Green Forest Life. 01.06.2020

«Як писати, щоб це читали», лекція Аріни Сидоркіної, Global Charity Project

Автор: Green Forest

4 червня відбудеться благодійна лекція під назвою «Як писати, щоб це читали» від Аріни Сидоркіної, в рамках проекту Global Charity Project.

Аріна Сидоркіна – редактор, автор статей, сценарист. Писала для Cosmopolitan, Oh My Look!, The Devochki. Редакторка в таких проектах, як EnPodcast, hooly.net. Арт-директор проекту booyya. Сценарист в IT компанії Genesis.

На лекції ви дізнаєтесь, як з нудного тексту зробити цікавий. Отримаєте список слів та виразів, які псують ваш текст. Побачите, де шукати потрібні метафори. Зрозумієте, чому текстів, що продають не існує. Навчитеся відрізняти поганий текст від хорошого.    

  • Початок лекції: 19:00
  • Мова лекції – російська. Тривалість – 1,5 години.
  • Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3d7vdMa

 

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

  • Зареєструйтеся за посиланням. Після реєстрації ви отримаєте повідомлення на ваш вказаний номер телефону, з підтвердженням реєстрації та деталями оплати.
  • Оплатіть участь. Вартість відвідування будь-якої лекції – 50 ГРН. За бажанням ви можете заплатити більше (якщо маєте можливість і хочете допомогти Тарілці). Абсолютно всі зібрані гроші ми передамо Тарілці на закупку обладнання для їхнього соціального магазину.
  • Після оплати ви отримаєте повідомлення з посиланням на лекцію, до якої зможете приєднатися у вказаний час.
  • Розкажіть про наш проект друзям і допоможіть нам зібрати якомога більше людей і грошей.

 

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.