About English Language. 23.04.2020

Як відбувається вивчення мов онлайн?

Автор: Юлія Блажевич

Сьогодні для величезної кількості людей, які хочуть вивчити іноземну мову, актуальним є питання вибору між традиційною формою навчання, яка передбачає заняття в стінах мовної школи, а також дистанційними уроками. Вивчення мов онлайн має величезну кількість переваг і особливостей, які необхідно враховувати під час вибору форми навчання.

Як проходять заняття з англійської онлайн?

Вивчаючи англійську онлайн, зверніть увагу на те, що 30% часу учні проводять у живому спілкуванні, ще 30% часу приділяється вивченню лексики, 20% – вивченню граматики, близько 10% уроку йде на пояснення викладача, а останні 10% часу приділяється перевірці отриманих знань.

Як проходять заняття з англійської онлайн?
Мотивація не менш важлива, ніж талант

  1. Для того щоб почати онлайн-вивчення мови, в першу чергу, необхідно залишити заявку на дистанційне навчання й дочекатися зв'язку з менеджером.
     
  2. Далі можна пройти безкоштовне пробне заняття, де відбувається ознайомлення з платформою, а також із викладачами та їхніми методиками.
     
  3. Після пробного заняття підбирається викладач, виходячи з інтересів і навичок студента, далі розробляється зручний графік навчання.
     
  4. Для занять з англійської мовна онлайн-школа надає всі необхідні інтерактивні підручники та словники, нічого додатково купувати немає потреби.
     
  5. Після закінчення вивчення мов онлайн кожен учень отримує сертифікат, який підтверджує рівень володіння англійською мовою.

Переваги онлайн-вивчення мов

Онлайн-заняття з англійської практично нічим не відрізняються від звичного навчання на курсах. Основна відмінність полягає тільки в тому, що учні перебувають у себе вдома або в будь-якому зручному місці. Спілкування з викладачем проходить за допомогою інтернету, що ніяк не впливає на якість вивчення мови.

  1. Під час онлайн-занять з англійської викладач може використовувати різні способи подачі матеріалу. Можна застосовувати аудіювання, вивчати правила в ігровій формі, дивитися відеоролики й так далі.
     
  2. За необхідності можна змінювати темп навчання, працюючи в тій швидкості, яка відповідає вашим здібностям. Такі заняття допоможуть заглибитися навіть у найскладніші теми.
     
  3. Заняття з англійської онлайн не обмежені темами. Можна обрати собі відповідний курс, де ви зосередитеся на тих аспектах, які пов'язані саме з вашим родом діяльності або цілями вивчення.
     
  4. Дистанційне вивчення англійської мови – це ідеальний вибір для людей з напруженим графіком роботи й навчання. Немає необхідності їхати в інший кінець міста у встановлений час, починати навчання можна з будь-якої точки земної кулі.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.