About English Language. 17.06.2020

Літній англійський інтенсив – приємне з корисним

Літо – чудовий час для відпочинку, подорожей, нових знайомств. Не варто думати, що влітку потрібно тільки відпочивати, ми пропонуємо ще й підтягнути англійську мову, знайти нові знання. Неможливо? Ми доведемо протилежне! Літній англійський інтенсив у Києві з легкістю впорається з цим завданням.

Давайте з'ясуємо разом, що таке літні курси та як це працює. Літній інтенсив англійської – це активне вивчення англійської мови за короткий проміжок часу, який дає високий результат. Найчастіше період навчання значно коротший за звичайний шкільний семестр, але матеріалу вивчається більше, оскільки влітку можна приділити заняттям більше часу під час відпустки або канікул.

Програми англійського інтенсиву влітку

Різновидів інтенсивних курсів англійської влітку буває кілька. Ось дві найпопулярніші програми.

  1. Розмовний інтенсив. На таких заняттях приділяється більше уваги усній розмовній англійській. Тут багато спілкуються англійською мовою, вчаться дискутувати, відвідують різні екскурсії, дивляться фільми з носієм мови. Усе це допомагає поліпшити мову та звикати мислити іноземною мовою.
     
  2. Спеціалізований інтенсив. Ви приходите до викладача й одразу конкретно говорите, що вам потрібно вивчити або підтягнути. Це може бути підготовка до важливого іноземного інтерв'ю або закордонної подорожі, бажання знайти нових іноземних друзів. 

Програми англійського інтенсиву влітку
Міжнародна англійська мова відкриває широкі можливості – великий вибір професій, подорожі, кар'єрне зростання

Основні особливості літнього інтенсиву

  • Інтенсивні заняття з англійської мови на 80% складаються з розмовної практики. Теорії приділяється менше уваги, до того ж вона одразу відпрацьовується на практиці. Ви швидше опановуєте мову та вчитеся розпізнавати її на слух.
     
  • За один інтенсивний курс вивчення англійської мови засвоюється цілий рівень. Такий варіант підходить людям, які припинили вивчати мову після школи та хочуть порівняно швидко повторити вивчене й дійти до рівня носія мови.
     
  • Літні курси англійської мови допоможуть не тільки збільшити словниковий запас і розвинути мову, поліпшити вимову, а й ще сприяють надійному та швидкому запам'ятовуванню граматичних правил.

Переваги літнього англійського інтенсиву

До такого виду навчання переходить усе більше людей, а все через переваги:

  • ви заощаджуєте час завдяки тому, що інтенсивне навчання проходить швидше, ніж звичайні заняття;
  • ви отримуєте гарантований результат – якщо ви регулярно відвідуєте курси і виконуєте домашні завдання, по-іншому просто не може бути;
  • ви економите гроші, не розтягуючи навчання на довгі місяці або навіть роки.

Якщо з якихось причин ви ніколи не вивчали англійську мову, не потрібно соромитися відвідати інтенсивні літні курси англійської мови. Навпаки – поспішіть швидше записатися та не позбавляйте себе нових подорожей, відряджень, знайомств. 

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.