About English Language, Listening. 02.06.2021

Як вивчати англійську онлайн за допомогою відео та серіалів?

Автор: Світлана Федорчук

Напевно ви знаєте, що найкращий спосіб вивчення і практики англійської мови – повне занурення в мовне середовище. Але що робити, якщо можливості вирушити за кордон і прожити там хоча б кілька тижнів немає? На допомогу приходять різноманітні онлайн-платформи, де можна вивчати англійську за допомогою відео та інтерактивних завдань.

Як вивчати англійську онлайн?

Почнемо зі спеціалізованих курсів. Працюючи з викладачем онлайн, ви можете вивчити граматику, напрацювати базовий запас слів і зрозуміти правила побудови речень. З такою мінімальною підготовкою вже можна підключати до процесу навчання й інші ресурси – слухати й перекладати іноземні пісні, практикуватися у виконанні онлайн-тестів, вчити англійську завдяки перегляду фільмів.

Безсумнівно, останній спосіб вивчення мов найбільш захопливий і простий. Тому ось кілька ресурсів, які підходять для цієї мети якомога краще.

  1. Netflix

Якщо ви давно вивчаєте мову і хочете перевірити свій рівень володіння англійською мовою онлайн, вмикайте найвідоміший стрімінговий сервіс Netflix. На ньому і фільми, і серіали, і стендап, і реаліті-шоу. Великою перевагою сервісу є можливість підключати субтитри – для тих, хто поки погано розуміє англійську мову на слух.

Як вивчати англійську онлайн за допомогою відео та серіалів?
Дивіться фільми в оригіналі для практики іноземної

  1. Puzzle English

Цей сервіс дозволяє не тільки дивитися серіали онлайн англійською мовою, обираючи варіант під свій рівень знань, а й виконувати цікаві завдання. Тут можна знайти повноцінні мовні онлайн-уроки, що дозволяють підтягнути, а потім перевірити свої знання. Єдиний недолік ресурсу – це відсутність нових фільмів і серіалів.

  1. YouTube

Найпопулярніший сервіс, який дозволяє знайти розважальні та навчальні відео за особистими уподобаннями. Тут можна дивитися відео з субтитрами, щоб легше розуміти й вивчати англійську онлайн. 

Як вивчати англійську онлайн за допомогою відео та серіалів? - 2

Як перевірити свій рівень володіння англійською мовою онлайн?

Навіщо перевіряти свій рівень англійської мови? Це потрібно знати навіть для того, щоб правильно підібрати для себе онлайн-контент. Наприклад, дивитися більшість ситкомів можна з початковим рівнем мови, а для розуміння медичних драм, детективів тощо буде потрібно більше знань.

Перевірити рівень володіння англійською мовою ви можете на нашому сайті. Безкоштовний тест забере у вас 20-30 хвилин, а для повноти картини після його проходження вам зателефонує адміністратор Green Forest і оцінить вашу усну англійську. Дізнавшись свій рівень, ви зможете підібрати відповідний курс.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.