About English Language. 09.12.2019

Курси англійської в Києві – як підвищити ефективність вивчення

Англійська мова вже давно стала міжнародною. Той, хто її добре знає, має привілеї під час вступу до ВНЗ та прийняття на роботу. Дуже важливо знайти саме ті курси англійської в Києві, які дають результат і допомагають відкрити вам нові можливості й перспективи.

Дуже часто людина, яка хоче вивчити іноземну мову, стикається з проблемами. Вона не знає, з чого потрібно починати, чи можливо запам'ятати таку кількість нової інформації, як себе мотивувати. Також важко визначиться, як краще проходити навчання: дистанційно за комп'ютером або в аудиторії з викладачем. Адже кожна людина хоче отримати результат із мінімальними витратами часу та сил, засвоївши мову на рівні спілкування та розуміння.

Від чого залежить ефективність навчання на курсах англійської?

Останнім часом на ринку навчання з'являється все більше навчальних центрів, шкіл і курсів англійської мови в Києві. Але після проходження перших уроків через інтернет або самостійного вивчення матеріалів ентузіазм студентів втрачається. Стає зрозуміло, що самостійне вивчення мови дається набагато складніше, ніж із викладачем.

Від чого залежить ефективність навчання на курсах англійської?
Що потрібно робити, щоб курси англійської в Києві принесли результат?

Щоб досягти бажаного результату, необхідно повне занурення. Крім регулярних занять, потрібно додати в своє оточення більше речей, людей і ситуацій, які дозволять практикуватися. Наприклад, це може бути прослуховування музики англійською, читання іноземних книг, перегляд фільмів з англійськими субтитрами. Потрібно щоденно говорити, думати і читати іноземною мовою.

Візьміть собі на озброєння такі принципи:

  1. Додайте до нової інформації асоціативне мислення. Тобто для кожного слова, речення вигадуйте асоціацію та підключайте всі органи чуття. Так мозок створює нейронний зв'язок – і в той момент, коли потрібно буде згадати слово, включить потрібні важелі.
     
  2. Римування слів спростить їх запам'ятовування. Також спрощує навчання прив'язка до особистого досвіду. Якщо ви будете використовувати ці методи, то зможете уникнути забудькуватості.
     
  3. Дітям простіше вивчити мову, тому що вони мислять образами та картинками. Дорослі теж можуть взяти цей метод на озброєння. Якщо заучувати слова за картинками та повторювати їх багато разів, то вони будуть відтворюватися на автоматі.
     
  4. Намагайтеся не підглядати, а згадувати. Якщо докласти зусиль для того, щоб згадати забуте слово, то пам'ять буде краще тренуватися. Пам'ять добре взаємодіє з емоціями: якщо нові слова будуть підкріплені емоціями, то згадати потрібну інформацію буде простіше.
     
  5. Не нехтуйте домашнім завданням. Якщо ви будете добре підготовлені до заняття, то зможете контролювати процес.

Дотримуйтеся цих основних принципів швидкого запам'ятовування, вони допоможуть в освоєнні нового матеріалу на курсах англійської мови в Києві та зроблять вивчення іноземної мови більш ефективним.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.