About English Language. 10.09.2020

Як найкращі дистанційні курси англійської мови позитивно впливають на психічне здоров'я

Автор: Анна Огородник

Замислюючись про здоровий спосіб життя, багато людей одразу ж згадує про правильне харчування й активності. Але як щодо нашого психічного здоров'я? Дослідження показали, що вивчаючи англійську дистанційно, ви добре впливаєте на свою психіку. Це не тільки прекрасне тренування для розуму, навчання допомагає стати більш впевненими в собі та краще встановлювати контакт із різними людьми. 

Так чому б не записатися на найкращі дистанційні курси англійської мови? Вивчаючи іноземну мову, ви отримуєте масу переваг. Ви не тільки розвиваєтеся, дізнаєтеся більше про навколишній світ, а й покращуєте своє ментальне здоров'я. 

Як найкращі дистанційні курси англійської мови позитивно впливають на психічне здоров'я
Вивчення англійської мови спочатку може бути важким, але кілька уроків допоможуть вам опанувати основи 

Розглянемо основні плюси занять на найкращих дистанційних курсах англійської мови.

  1. Тренування для мозку – у своїх дослідженнях когнітивний психолог з університету Йорка Ellen Bialystok виявила, що у людей із хворобою Альцгеймера, які знають дві мови, перші симптоми виявлялися на п'ять років пізніше, ніж у інших хворих. Їхні розумові здібності були на більш високому рівні, ніж у інших пацієнтів. Займаючись на найкращих дистанційних курсах англійської мови, ви зберігаєте своє здоров'я і маєте шанс запобігти віковим захворюванням мозку.
     
  2. Впевненість у собі – вивчення іноземної мови підвищує самооцінку. Роблячи помилки та працюючи над їх виправленням, ви отримуєте корисні навички, які допомагають вам бути більш впевненими в будь-якій ситуації. Уроки на найкращих дистанційних курсах англійської мови – це безпечне середовище, в якому можна припускатися цих помилок і вчитися на них. У реальному житті це допоможе вам менше перейматися через труднощі, а також швидко знаходити шляхи вирішення будь-яких проблем. 
     
  3. Дисципліна – відвідування занять в один і той же час щотижня також дає вам чіткий план, якого потрібно дотримуватися, допомагаючи вам встановити цілі й досягати їх. 

Проблема депресії в сучасному світі набула жахливих масштабів. Багато хто вважає, що подібні стани викликані нудьгою, прокрастинацією та лінню. Хоч би якими були причини, психічні захворювання вбивають серце людини, роблять її світ маленьким і порожнім. Вивчення англійської мови може допомогти вам вибратися зі шкаралупи:

  • відвідування занять дає вам привід познайомитися з новими людьми;
  • виконуючи вправи, ви вчитеся спілкуватися;
  • ви знаходите однодумців, вам не потрібно одразу ставати найкращими друзями, щоб допомагати одне одному вчитися.
     


Вивчення англійської мови може бути дуже корисним інструментом для підтримки психічного здоров'я. Крім того, ви поповнюєте свій словниковий запас не тільки іноземними словами, ваша мова взагалі стає різноманітною, навіть коли ви говорите рідною мовою. 

Тож не думайте, що вам пізно вчити іноземну мову. Ваші успіхи не залежать від віку, статусу та статі. Всупереч поширеній думці, навіть дітям вивчити іноземну мову не так просто. Не бійтеся пробувати займатися тим, що вам цікаво. 

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.