About English Language, Reviews. 12.03.2020

Обираємо школу англійської мови в Дніпрі

Автор: Тетяна Cтеценко

Знання англійської мови надає багато можливостей. Ви можете вільно спілкуватися з бізнес-партнерами, гостями з європейських країн, а також з цікавістю вирушати в туристичні подорожі. Розуміючи важливість володіння іноземною мовою, багато хто починає цікавитися, яка школа англійської мови в Дніпрі найкраща. Де можна отримати повноцінні теоретичні знання і практичні навички? Скільки коштує навчання і як довго треба вчитися?

Зміст

  1. Основні переваги навчання в школі англійської мови в Дніпрі
    1.1. Вільний обмін думками та інформацією з англомовною людиною
    1.2. Легкий доступ до різних інтернет-ресурсів
    1.3. Підвищення кваліфікації та збільшення кар'єрних можливостей
    1.4. Поліпшення особистісних характеристик і підвищення самооцінки
  2. Краща школа англійської в Дніпрі: вибір і особливості навчання
  3. Методи викладання англійської мови в школах Дніпра
  4. Що важливо знати при виборі англійської школи в Дніпрі?
    4.1. Основні вимоги до викладачів
    4.2. Яка кількість студентів має бути в групі?
  5. Green Forest – ідеальний вибір школи англійської мови в Дніпрі

Перед тим як перейти до огляду і вибору школи англійської в Дніпрі, слід з'ясувати причини або переваги, які ви отримаєте в результаті. Адже мотивація є основою для початку й успішного завершення справи. Якщо ви бажаєте бути продуктивними у вивченні англійської мови, дізнайтеся, чому варто витрачати на це свої сили, час і кошти.

Основні переваги навчання в школі англійської мови в Дніпрі

Розбір переваг знання іноземної мови дозволяє об'єктивно подивитися на користь спеціалізованого навчання в мовній школі англійської в Дніпрі. Сьогодні прогрес рухається вперед і ті, хто бажає повноцінно використовувати новинками, повинні обов'язково знати англійську мову.

Вільний обмін думками та інформацією з англомовною людиною

Англійська – визнана міжнародна мова, завдяки якій можна спілкуватися з людиною в будь-якому куточку земної кулі. За деякими даними, не менше 2 млрд людей (четверта частина населення) є носіями або постійними користувача англійської мови. Завдяки цьому значно збільшуються ваші можливості! У будь-якій країні та ситуації ви зможете знайти рішення і звернутися за допомогою.

Вільний обмін думками та інформацією з англомовною людиною
Англійською мовою вас зрозуміють у будь-якій точці світу

Для ділових людей школа англійської мови в Дніпрі надасть можливість без перекладача відвідувати різні виставки та презентації, організовувати ділові зустрічі та закордонні відрядження, читати літературу й будь-яку інформацію в оригіналі. Не менш корисним буде почати навчання в іншій країні або підвищити кваліфікацію за кордоном.

Користування мовою дозволить значно збільшити світогляд і коло знайомств, а також зробити подорожі більш захопливими. Будь-яка подорож зі знанням мови зводить до мінімуму стрес і незручні ситуації. Після навчання в мовній школі в Дніпрі ви легко налагодите спілкування з місцевими мешканцями і діловими партнерами, що допоможе вам бути в курсі світових тенденцій, культурних особливостей і соціальних змін.

Туристичний бізнес, в основному, ведеться англійською мовою, тому в більшості випадків вся інформація для туристів надається англійською. Також для іноземних делегатів на виставках, в ресторанах, готелях, літаку завжди буде співробітник, який володіє не тільки місцевою мовою, а й може спілкуватися англійською. Для вас може бути дивно, але навіть на ринку будь-який продавець зможе сказати вам ціну англійською.

Легкий доступ до різних інтернет-ресурсів

Чи можете ви уявити сучасний світ без інтернету? Сьогодні майже кожен житель планети користується інтернетом, особливо соціальними мережами. Найбільш популярним є отримання різноманітної інформації з сайтів і блогів. Однак неможливо повноцінно отримувати дані тільки своєю мовою. Багато інструкцій, рекомендацій і досліджень публікуються на офіційних сайтах тільки англійською мовою. Електронний перекладач не завжди правильно може передати суть, що призводить до необхідності вивчення англійської.

Школа англійської мови в Дніпрі допоможе вам подолати мовний бар'єр, який є основною проблемою для нових знайомств і розвитку ділового партнерства. Сьогодні майже всі ділові та особисті листування проводяться в інтернет-просторі. Люди здатні годинами сидіти в соціальних мережах, ділячись своїми думками, знімаючи прямі ефіри та виставляючи різні цитати. Від знання англійської мови буде залежати, чи зрозумієте ви, про що йдеться, і наскільки активно ви можете підтримати розмову.

Бажаєте пройти онлайн-навчання в Оксфордському університеті? Для вас це буде не проблемою. Сьогодні стало можливим записуватися на різні семінари і курси в Америці та Європі, проходити їх в дистанційному режимі й отримувати офіційні сертифікати. При тому, що відкривається можливість взяти участь в безкоштовних онлайн-семінарах, прослухати лекції професорів і пройти пробні уроки. Отримання нових навичок буде можливим лише за рахунок того, що ви не пошкодували часу і сил на вивчення англійської мови в дніпропетровській школі.

Чи було так у вас, що ви шукали відео, а воно є тільки в оригіналі, англійською? Знання англійської відкриє для вас сторінки відомих на весь світ блогерів в Instagram, Twitter і Facebook. Гарячі новини в інтернеті найчастіше з'являються спочатку англійською, а потім перекладаються іншими мовами.

Ви можете опинитися в ситуації, коли дуже важлива інформація є на сайтах тільки оригінальною мовою і не перекладається іншими, оскільки передбачається, що потенційні користувачі повинні володіти базовою англійською мовою. Також іншою причиною може бути те, що технічний переклад вимагає додаткових ресурсів і не завжди може в точності передавати сенс сказаного.

Навчання в школі англійської мови в Дніпрі допоможе вам з легкістю розуміти коментарі знаменитостей, вести особисто ділову переписку і просто насолоджуватися переглядом улюбленого фільму.

Підвищення кваліфікації та збільшення кар'єрних можливостей

За останній час все більше людей цікавиться і записується до шкіл ділової англійської мови в Дніпрі. Чому? Тому що саме знання англійської мови дозволяє підвищити рівень ведення ділових відносин, розширити бізнес або взагалі вивести його на європейський ринок. Все більше у вимогах до персоналу додають графу «вільне володіння англійською мовою», щоб будь-який співробітник компанії без проблем зміг спілкуватися з носієм мови. Це значно впливає на якість роботи і її продуктивність.

Важливо пам'ятати, що розмовна та ділова англійська мова значно відрізняються. Ділова мова вимагає освоєння спеціальної лексики і термінології. Залежно від сфери діяльності необхідно знати специфічні назви предметів, механізмів і технологій. Для цього потрібно підвищувати рівень знання мови. Самостійно займатися вивченням можна, проте це малоефективно. Як показує практика, систематичні заняття в англомовній школі дозволяють упорядкувати отримання знань і закріпити їх.

Покращувати знання англійської мови необхідно не тільки співробітникам на керівних посадах. Якщо ви бажаєте поступово підніматися кар'єрними сходами, то знання мови тільки прискорить цей процес. Це буде додатковим бонусом у вашому резюме, який не залишиться непоміченим з боку керівництва й іноземних співробітників. Кар'єрне зростання повністю окупить сили і кошти, вкладені на відвідування школи англійської в Дніпрі.

Поліпшення особистісних характеристик і підвищення самооцінки

Вивчення іноземної мови допоможе вам усвідомити, що вільний час можна проводити досить корисно. Також отримання нових знань покращує самооцінку і дозволяє розширити коло для самореалізації. Постійна практика мови дозволить вам подолати певні внутрішні бар'єри, що допоможе надалі досягати високих цілей.

Крім внутрішнього самоствердження, ви заслуговуєте поваги до себе в суспільстві. Носії англійської мови високо цінують іноземців, які знають їхню мову і докладають зусиль вільно розмовляти нею. Це дозволить поліпшити особистісну характеристику в очах іноземних партнерів і друзів.

Краща школа англійської в Дніпрі: вибір і особливості навчання

У Дніпрі працює велика кількість хороших шкіл англійської мови, які допоможуть ефективно поліпшити знання та застосування їх на практиці. Але як зрозуміти, яка школа підходить саме вам і відповідає вашим вимогам? Для початку необхідно визначитися, який навик ви бажаєте покращити:

  • читання;
  • говоріння;
  • письмо;
  • аудіювання.

Краща школа англійської в Дніпрі: вибір і особливості навчання
Вибирайте курси залежно від того навику, який хочете вдосконалити

Читання необхідне для тих, хто працює в офісі та має справу з великою кількістю документації. Говоріння знадобиться, якщо ви любите подорожувати, бажаєте їздити самостійно на ділові зустрічі та працюєте в сфері обслуговування іноземних клієнтів. Письмо важливе для тих, хто веде часті листування в соціальних мережах, месенджерах.

Звичайно, звернувшись до школи англійської мови в Дніпрі, ви будете паралельно розвивати всі навички, але одній із них ви все ж будете приділяти більше часу. Тому що неможливо окремо займатися лише говорінням, при цьому не знаючи точного написання слів. Немає сенсу вивчати правильне написання складних слів без практики їх вимови. Кожен навик взаємодіє з іншими і доповнює їх. Тому більшість мовних шкіл англійської в Дніпрі створює збалансовану програму навчання.

Додатково до програми в спеціалізованій школі ви можете докладати зусиль, щоб швидше освоїти мову. Наприклад, ви можете дивитися англійські фільми з субтитрами. Також не завадить підписатися на цікаві блоги і намагатися читати їх, що допоможе опанувати розмовну англійську. Прагніть не тільки поглинати знання, а й ділитися ними з іншими. Наприклад, постарайтеся розповісти вашому другу те, що недавно вивчили на уроці. Це допоможе ефективно закріпити отримані знання.

При виборі школи англійської мови в Дніпрі зверніть увагу на дві складові – рейтинг і відгуки. Ці чинники допоможуть вам вибрати відповідну школу. Рейтинг складається за залишеними відгуками студентів, кількістю груп та якістю програми. Однак, чим вищий рейтинг, тим вища вартість навчання. Тому важливо звернути увагу на вартість курсу, його тривалість і ваш бюджет, скільки ви бажаєте витратити коштів на отримання нових знань і навичок.

Методи викладання англійської мови в школах Дніпра

Сьогодні розроблені сотні методик, проте все можна звести до досить простого списку:

  • традиційні (рівневий метод навчання);
  • альтернативні (безрівневий метод навчання).

Кожна методика має свої переваги і недоліки. Тому слід уважно ознайомитися з ними, щоб визначитися зі школою англійської мови в Дніпрі.

  1. Рівневий метод навчання

    Весь курс англійської мови в школі ділиться на шість етапів, починаючи від Beginner і закінчуючи Advanced. Це найуспішніша методика, тому що учень здатний освоїти мову з азів до найскладніших правил. Перевагами є можливість навчитися правильно викладати свої думки, позбутися акценту, грамотно писати англійські слова і добре розуміти англомовну людину. Повний курс навчання займає до 9 місяців інтенсивного навчання. Завдяки такій методиці через два роки ви будете досконало володіти англійською мовою.

    Однак у стандартної методики навчання є і недоліки. Учні, які бажають освоїти мову в короткі терміни, не можуть займатися за такою програмою. Перші три рівні ви будете активно вчити граматику, правила і майже не будете виділяти час для розмовної практики. Тому заговорити ви зможете не раніше як через півроку. Також вам необхідно займатися мовою не менше року, а це додаткова плата за курси. Деякі студенти просто не в силах оплатити два або три семестри для заняття мовою.
     
  2. Безрівневий метод навчання

    Багато хто віддає перевагу інтерактивним методам вивчення мови, які займають мало часу. Така програма не передбачає ґрунтовне вивчення граматики і всіх правил читання, говоріння і написання. Основною перевагою такого курсу є швидкий розвиток навички спілкування англійською мовою. Спочатку вас навчають правильній побудові речень, потім включаться діалоги і після цього у вас розвивається здатність думати цією мовою. Також учні люблять інтерактивні методики, бо вони більш захопливі та сучасні за традиційні.

    Незважаючи на унікальність безрівневого методу навчання, він має також свої недоліки. Важливо пам'ятати, що добре вивчити мову ви не зможете, а лише навчитеся підтримувати діалог з іноземцем. Невелика граматична база буде даватися взнаки, оскільки за курс англійської мови ви будете ознайомлені лише з основними правилами. Якщо ви захочете отримати сертифікат і скласти тест (іспит), то таких знань буде недостатньо. Також у вас буде невеликий словниковий запас. Вас навчать заводити розмову і підтримувати елементарні теми. Щоб мати хороший лексичний запас, необхідно буде проходити додаткові курси.

Що важливо знати при виборі англійської школи в Дніпрі?

Знаючи точно, якій методиці ви віддасте перевагу, можна переходити до вибору школи англійської мови в Дніпрі. Ви можете переглянути різні варіанти в інтернеті й звернути увагу, чи проводить ця школа пробний безкоштовний урок. Важливо знати, що пробний урок проходить в групі учнів, які вже навчаються в школі. Також ви можете записатися на відкритий урок для новачків. Найбільш практичним буде пробний урок зі справжніми учнями, адже ви зможете бачити реальний спосіб навчання і рівень викладання.

Основні вимоги до викладачів

  • Наявність диплома

    Викладач повинен бути кваліфікованим викладачем англійської мови. Не потрібно соромитися просити надати вам диплом, адже ви платите за курси і бажаєте досягти результату. Якщо школа не може надати вам таку інформацію, то варто подумати, чи бажаєте ви проходити курси саме в ній.
     
  • Авторські розробки та програми

    Хороша школа має використовувати не тільки наявні підручники і програми. У такій школі мають бути власні інтерактивні розробки і платформи, завдяки яким курси будуть унікальними. Кваліфіковані вчителі повинні вміти підлаштувати матеріал під ваші здібності й цілі.
     
  • Різноманітність методик викладання

    Спочатку слід поцікавитися, якими навчальними матеріалами користується викладач. Найбільш ефективними підручниками є ті, які написані іноземними авторами та використовуються в європейських і американських школах. Також під час навчання ви повинні бачити, що викладач використовує різні методики, які підходять саме вам. У більшості випадків класичні програми поєднуються з сучасними підходами.
     
  • Наявність досвіду

    Звичайно, нові викладачі можуть ідеально викладати матеріал і мати свою «родзинку» в навчанні. Однак досвід дуже важливий в будь-якій справі, особливо у навчанні англійської мови. Ви можете вибрати будь-якого викладача, але, як рекомендують фахівці, краще віддати себе в руки професіонала.
     
  • Подача матеріалу

    Спосіб викладання – справа тонка. Чи підходить вам подача матеріалу даного викладача – покаже пробний урок. Ви повинні легко сприймати матеріал, просто співпрацювати з учителем. Під час уроку зверніть увагу, як пояснюються правила і проходить відпрацювання помилок. Це має бути зрозуміло, просто і правильно.
     
  • Особистісні характеристики

    Викладач повинен бути доброзичливим і привітним. Тепла і дружня атмосфера буде налаштовувати на ефективне навчання, як індивідуально, так і в групі. Також добре, якщо викладач допоможе вам швидко адаптуватися в новому колективі.

Яка кількість студентів має бути в групі?

На думку фахівців, оптимальна кількість учнів у групі – близько 10 осіб. Групові заняття допомагають ефективно освоїти граматику, оскільки інші учні можуть ставити запитання, які будуть доповнювати ваші знання. Також у групі добре розвивати навик спілкування. Групові заняття прекрасно мотивують, тому що учні бачать успіхи інших, що заохочує їх не здаватися.

Якщо вам важко у великому колективі, ви можете вибрати групу з 3-4 осіб. У таких групах викладач може приділити увагу кожному учневі. Також такі заняття добре вибирати для підготовки до англійських іспитів.

Green Forest – ідеальний вибір школи англійської мови в Дніпрі

Передова школа англійської мови в Дніпрі Green Forest є однією з найбільш відомих і затребуваних, про це говорять відгуки студентів. Це пояснюється індивідуальним підходом до навчання і великим досвідом кваліфікованих викладачів. Основними перевагами школи є: сучасні класи для занять, інтерактивна система навчання за авторським підручником, розмовні клуби з носіями мови, можливість навчання у двох вчителів паралельно, отримання двох навичок одночасно – освоєння граматики і розмовної мови.

Green Forest – ідеальний вибір школи англійської мови в Дніпрі
Вивчайте англійську в школі Green Forest

Основна задача школи – навчити студентів вільно розмовляти англійською мовою. Завдяки спеціалізованій програмі учні досить швидко долають мовний бар'єр і починають застосовувати отримані граматичні знання на практиці.

Один семестр – 4 місяці
Тривалість уроку – 1,5 години
Інтенсивність занять – 3 рази на тиждень
Вартість семестру ~ 8500 грн

Неможливо досягти мети, якщо не прикладати усвідомлених зусиль. Для вивчення англійської мови необхідно добре попрацювати. Правильна мотивація, добре підібрана програма і регулярність допоможуть вам самовдосконалюватися, піднятися кар'єрними сходами або виконати поставлені життєві завдання.

Щоб ефективно і швидко поліпшити знання, необхідно займатися систематично та з кваліфікованим фахівцем. За вами залишається тільки вибрати відповідний курс і записатися на перше заняття! Найголовніше – не відкладати в довгий ящик поставлену мету, а сміливо і впевнено взятися за справу. Спочатку не все буде даватися легко, проте всі перераховані вище переваги вивчення англійської мови показують, що докладені зусилля варті цього! Не здавайтеся – і вже через пару місяців ви зможете почати розмову з іноземцем. Повноцінно пройдений курс допоможе вам опанувати граматику й освоїти основні навички розмовної англійської мови.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.