About English Language. 15.02.2012

Як знайти penpals і чи snail є mail насправді?

Автор: Ольга

Ну, давайте розбиратися разом. Якщо згадати, то «pen» -ручка, «pal» - друг, приятель, «snail» - равлик і «mail» - пошта. То виявляється, скринька просто відкривалася :) Разом snail mail - звичайна пошта, прозвана " равликом" в порівнянні з електронною, і penpalling - це листування, відповідно друг по переписці - penpal.

Ви скажете, що забули, як писати ручкою, або давно не писали листи? Ну-ну, скажу я Вам з особистого досвіду:

1. Змушуеш себе думати іншою мовою (припустимо англійською), що дуже навіть не погано. Адже ти щиро, хочеш поділитися враженнями, що сприяє, як поповненню словникового запасу (ніхто не забороняв словники), так і тренуванню вже існуючого (до речі, активного, а не пасивного, як при перегляді фільмів).

2. Дізнаючись щось нове від друзів (уявіть який світ - величезний і цікавий), знову ж таки поповнюєш словниковий запас.

  3. Є щось в цьому відчутті очікування листа, в тому яку подорож воно робить, в хвилюванні що там всередині, а там до речі різне може бути, що я вже не отримувала :). Так, це для тих, хто любить шелест паперу і включену настільну лампу, хоча я, по-секрету, листи і в трамваї після курсів GF писала :), так що можна посперечатися.

+ Додатково:

4. Для бажаючих є language exchange -мовний обмін. Допомагаєш іншому в вивченні мови, якою сам володієш, а він відповідно тобі. До речі, дуже популярно, рекомендую звернути увагу на interpals.net.


5. Не забувайте, що англійською говорять не тільки США, Канада, Британія і Австралія, якщо для вас цього мало! Є ще безліч колишніх колоній і домініонів Британії, наприклад Гонк Конг, або Вам холодно взимку і не вистачає екзотики - ПАР ... Взагалі-то було б бажання.

Звичайно, вибір за Вами ніхто не відміняв інтернет переписку, до речі «електронний» друг по переписці буде e-pal. Але не бійтеся пошти - це однозначно дуже цікавий досвід.
 
Ось основні сайти присвячені даній темі:
www.penpalworld.com
www.interpals.net
www.mylanguageexchange.com

Якщо боїтеся почати з листування, то почніть з обміну листівками, і побачите, як приємно перевіряти поштову скриньку. Чудова статейка про це. Я між іншим саме через postcrossing (міжнародний обмін листівками), знайшла своїх перших penpals. Беріть на замітку і зважуйтеся, удачі!

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.