About English Language. 25.12.2019

Як легко вивчити англійську мову з курсами від Green Forest?

Без проблем освоїти англійську можна, коли знаєш, як правильно її вчити. Або коли займаєшся в дружній команді під керівництвом досвідчених педагогів і маєш доступ до сучасних навчальних програм. Такий підхід доступний студентам мовної школи Green Forest. На курсах ви зрозумієте, як вивчити англійську мову швидко й ефективно, щоб уже через місяць-другий ви змогли висловлювати нею свої думки.

Чому правильно вчити англійську на курсах Green Forest легко?

Перш за все, висока результативність занять зумовлена професійним педагогічним складів – тут зібралися справжні знавці своєї справи, які працюють за просунутою комунікативною методикою.

Наші студенти зрозуміли, як легко вивчити англійську, багато розмовляючи й опрацьовуючи складні теми на уроках у класі:

  • використовувати сучасний підручник Notes by Green Forest. Він передбачений для студентів із різним рівнем англійської та дозволяє освоїти необхідний матеріал у зручному темпі та з потрібною кількістю повторень;
  • регулярно розвивати навички побудови фраз, речень або текстів;
  • проходити тестові завдання;
  • спілкуватися з носіями мови.

Якщо ви будете дотримуватися цих простих рекомендацій, то вам буде легко вивчити англійську мову.

Чому правильно вчити англійську на курсах Green Forest легко?
Як правильно вчити англійську – розкажуть у Green Forest

На заняттях у викладачів залишиться час на додаткові роз'яснення, а у студентів на активне спілкування на найрізноманітніші тематики. Не потрібно переказувати по декілька разів заїжджені тексти або згадувати неправильні дієслова. Під час спілкування в групі або індивідуально з викладачем відповіді на запитання знайдуться самі.

Як записатися на курси Green Forest?

Щоб потрапити на один із курсів мовної школи Green Forest, засновники якої точно знають, як правильно вчити англійську, досить зайти на офіційний сайт, де оприлюднені адреси та контакти філій. Вони є не тільки в Києві, а й в Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі.

Не варто засмучуватися, якщо вашого міста немає в списку. Навчання онлайн також можливо на мовних курсах. Тому можна сміливо починати попереднє тестування. За його результатами студенту запропонують ту програму, під час освоєння якої він буде відчувати себе максимально комфортно.

Можна почати з будь-якого рівня та після закінчення отримати відповідний сертифікат. Комплексні курси дозволять не тільки освоїти ази, але отримати практичні навички щодо роботи з документами, ділового або неформального спілкування. Для студентів актуальним буде розмовний курс. Після спілкування з викладачами та однолітками, для яких англійська є рідною, багато підлітків не тільки починають краще орієнтуватися в словоформах, але й виявляють інтерес до більш поглибленого вивчення.

Мовна школа Green Forest точно знає відповідь на запитання, як правильно та легко вивчити англійську. Найголовніше – не загубитися на півдорозі, якщо стало нудно або «завтра на роботу рано вставати».

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.