About English Language. 13.05.2020

Як вивчити англійську мову з нуля – онлайн чи офлайн?

Автор: Тетяна Огородник

Зараз ніхто не стане сперечатися про переваги володіння іноземною мовою. Усе більше людей прагне поліпшити свої навички й навчається англійської онлайн. Проте навіть сьогодні багато людей не володіє англійською на базовому рівні. Один із найбільш комфортних способів вивчити англійську мову з нуля – це онлайн-навчання.

Такий формат чудово підходить як дорослим, так і дітям. Але саме люди, старші за 25 років, – основна аудиторія онлайн-курсів англійської з нуля. Чому ж вони обирають дистанційне навчання?

  1. Англійська для початківців у режимі онлайн – зручний формат, що дозволяє самостійно обирати графік занять. Так навчання можна комфортно впровадити у ваш звичний режим.

  2. Для початківців вивчати англійську онлайн – прекрасний спосіб урізноманітнити дозвілля і буденну рутину. При цьому не потрібно витрачати час і гроші на дорогу до мовної школи та назад.

  3. Онлайн-уроки англійської з нуля – оптимальний варіант для тих, хто соромиться свого низького рівня володіння мовою. Перебуваючи в комфортній для себе обстановці, ви почуваєтеся більш впевнено, тому й заняття проходять ефективніше та приносять задоволення.

  4. Онлайн-навчання англійської з нуля включає безліч аспектів. Такий формат дозволяє не тільки вивчити граматичну та лексичну базу, але дає можливість одразу практикувати розмовні навички.

 

Дистанційне навчання може бути як груповим, так й індивідуальним. У принципі, для тих, хто починає вивчати англійську онлайн, кількість студентів не матиме великого значення. Як показує практика, студенти з нульовим рівнем на перших порах показують однакові результати. Дуже часто індивідуальні заняття здаються заскладними, що може навпаки збити мотивацію – і учень швидко втратить до них цікавість. Для початківців онлайн-навчання в групі – чудовий спосіб познайомитися з однодумцями, провести час весело та цікаво. Про індивідуальні уроки можна подумати, коли ви підвищите свій мовний рівень.

Як вивчити англійську мову з нуля
Онлайн-навчання англійської для початківців – найбільш зручний формат для тих, хто хоче вивчати іноземну мову й досягти високих результатів

Незважаючи на всі переваги дистанційного навчання, більшість людей усе ще віддає перевагу традиційним заняттям у мовних школах. Особливо це стосується дорослих людей, оскільки можливість навчатися через інтернет з'явилася порівняно нещодавно. Для багатьох такий формат незвичний, тому й ефективність онлайн-занять викликає сумніви. Але як і у випадку з офлайн-уроками, дистанційне навчання приносить високі результати, якщо:

  • студент серйозно ставиться до занять;
  • уроки проводяться професійним і кваліфікованим викладачем;
  • заняття ефективно поєднують теорію та мовну практику;
  • на уроках використовуються сучасні навчальні посібники та матеріали;
  • студент приділяє багато часу самостійній роботі.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.