About English Language. 08.01.2020

Курси англійської мови Green Forest у Львові

Сучасний світ вимагає від людей знання хоча б однієї іноземної мови. Працевлаштування, подорожі, переїзд, читання літератури, заповнення документації – нічого не обходиться без таких важливих навичок. За відсутності знання мови в досить стислі терміни можна усунути таку проблему. Для цього й існують школи та курси англійської у Львові. Заняття підходять як для студентів-початківців, які зі школи пам'ятають тільки алфавіт, так і для просунутих, мета яких – поглиблення наявних знань. Школа англійської у Львові Green Forest усуне прогалини в пам'яті, поповнить словниковий запас, дозволить подолати бар'єр у спілкуванні з носіями мови.

Курси англійської мови Green Forest у Львові
Школи англійської у Львові – широкий вибір і висока якість

Особливості навчального процесу в Green Forest у Львові

Green Forest у Львові – одна з провідних мовних шкіл для дорослих. Процес навчання в ній значно відрізняється від звичних курсів або викладання в навчальних закладах.

  • Цільова аудиторія школи англійської у Львові – дорослі. А це означає, що заняття доступні для учнів будь-якого рівня – як початківців, так і просунутих.
     
  • Наголос робиться на розмовній англійській і на спілкуванні в межах групи. Однією з явних переваг є наявність серед викладацького складу носіїв мови.
     
  • Граматику й теорію студенти підтягують під час навчання і читання літератури англійською мовою. Ці напрямки пропрацьовуються під час підготовки до іспитів. У результаті випускники language school Lviv мають за плечима тверду базу, що дозволяє їм продовжити навчання за кордоном або отримати роботу мрії.
     
  • Сучасні методики навчання, які допоможуть швидко й ефективно засвоювати нову інформацію. А онлайн-тренажери закріплюють знання. Школа може похвалитися авторськими виданнями, під час складання яких враховані всі особливості вивчення мови в дорослому віці.

Ціни на курси англійської мови у Львові залежать від програми, яку ви вибрали: стандартна, інтенсивна, вихідного дня. Залежно від кількості і регулярності уроків, їх тривалості формується вартість. Варто відзначити, що ціни на курси англійської мови у Львові від «Грін Форест» більш ніж конкурентоспроможні. До того ж, перевага полягає в тому, що кожен студент разово платить за цілий семестр, що особливо вигідно в перерахунку за кожну академічну годину. За плату ви отримуєте не тільки професійних педагогів, а й навчальні посібники, підручники, доступи до особистого кабінету, онлайн-тренажерів. У львівській школі Green Forest кожен момент продуманий до найменших деталей, що спрощує освітній процес.

Green Forest, курси англійської мови у Львові, за відгуками дійсно одні з найкращих. Вони відрізняються не тільки якісною подачею матеріалу, але і гнучким індивідуальним підходом.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.