About English Language, Fun, Reviews. 07.05.2020

Найкращі онлайн платформи для вивчення англійської мови

Автор: Юлія Блажевич

Найкращі онлайн платформи для вивчення англійської мовиСучасній людині дуже важко знайти час для вивчення англійської мови, але вирішити цю проблему можна лише за допомогою смартфона. А якісний мовний застосунок чи online курси англійської у цьому якнайкраще допоможуть. Час активних людей розписаний похвилинно, але в цей щільний розклад завжди можна внести навчання англійської онлайн, що стане частиною вашого життя. Розглянемо деякі додатки для смартфонів, які стануть помічниками в саморозвитку.

Онлайн платформи для вивчення англійської мови

Онлайн платформи для вивчення англійської мови

Duolingo
Одні з найпопулярніших online курсів англійської, проходити які можна за допомогою смартфона. На сьогоднішній день застосунок нараховує понад 120 млн користувачів. Він має досить приємний інтерфейс, докладні уроки, а також різноманітні вправи, які допомагають поліпшити вимову. За кожен проведений урок вам нараховують ігрову валюту, витративши яку, ви можете придбати різні бонуси. Також до переваг застосунку можна віднести нагадування та повідомлення.

Babbel
За допомогою цієї платформи для вивчення англійської мови онлайн ви зможете прокачати практичні навички, необхідні для повсякденного спілкування з нейтів спікерами. Великою перевагою застосунку є функція розпізнавання мовлення, що дозволяє практикувати говоріння без викладача чи інших співрозмовників. Серед інших плюсів цих курсів англійської online – короткі уроки, які зручно проходити щодня або принаймні кілька разів на тиждень; вивчення граматики разом із поповненням лексичного запасу; велике різноманіття вправ, що не дозволить вам нудьгувати.

FluentU
Додаток, що дозволяє пройти online курси англійської з максимальною ефективністю. Розробники активно використовують різний медіаконтент, що є найефективнішим способом навчання. Тут можна дивитися музичні кліпи, новини, популярні ток-шоу, цікаві діалоги, рекламні ролики та багато іншого. Додаток самостійно відстежує всі досліджувані слова та радить відео й завдання, грунтуючись на них. Тож ви будете вивчати тільки те, що вам цікаво та що знадобиться для ваших цілей.

Busuu
У цьому застосунку ви знайдете ціле ком’юніті з сотнями мільйонів людей, які вивчають різні мови та допомагають одне одному. Так, до прикладу, ваші усні та письмові вправи може перевіряти людина, для якої рідною є англійська мова, натомість ви так само можете допомогти комусь, хто вчить українську. Окрім цього, online курси англійської пропонують низку активностей із автоматичною перевіркою відповідей, різноманітні тести, які спрямовані на покращення всіх мовних навичок (письмо, слухання, говоріння, читання).

Смартфон – це не просто соцмережі, робота й ігри, а й величезні можливості для вдосконалення нових знань. Тепер курси англійської online завжди у вашій кишені!

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.