About English Language. 26.12.2019

Курси англійської для дорослих у Києві від Green Forest

Вчені стверджують, що найпродуктивніший вік для вивчення іноземної мови, в тому числі англійської, з 6 до 20 років. Потім у людини знижується гнучкість мислення, здатність до запам'ятовування великих масивів даних. Чималу роль відіграє і наявність вільного часу для підготовки. Мовна школа Green Forest впевнено руйнує стереотипи, пропонуючи курси англійської для дорослих. Завдяки таким заняттям можна навчитися англійської з нуля або поліпшити свої навички. Так англійська для дорослих дозволить вільно подорожувати по світу, отримати роботу мрії, розширити світогляд.

Труднощі у вивченні мови в дорослих

Найчастіше труднощі під час вивчення англійської мови в дорослому віці викликає далеко не погіршення пам'яті або гостроти мислення, а інші причини. Розглянемо основні.

  1. Низька мотивація. Це трапляється, коли студенти в групі значно відрізняються рівнем підготовки або ж викладачі недостатньо професійні.
     
  2. Бажання отримувати практичні навички, а не вивчати теорію. Не секрет, що більшість учнів, що кинули заняття, роблять це після першого місяця зубріння часів і відмінків.
     
  3. Відсутність вільного часу.

Труднощі у вивченні мови в дорослих
Курси англійської мови для дорослих у Києві у школі Green Forest

Особливості курсів англійської для дорослих у Києві

Педагогічний і методичний склади курсів англійської для дорослих пропонують своїм студентам такі опції:

  • Групи набираються за підсумками попереднього тестування. Студенти можуть почати вивчення мови з оптимального для них рівня.
     
  • Викладання англійської для дорослих у Києві проводиться з акцентом на практичних навичках. Наприклад, зробити замовлення в кафе, забронювати номер у готелі, заповнити необхідні документи на кордоні та багато іншого.
     
  • Курси англійської мови для дорослих пропонують гнучкий розклад і різний рівень інтенсивності занять. Гібридний підхід із використанням програмного забезпечення дозволяє вивчати теорію і граматику вдома, тренувати і закріплювати навички в той час, коли зручно. Сучасні тренажери дозволять займатися вдома, на дачі та навіть у дорозі.
     
  • Заняття в групі, які займають 3-8 годин на тиждень, залежно від курсу, дозволяють систематизувати знання і почати вільно розмовляти англійською, спілкуватися з носіями мови. 
     
  • Інтегрований підхід, інтенсивні заняття, активне спілкування дозволяють за два семестри освоїти один рівень і протягом двох років отримати сертифікат про володіння мовою на професійному рівні. 

Поради дорослим, як легше вчити англійську мову

Щоб дорослим було простіше вивчити англійську мову, варто звернути увагу на такі моменти:

  1. Словниковий запас не буде поповнюватися такими темпами, як у дітей, і цьому є пояснення з точки зору фізіології. Але й надбані шляхом активних тренувань знання не зникнуть разом із закінченням курсів англійської.
     
  2. Чим більше практики, тим краще. Занурення в мовне середовище змусить мозок перелаштуватися.
     
  3. Варто по-новому поглянути й на мотиви. Закінчення школи робить більш доступною роботу в престижній компанії або за кордоном.

Вивчити англійську для дорослих у Києві, навіть за відсутності мінімальної бази, можна в мовній школі Green Forest. Головне – бажання, терпіння, працьовитість і багаторічний досвід викладачів.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.