About English Language. 08.01.2020

Як влаштований сайт мовної школи на прикладі Грін Форест Дніпро

Автор: Оксана Кравець

Ви шукаєте школу англійської мови? Перше, на що необхідно звернути увагу, – наскільки зручно створені онлайн-ресурси, з якими вам доведеться працювати, перш за все – сайт. Яким же має бути сайт школи? Розглянемо на прикладі школи англійської мови Грін Форест у Дніпрі.

Зміст

  1. Критерії оцінки якості сайту англійської мови на прикладі Грін Форест у Дніпрі
  2. Кольорове оформлення сайту курсів англійської мови
  3. Які курси вивчення англійської пропонує Green Forest у Дніпрі
  4. 5 критеріїв якісного сайту курсів англійської мови
  5. Як відгуки на Green Forest допомагають визначитися з вибором
  6. Використання навчальних програм і авторських розробок

Критерії оцінки якості сайту англійської мови на прикладі Грін Форест Дніпро

Оцінити якість сайту просто, якщо під рукою є відгуки учнів, особиста думка про сайт педагогів і батьків. Перед тим як робити висновки, ми провели таке опитування – і тепер можемо проаналізувати відповіді.

Перше, що ми хочемо бачити на будь-якому освітньому онлайн-ресурсі, – зручне для роботи меню особистого кабінету користувача.

Друге – легкість пошуку та перегляду інформації на сайті англійської мови, важливо щоб пошук був зручним і практичним. На сайті Green Forest є вибір мови у верхній частині панелі (російська та українська). Це обов'язково вимога. Також на головній сторінці сайту є дві пропозиції: для тих, хто шукає школу англійської мови, і для студентів школи Green Forest.

Якщо ви тільки шукаєте школу англійської мови, вам запропонують на вибір одразу 5 відділень Грін Форест: Дніпро, Київ, Харків, Львів та Одеса. Людина може жити в одному місті, потім переїхати й усе одно користуватися сервісом і відвідувати школу, але в іншому місті. Це дуже зручно для студентів, які відвідують мовні курси весь рік у Києві, а потім їдуть додому в Дніпро та продовжують заняття на літньому інтенсиві у відділенні школи за місцем проживання. Вибираєте потрібне вам місто, наприклад, Green Forest у Дніпрі, і бачите одразу кілька пропозицій різного формату: навчальні курси для новачків, просунуті й т.д. Про них ми поговоримо трохи пізніше. Це дуже зручно, оскільки вибрати курс можна онлайн, а всі організаційні питання вирішувати по телефону або на місці з менеджером школи.

Також тут можна побачити досягнення, інформацію про програми навчання, методики, клуби, спецкурси школи. Якщо виникають питання, їх завжди можна поставити в Messenger. Менеджер постійно на зв'язку та надає вичерпну інформацію з усіх питань.

Кольорове оформлення сайту курсів англійської мови

Психологи давно довели, що кольорове оформлення сайтів впливає на сприйняття інформації. Перед тим як визначитися з вибором колірного оформлення сайту, важливо провести моніторинг, щоб підібрати фон для тексту та шаблони для фотографій і картинок. Вони зроблять сайт курсів англійської більш інформативним та інтуїтивно зрозумілим.

Більшість сайтів має білий фон. Як показують відгуки студентів Green Forest, так набагато краще читається текст і сприймається інформація. Крім цього, чорні букви на білому тлі добре видно й вони асоціюються зі сторінками шкільного підручника або книги. Це важливо для сприйняття інформації.

Під час підбору шрифту для сайту обов'язково необхідно переглядати його на мобільних пристроях. Сьогодні більшість студентів працює з навчальними матеріалами через смартфони та планшети. Вони компактні, мобільні, завжди під рукою. На першому етапі тестування сайту важливо отримати зворотній зв'язок від учнів, педагогів, оскільки він робиться саме для них. Тому він має бути максимально зручним.

Які курси вивчення англійської мови пропонує Green Forest у Дніпрі

Усі програми школи добре продумані для того, щоб кожен охочий міг підібрати для себе посильну програму навчання. Є кілька різних програм за тривалістю занять, кількістю занять на тиждень, підходами до навчання.

  1. Стандартний 4-місячний курс по 3 заняття на тиждень тривалістю 1,5 години. Графік занять складається з 6 зручних часових пропозицій. Учень повинен вибрати зручний для себе час, починаючи з 8:30 і закінчуючи 20:00.
     
  2. Інтенсивний курс англійської мови в Дніпрі передбачає 4 заняття в тиждень по 2 години. Цей рівень студент проходить за 9 тижнів. Тут теж можна вибрати зручний для себе час, з 9:00 до 20:00.
     
  3. Інтенсив вихідного дня. Заняття проходять по вихідних, 2 заняття на тиждень по 4 години в суботу та неділю. У суботу заняття проходять з 14.00 до 18:00, в неділю з 10:00 до 14:00.

Вартість одного курсу, незалежно від кількості занять і терміну навчання, актуальні ціни є на сайті школи.

Крім цього, пропонуються літні мовні курси.

  1. Літній суперінтенсив по 4 заняття на тиждень тривалістю 4 години.
  2. Communication express. Курс, розрахований на 2 заняття на тиждень тривалістю 1,5 години.

Які курси вивчення англійської мови пропонує Green Forest у Дніпрі
Як користуватися сайтом Грін Форест студентам і тим, хто тільки шукає курси?

Якщо ви студент школи Грін Форест у Дніпрі, то можете одразу переходити на сторінку додаткових ресурсів. Це дуже зручно для тих, хто буде працювати з порталом. Тут запропоновано кілька цікавих програм з порадами, рекомендаціями, заняттями, розробленими викладачами школи англійської мови Green Forest у Дніпрі. Наприклад, чи знаєте ви, як правильно вживати дієслово «go»? Виявляється, є чотири різні варіанти його використання. Викладач школи англійської мови Green Forest у Дніпрі розповідає про правильність вживання дієслова «go» в навчальному відео.


Три основних рубрики для студента: Green Forest відео, 10 Minute English і Listening, – допоможуть вам урізноманітнити заняття англійської мови під час самостійного навчання.

На сторінці для студентів також є графік інтенсивів і номери телефонів, за якими зручно зв'язатися з викладачами, і форма зворотного зв'язку, через яку можна замовити дзвінок або надіслати повідомлення на e-mail.

Тут же є вхід до особистого кабінету Green Forest, описані основні проекти школи, є коротка інформація про школу англійської мови, контакти та інформація щодо оплати обраного курсу. Дуже зручно, коли на одній сторінці або блоці зібрана вся необхідна комерційна інформація.

Якщо більшість навчальних відеоуроків доступні тільки для учнів школи Грін Форест у Дніпрі, то інший освітній контент, відео, записане викладачами школи, навчальні теоретичні матеріали доступні для всіх охочих.

Отже, можна виділити кілька основних критеріїв, яким має відповідати інформаційний ресурс, сайт курсів англійської мови. Якщо ви, оцінюючи свій ресурс, поставили біля цих критеріїв плюси, значить, ви все робите правильно.

5 критеріїв якісного сайту курсів англійської мови

Щоб вибрати критерії, ми уважно вивчили тести, які проводилися серед учнів школи Грін Форест у Дніпрі та простих користувачів, які раніше не працювали з ресурсом.

  • Зручність для користувачів

Перше, на що звертають увагу користувачі, коли хочуть вивчати англійську мову, – доступ і можливість використовувати онлайн-платформу для навчання. Важливим критерієм зручності є наявність розумного пошуку на сайті й інтуїтивного меню, за допомогою якого зручно переходити з однієї рубрики сайту на іншу. Все має бути максимально зрозумілим, щоб людина могла без сторонньої допомоги самостійно в усьому розібратися. Причому сайт має добре відкриватися для користувачів на будь-якому ґаджеті: смартфоні, планшеті, ноутбуці чи комп'ютері. Важливо, щоб уся контактна інформація та дані з курсів мови були винесені на окремі сторінки для уважного вивчення навчальної програми та вибору того курсу, який підходить для роботи. Все це можна відстежити на сайті курсів англійської Грін Форест у Дніпрі.

  • Інформативність

Ми заходимо на сайт школи, щоб підкреслити якусь корисну інформацію. Більшість відвідувачів сайту Грін Форест у Дніпрі – студенти школи та ті, хто шукає потрібну інформацію. Головне завдання педагога в тому, щоб учень зміг швидко знайти відповіді на всі свої запитання. Відомо, що всі люди за сприйняттям інформації діляться на аудіалів, візуалів і кінестетиків. Якщо одним потрібно прослухати інформацію, іншим побачити її, то треті повинні й бачити, і чути. Тому на сайті школи Green Forest можна підібрати інформацію різного формату. Тут статті загальної тематичної спрямованості, розробки уроків, цілі програми з порадами. Окремий блок – відеоуроки, за якими учні можуть закріплювати вивчений матеріал або повторювати його одразу після занять або ж через деякий час.

  • Відсутність зайвої інформації

Нас часто дратує реклама на сайті, спливаючі банери. На сайті курсів англійської мови Green Forest у Дніпрі є відгуки студентів. Відгуки про школу можна знайти і залишити також в соціальних мережах, у тому числі Facebook.

Критерії оцінки якості сайту англійської мови на прикладі Грін Форест Дніпро
Сайт Green Forest зручний у використанні на будь-якому девайсі

Як відгуки на Green Forest допомагають визначитися з вибором

Якщо ви купуєте товар або користуєтеся послугою довгий час, то у вас складається певна думка про них. Вона може бути як позитивною, так і негативною. Користувачі вважають своїм громадянським обов'язком поділитися власною думкою з іншими людьми. І це правильно, відгуки про школу Green Forest залишають вдячні учні. Ми спробували відстежити відгуки, виділити середньостатистичну думку про школу англійської мови, про викладачів, програму навчання, літні мовні курси.

Багато хто відзначає, що їм вдалося досягти потрібного рівня знань, відвідуючи мовні курси. Тому вони рекомендують Грін Форест у Дніпрі, відгуки залишають із радістю, відповідають на запитання і заповнюють анкети, опитувальники, які ми можемо аналізувати й робити висновки. Серед важливих моментів у роботі порталу школи та взагалі організації навчально-виховного процесу студенти відзначають:

  • Зручний сайт з особистим кабінетом на Green Forest, який допомагає систематизувати роботу над навчальним матеріалом, контролювати весь процес від початку до кінця.
     
  • Висококласні фахівці. Рівень підготовки викладачів найвищий. Це дозволяє учням швидко освоїти теоретичний матеріал різних рівнів. На сайті школи багато методичних матеріалів, що підтверджує велике бажання педагогів займатися з учнями не тільки під час уроків, а й у позаурочний час. Викладачі консультують, відповідають на запитання учнів, допомагають з підбором навчального відео, електронних книг, художньої літератури. Така взаємодія впливає на рівень засвоєння теоретичного матеріалу, закріплення практичних знань і умінь. В особистому кабінеті курсів англійської мови Грін Форест ви можете вести облік і бачити листування з педагогами, що теж дуже зручно.
     
  • Формування груп за рівнем підготовки. Студент надає заявку – і йому пропонують пройти тестування на визначення рівня знань англійської мови, згодом він відбувається тестування в офісі і за допомогою адміністраторів визначає рівень, який відповідає підготовці на даний момент. Це зручно, оскільки учень самостійно не завжди може точно встановити свій рівень мови. У когось занижена самооцінка, йому весь час здається, що він знає мало, інші навпаки думають, що їх рівень володіння англійською мовою набагато вище. Тому кваліфікована допомога педагога школи Грін Форест у Дніпрі просто необхідна.
     
  • Затишні класи й аудиторії, режим роботи під графік роботи учнів. Заняття проходять у класних кімнатах, обладнаних усім необхідним для навчання. Є кілька інтерактивних класів, у яких учні можуть прослуховувати аудіо, переглядати відео, працювати з роздатковим матеріалом, проходити тести. Хтось скаже, що працювати онлайн можна і вдома, але це зовсім інший підхід. На заняттях англійською в спеціально створених умовах концентрація уваги дозволяє швидко освоїти той рівень англійської, який визначений для проходження навчання вдалим підбором навчальних матеріалів.
     
  • На сайті школи англійської мови Green Forest у Дніпрі є вся необхідна аудіовізуальна інформація, завдяки якій учні закріплюють свої теоретичні знання та відпрацьовують практичні вміння. Є багато книг з англійської мови, але які підійдуть саме вам? Досвід роботи педагогів Green Forest та відгуки учнів допомогли створити списки рекомендованої літератури для самостійного вивчення англійської та повторення вивченого матеріалу під час занять і вдома.
     
  • Системний підхід дає можливість освоїти той рівень, який необхідний вам. Поради та рекомендації педагогів – ще один важливий плюс, який відзначають учні у відгуках після перших занять. Педагоги контролюють процес навчання, допомагають адаптуватися в нових соціальних групах. Вони будують заняття так, щоб кожен міг виявити здібності, краще вивчати теоретичний матеріал і відпрацьовувати його на практиці. Для багатьох студентів важливо успішно провести процес адаптації до нового колективу. Педагоги підбирають такі методи роботи, які будуть відображатися на засвоєнні теоретичного матеріалу учнями під час підготовки на курсах школи Green Forest у Дніпрі. Важливо намагатися, вчитися, виконувати всі рекомендації педагогів, не пропускати заняття. Переконатися в цьому можна за відгуками або спілкуванню зі студентами на дні відкритих дверей, який зазвичай у школі англійської мови Green Forest проходить у перших числах травня.

Використання навчальних програм і авторських розробок

Перед початком курсів англійської потрібно обов'язково підібрати програму навчання, щоб швидко все освоїти й закріпити на практиці.

У нашій школі здійснюється опрацювання теоретичного матеріалу, практичних розробок, досліджень, методик педагогом, психологом, методистами. Така програма містить кілька блоків, що складаються з теоретичних і практичних завдань. Обов'язково окремо виділяється час на аудіювання. Кожне заняття планується з урахуванням вікових особливостей і рівня володіння англійською мовою. Додатково прописуються методи та форми навчання, основні методики. Перевага віддається інтерактивним аудіовізуальним формам роботи, вони можуть бути індивідуальними або груповими. Така методика дозволяє освоїти потрібні рівні швидко та якісно. Також вона спрямована на розкриття творчого потенціалу учнів, незалежно від того рівня, з якою вони прийшли вивчати англійську мову.

Викладачі школи англійської мови Грін Форест у Дніпрі одразу пропонують своїм учням перевірені програми. Це покращує рівень освоєння учнями теоретичного матеріалу.

Роблячи висновки, розуміємо, що в школі англійської мови обов'язково необхідно вивчити онлайн-ресурс, на якому ви будете займатися, пройти тест на визначення рівня знань англійської та вибрати режим навчання, який вам підійде. Дотримуйтесь усього, чого вас вчать на курсах англійської мови Грін Форест у Дніпрі. Багато читайте, виконуйте завдання педагога, рівняйтеся на інших студентів. Ведіть облік часу, витраченого на навчання. Це допоможе вам визначити режим навчання і занять у майбутньому.

Пам'ятайте, що тільки ви самі можете себе змусити вивчити мову. Важливе тільки велике бажання. Процес навчання – це комплекс дій, в якому важливим є вміння швидко організувати себе, виявити старанність і вимогливість до себе при підготовці до занять і виконання домашніх завдань. Із таким підходом до вивчення англійської ви зможете вивчити її дуже швидко. Викладачі школи англійської мови Green Forest у Дніпрі будуть раді вам у цьому допомогти.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.