

Що дають курси англійської?

Як ми зазначили вище, курси англійської дають систематизованість і регулярність. Крім того:

  • на уроках можна одночасно практикувати письмові та розмовні навички, аудіювання;
  • завжди можна звернутися з питанням до викладача;
  • студенти перебувають у ком'юніті однодумців, людей із таким же рівнем знання мови;
  • додаткові розмовні та граматичні активності;
  • регулярна перевірка знань для відстеження прогресу й перегляду програми навчання.

Школи часто пропонують сучасний підхід до навчання: розробляють свої освітні платформи, підручники та додаткові матеріали, впроваджують передові методики викладання, різноманітні формати для позаурочного часу.

Як проходять курси англійської мови?

Кожна школа іноземної має свою індивідуальну програму та підхід до навчання. Наприклад, у Green Forest студенти займаються за популярною та дієвою комунікативною методикою з використанням гібридної платформи, в якій можна підлаштувати процес навчання під себе, а також мають доступ до додаткових розмовних клубів і спецкурсів. Дізнатися більше про те, як проходять курси англійської мови в школі, ви можете на нашому сайті.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.