About English Language. 15.01.2020

Які ціни на курси англійської мови в Києві?

Знання хоча б однієї іноземної мови – сучасна вимога для успішних людей. Відпочинок, робота, розваги, шопінг – жодна сфера життєдіяльності людини не обходиться без таких практичних навичок. Як результат, починати вчити мову краще якомога раніше. Але навіть у солідному віці немає ніяких перепон – було би бажання. Саме з такою метою і приходять учні до спеціалізованих шкіл і центрів. Під час вибору курсу перед ними постає запитання: «Скільки коштують курси англійської?». Звісно, вони розуміють, що після закінчення вивчення вони матимуть певні знання та вміння. Тому відповідь очевидна – знання не можуть бути дешевими.

Як правило, ціна курсів англійської в Києві залежить від вашого рівня володіння мовою, бажаних результатів, терміну навчання, професіоналізму педагогів.

Що впливає на формування ціни курсів англійської мови в Києві?

Ціна курсів англійської залежить від багатьох факторів. Перш за все, це формат навчання – онлайн або офлайн. Перший варіант передбачає витрати з боку школи на оренду приміщень, повну зайнятість викладачів. Важливий для ціноутворення і такий критерій як групові або індивідуальні заняття.

Тривалість курсу, авторитет школи, вік учня, педагогічний склад (чи є серед них носії мови), програмне забезпечення – ціна курсів англійської в Києві безпосередньо залежить від перерахованих факторів.

Що впливає на формування ціни курсів англійської мови в Києві?
Можете порівняти, скільки коштують курси англійської мови та послуги приватних репетиторів

Переваги школи Green Forest

Мовна школа Green Forest пропонує своїм студентам співпрацю на вигідних умовах.

  • Інтенсивна програма дозволяє скоротити терміни навчання на 1-2 місяці в семестр. Водночас студенти встигають освоїти матеріал і отримати практичні навички на більш якісному рівні.
     
  • Робота в особистих онлайн-кабінетах з електронними підручниками та програмним забезпеченням, що дозволяє займатися англійською щодня. Це дає можливість відмовитися від витрат на видання навчальних посібників і скорочує витрати на оренду класів.

Зниження ціни на курси англійської для учнів можливе завдяки попередньому тестуванню та вибору групи залежно від рівня підготовки. Студенту, який має початкові навички, не доведеться разом з усією групою вивчати граматику. Він може почати навчання з другого або третього рівня.

Крім комплексних курсів англійської мови, у школі Green Forest можна спробувати й інші програми.

Мовна школа Green Forest – це прекрасна можливість зробити те, що ви постійно відкладали на завтра. Вона недарма посідає верхні рядки рейтингів серед навчальних закладів, пропонуючи високий рівень знань за помірну вартість.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.