About English Language, Fun. 15.05.2014

Як відпочивати і вивчати англійську

Автор: Аліна Ковальова

Скоро наближаються літні канікули, а значить, настане час подорожувати. Багато хто думає куди поїхати, а найголовніше питання, як витратити меньше грошей на подорож? А якщо Ви їдете за кордон, то ж і іноземну мову хочеться попрактикувати. Я поділюся з Вами деякими секретами, за допомогою яких Ви зможете істотно заощадити під час поїздок і дізнатися багато нового і корисного.

  1. Подавайте заявки на участь в різного роду стажуваннях. Таким чином, Ви зможете побачити іншу країну, а також іншу культуру і при цьому отримати сертифікат учасника. Як це зробити? В Інтернеті існує маса ресурсів, таких як www.edu-active.com. Головне не боятися і вірити в свої сили! З власного досвіду і досвіду моїх друзів можу сказати, що, подаючи заявки на 10 стажувань або тренінгів, 1 або 2 Ви точно виграєте.
  2. Існує такий чудовий ресурс, як europa.eu - це найбільша база міжнародних стажувань та волонтерських обмінів. Ви просто заходите туди, вибираєте потрібну і заповнюєте. Так як подібні проекти спонсоруються Європейським союзом, часто Вам потрібно заплатити тільки за переїзд до місця стажування, всі інші витрати організатори беруть на себе. Деякі проекти покривають до 70% переїзду, тобто Ви отримаєте Ваші витрачені гроші назад.
  3. Існує таке поняття як NGO (Non - governmental organisation) - це не урядові організації. Вони займаються організацією та проведенням конференцій, тренінгів та обмінів по всьому світу. Вони існують по всій Україні і майже в кожному місті. Ось найбільші і популярніші з них ngo-iskra.org.ua, uycentre.org, www.svit-ukraine.org. Відвідавши їх сайти, Ви зможете знайти підходящі Вам програми, як в Україні, так і за її межами.

                                     

  1. Якщо ж Ви зацікавлені в програмі на кілька місяців, то ідеальним варіантом для Вас буде програма EVS (European Volutary Service). EVS підтримує участь молоді в різних формах волонтерської активності, як всередині, так і за межами Європейського Союзу. Такі проекти включають молодих волонтерів в некомерційну діяльність для загальної користі в країнах, які не є їхніми країнами проживання. Цілі EVS - це персональний, освітній та професійний розвиток молодих людей за допомогою неформального навчання, розвиток партнерських зв'язків між країнами, популяризація толерантності та активної громадянської позиціі серед молоді.


Що зазвичай потрібно, щоб Вас взяли на проект?

  • CV (англійською мовою)
  • Motivation letter (лист, в якому ви описуєте чому Ви хочете на цей проект, що Ви зможете туди внести і як Ви зможете реалізувати отримані знання в Україні)
  • Application form (зазвичай складається із загальних питань і Вашої контактної інформації). Іноді заповнення цієї форми буває досить, щоб Вас прийняли на проект.
  • Якщо Ви плануєте подавати заявку на участь в EVSпроекті, то там вимоги і умови можуть змінюватися в залежності від особливостей проекту. Вся детальна інформація уточнюється безпосередньо при подачі документів і спілкуванні з координаторами.
  • Робоча мова таких проектів зазвичай англійська, але дуже часто Ви можете там зустріти людей з Франції, Іспанії, Італії, Німеччини та багатьох інших країн і попрактикувати всі мови, які знаєте.

Таким чином, можна провести від 5 днів і до кількох місяців Вашого вільного часу не просто лежачи на пляжі, а також отримати нові знання, побачити нові місця і зустріти нових людей. Головне не боятися!

 

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.