About English Language. 24.06.2021

Методи, які допомагають швидко вивчити англійську мову

Автор: Світлана Федорчук

Є хибна думка, що опановувати нові мови потрібно протягом багатьох років, особливо якщо людина вчиться з нуля. Однак сучасні мовні школи активно спростовують подібні міфи, пропонуючи інтенсивні курси англійської та інші методики швидкого вивчення іноземних мов.

Чи можна швидко вивчити англійську мову?

Так, можна, навіть навчаючись з нуля. Для цього важливо комплексно підходити до опанування мови. Перше правило, яке допоможе вивчити англійську, – це робота з викладачем на курсах. Адже будь-яка мова має складну структуру і величезний словник. Для вивчення цього всього необхідно структурувати навчальний матеріал так, щоб кожна нова тема дозволяла повторювати матеріал із попередньої. Саме в цьому й допомагають спеціалізовані інтенсивні курси, завдяки яким кожен студент може швидко вивчити іноземну з будь-якого рівня – в тому числі з нуля.

Методи, які допомагають швидко вивчити англійську мову
Найкращий спосіб швидко опанувати іноземну мову – записатися на інтенсивний курс

Є й інші переваги вивчення англійської на інтенсивних курсах.

  1. Мотивація

Регулярні заняття й домашні завдання не дозволять забути про необхідність вчитися і допоможуть швидко вивчити англійську мову. Мотивувати можуть і успіхи одногрупників.

  1. Занурення в мовне середовище

Головна умова, що дозволяє швидко вивчити англійську мову з нуля, – це спілкування новою мовою з максимально великою кількістю людей. Мовні курси створюють саме таке середовище.

  1. Постійне використання

Інтенсивно спілкуючись англійською мовою в межах курсу, ви зможете натренувати розмовну мову. Викладач допоможе подолати страх спілкування іншою мовою, адже ви вчитеся з нуля.

Як швидко вивчити англійську мову з нуля?

Для цього необхідно записатися на курси, де для вас підберуть групу таких же студентів-новачків без подібного досвіду в минулому. А викладач-наставник ознайомить з азами граматики, допоможе розібратися з усіма правилами та новою лексикою, поставить вимову. Щоб вивчити англійську максимально швидко з нуля, важливо займатися якомога частіше – бажано через день. Крім занять на курсах англійської, варто черпати знання з англомовних книг, фільмів, музики, спілкування в соціальних мережах.

Методи, які допомагають швидко вивчити англійську мову - 2

Що таке інтенсивний курс англійської?

Інтенсивні курси – це найкращий метод швидко опанувати будь-яку мову. Їх головна відмінність від звичайних курсів – більш висока частота занять (в середньому, 4 рази на тиждень). Також може збільшитися тривалість кожного заняття. Інтенсивний підхід дозволяє пройти один рівень англійської за місяць й одразу піти далі.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.