About English Language, Reviews. 30.04.2020

Як і де поліпшити розмовну англійську в Києві

Автор: Ніна Кісь

Вивчення англійської – вже не просто один з етапів саморозвитку, це необхідність. Англійська мова потрібна для розвитку в кар'єрі, подорожей, спілкування з людьми з усього світу. Коли студент уже визначився з тим, що вивчення мови стане невід'ємною частиною його життя, слід перейти до наступного етапу – вибору курсу та напрямку. У Києві найбільш затребувані курси розмовної англійської. Для будь-якої з цілей вивчення мови, неважливо подорож це або кар'єра, саме цей напрямок буде більш продуктивним.

Зміст

  1. Спілкуватися англійською без проблем
  2. 7 порад із розвитку навичок розмовної англійської
  3. Розмовні курси англійської в Києві
    3.1. Переваги Green Forest у порівнянні з іншими школами в Києві

Курси розмовної англійської в Києві будуть ідеальними для мандрівників, а також тих, хто хоче поліпшити навички спілкування англійською мовою. Більш того, багато студентів, які починали вивчити General English, також перейшли на розмовний варіант. Адже на курсі загальної англійської студенти приділяють більшу увагу вивченню правил і відпрацювання отриманих знань за допомогою вправ. Студент може добре розбиратися в граматиці, знати часи і правильно виконувати завдання, однак висловлювати свої думки студенту буде важко. Тоді він робить вибір на користь розмовного курсу, розуміючи, що курс загальної англійської не дав йому навичок спілкування.

Спілкуватися англійською без проблем

Практика розмовної англійської в Києві допоможе студенту розвинути навички говоріння і сприйняття іноземної мови. Курс «Англійська розмовна» спрямований на відпрацювання лексики та граматики, необхідної для щоденного вживання в повсякденних ситуаціях.

Основна мета навчання на курсах розмовної англійської в Києві – навчити студента активно спілкуватися англійською мовою. Не менш важливо також активно боротися з мовним бар'єром студента. Мовний бар'єр – це основна проблема, яка виникає при вивченні мови. Якщо все-таки мовний бар'єр є, не варто панікувати і кидати вивчення мови. Це основна помилка всіх студентів – дуже важливо при появі труднощів не здаватися і йти вперед. Перш за все, потрібно повністю зануриться в мовне середовище. Для цього радять слухати музику і дивитися фільми винятково англійською. Цілком ймовірно, що спершу можуть виникнути труднощі зі сприйняттям – допомагайте собі, використовуючи субтитри. Багато студентів стикаються з тим, що вони розуміють мову, але відчувають труднощі у вираженні думок. Це відбувається через те, що більше уваги приділяється глибокому вивченню граматики і менше – розмовній практиці. У цьому випадку студенту слід вибирати київські курси розмовної англійської мови, це буде більш продуктивно. Так курс розмовної англійської в Києві набирає популярності саме тому, що дає студентам можливість спілкуватися англійською без проблем.

Спілкуватися англійською без проблем
Якщо у вас немає особливих проблем із граматикою, записуйтеся на київські курси розмовної англійської

Часто студенти змінюють різні напрямки у вивченні англійської мови. Починають з загального, потім переходять до розмовного та зрештою можуть вибрати, наприклад, курс англійської в сфері туризму. Однак слід визначитися насамперед з метою і тільки після її досягнення переходити на нові курси. Якщо студент починає експериментувати в навчанні, це може вплинути на прогрес і результат.

Вивчення мови на курсах розмовної англійської відрізняється від загальної англійської не тільки метою. Уроки розмовної англійської мови більш залучають студентів тим, що вони не схожі на нудні академічні заняття. Найчастіше уроки англійської мови проводяться в аудиторії з дошкою і робочими місцями. Зрозуміло, є місце і більш суворому підходу в навчанні, однак важливо зацікавити студента – дати йому відчути, що вивчення англійської дійсно цікаво. Заняття на курсах розмовної англійської в Києві можуть проходити у форматі клубів і дискусій. Набирає популярності ще один напрямок – Movie Club. Студенти переглядають фільм, уривок або просто навчальне відео, потім обговорюють і виконують вправи. На заняттях з англійської розмовної в Києві більшість часу студенти активно спілкуються, що зменшує ризик мовного бар'єру.

7 порад із розвитку навичок розмовної англійської

Якщо курс «Англійська розмовна» підходить вам, важливо грамотно організувати навчання, щоб заняття не перетворилися на клуб любителів поспілкуватися англійською.

  1. Тайм-менеджмент на курсах розмовної англійської в Києві

Незважаючи на те, що вивчення в Києві розмовної англійської мови передбачає більше спілкування, ніж роботу з підручниками, організація часу занять дуже важлива. Для продуктивного вивчення мови заняття мають проходити щодня. Особливо щоденні заняття важливі для розмовної англійської, адже тут головна мета – саме навчитися спілкуватися англійською. У цьому випадку, коли на заняттях студенти більше спілкуються, вдома їм варто приділяти увагу відпрацюванню граматичного матеріалу. Виділіть по 20 хвилин на відпрацювання винятково граматики, це можуть бути три-чотири вправи на день, але прогрес буде помітний уже через деякий час. Крім часу на відпрацювання граматики, необхідно приділяти час також на вивчення нових слів. Ви будете здивовані, однак протягом дня у нас є час, коли ми просто не діємо. Це може бути перегляд стрічки Instagram або Facebook, розмова з друзями по телефону. Також велику кількість часу ми проводимо в заторах, просто сидячи в транспорті. Приділіть цей час вивченню нової лексики, і не обов'язково для цього мати з собою кілька томів словника. Ви можете завантажити собі на телефон спеціальний додаток, яке буде також контролювати ваш прогрес у вивченні слів.

Вивчення розмовної англійської на курсах у Києві може проходити різними способами. Деякі з них цілком звичні, однак часто виникають проблеми з організацією занять. Уроки можуть проходити в таких форматах: індивідуальні заняття з викладачем і в групі, а також розмовні клуби. Якщо студент уже визначився з тим, що йому найбільше підходить розмовний курс – формат занять має відповідати. Так, наприклад, індивідуальні заняття, які проходять тільки з викладачем, будуть менш результативними. Студент звикає тільки до одного темпу мови й акценту, набагато продуктивнішими будуть заняття в групі або розмовний клуб.

Розмовний клуб – це не заняття, це більше зустрічі, присвячені обговоренню конкретної теми. Найчастіше розмовні клуби проводять саме носії мови, а це додаткові можливості для вашої мовної практики.

Відповідно, перш ніж починати вивчати мову, слід вивчити організаційні моменти (формат, час, ціни). Це необхідно для того, щоб у процесі вивчення мови не витрачати час на вирішення поточних питань.

  1. Від малого до більшого

При вивченні розмовної англійської мови дуже важливо відслідковувати прогрес і успіхи студента. Для цього необхідно розставити пріоритети і мету. Мета «хочу вміти розмовляти англійською» не підійде. Вона не конкретна, а це може уповільнити прогрес. Мета «хочу вміти підтримати діалог на побутовому рівні» ліпша, однак не має часових меж. Необхідність ставити дедлайн меті дуже важлива, тому що це дисциплінує студента.

Також важливо починати з малого і вже потім збільшувати навантаження, переходячи до більш складних завдань або рівнів. Не варто засмучуватися, якщо одразу не виходить подужати всі граматичні часи, почніть із вивчення часів групи Simple. І вже далі можна переходити до більш складних аспектів граматики. Якщо студент одразу починає працювати з більш важким матеріалом, результат його роботи буде невисоким. Або йому стане важко, і він просто припинить вивчати мову, або може зробити багато помилок від незнання більш легкого матеріалу.

Нехай цілі будуть маленькими, проте вони будуть легко досяжними. Досягнення цілей, безумовно, буде кращою мотивацією.

  1. Мовна практика з носіями мови

Вивчення розмовної англійської мови в Києві – це не тільки виконання низки вправ, це вміння спілкуватися. Найбільш корисним для розвитку комунікативних навичок будуть заняття з розмовної англійської з носієм мови. Спілкування з носієм мови подобається студентам із багатьох причин, одна з яких – можливість спілкуватися англійською безпосередньо з людиною, для якої англійська – рідна. Звичайно, носій мови зможе поділиться зі студентом новою актуальною лексикою на даний момент.

Крім позитивних аспектів занять із носіями мови, є й інші нюанси, які слід враховувати. Перш за все, слід розуміти, що носій мови не завжди професійний викладач, тож потрібно дізнатися рівень його професійності. Часто студенти стикаються з такою ситуацією, коли після занять з носієм мови вони позбулися мовного бар'єру, проте граматичні помилки робити продовжують. Це відбувається через те, що на заняттях носій не виправляє студента. Щоб уникнути таких ситуацій, варто відвідувати заняття з носіями мови в форматі розмовних клубів, а також працювати над граматикою з викладачем індивідуально або в групі.

  1. Моніторинг ринку послуг

Перш ніж починати навчання на курсах, вивчіть ринок послуг. Вибираючи курси розмовної англійської в Києві, зверніть увагу на ціну. Вартість розраховується від місцезнаходження курсів, професійності викладачів і послуг, які пропонують курси. Тим не менш, не варто порівнювати ціну винятково з професіоналізмом викладача. Найчастіше курси пропонують оплачувати одразу курс, вартість за весь курс може включати знижку, і це, зрозуміло, буде вигідно. Однак оплата всього курсу може бути ризикованою, якщо ви не впевнені у виборі школи. Ідеальним варіантом буде помісячна оплата, це дисциплінує студента працювати протягом місяця і не так ризиковано, як оплата всього курсу.

Для більш усвідомленого вибору курсів розмовної англійської в Києві також слід прочитати відгуки. Це особливо корисно для столиці, коли вибір мовних шкіл і курсів великий. Щоб не помилитися і не загубитися у відгуках, потрібно використовувати тільки професійні сайти, які спеціалізуються на цьому.

  1. Відвідування івентів

Як ще можна вдосконалити розмовну англійську, крім додаткових курсів розмовної англійської з носієм? Ходити на спеціальні події: виставки, вистави англійською мовою. Це необхідно не тільки для різнобічного зростання особистості, але для розвитку можливостей використовувати англійську мову для спілкування на різні теми, включно з мистецтвом і музикою. Відвідування івентів – ідеальний варіант, як поєднати навчання розмовної англійської мови та хобі студента.

Насправді щомісяця можна виділяти день винятково на відвідування таких подій. Британська рада або спеціальні центри при посольстві організовують виставки, тиждень кіно або просто розмовні клуби.

7 порад із розвитку розмовних навичок в англійській
Розвинути розмовну англійську можна на різних культурних заходах у вашому місті

  1. Повне занурення в мовне середовище

В ідеалі, коли курс англійської розмовної проходить саме в мовному середовищі. Однак, коли немає можливості поїхати до англомовної країни, студент повинен імпровізувати, як йому максимально збільшити час на активну практику мови. Переходьте на музику та фільми виключно англійською мовою. Почніть із легких для сприйняття фільмів або відео і поступово прибирайте навіть субтитри. Крім цього, ви можете залучати своїх друзів або колег до вивчення англійської мови. Таким чином у вас з'явиться група людей, об'єднаних не тільки бажанням вивчати англійську, а й спільними інтересами. Однак кількість людей у групі має бути лімітованою, щоб у кожного була можливість висловити свою думку.

Якщо такий варіант не підійде, знайдіть друга по листуванню. Друг, який є носієм мови, не тільки підтримає у важкий період, але й допоможе в навчанні. Цілком ймовірно, що вашого друга захопить вивчення вашого рідної мови – і вже йому може стати в пригоді ваша допомога.

Також можна встановити на ґаджет додаток, який допоможе вам тренувати англійську, щойно з'являється вільний час.

  1. Подорожі

Хто ж не любить подорожувати? Саме для комфортної подорожі потрібна розмовна англійська. Нехай це і короткий період, але він зможе дати можливість попрактикувати розмовну англійську в мовному середовищі. Для цього достатньо звичайного розмовного курсу, однак якщо подорожі є частиною професійного життя студента – необхідно розповісти викладачеві про те, що англійська потрібна саме для поїздок. Цілком ймовірно, що крім розмовної англійської, стане в пригоді спеціальний курс «Англійська в подорожах».

Подорожі – також хороша допомога в боротьбі з мовним бар'єром. У туристичній поїздці студент розслаблений і відкритий до спілкування. Це допомагає знаходити нових друзів по всьому світу й загалом активно практикувати розмовну англійську.

Розмовні курси англійської в Києві

Вибір курсів у столиці досить різноманітний. У кожному районі міста є курси англійської розмовної, що ускладнює вибір відповідного варіанту. Оскільки розмовна англійська – найпопулярніший напрям у наш час, щоб знайти результативні курси, доведеться витратити час і зусилля.

Під час вибору курсів розмовної англійської в Києві слід уважно вивчити фідбек студентів. Опрацьовуючи відгуки, будьте вкрай уважними, щоб не попастися на фейкові відгуки конкурентів. Найчастіше правдиві відгуки ті, які містять особисту інформацію про викладачів, хоча б ім'я і прізвище. Такі відгуки стосуються конкретної людини, а значить, автор коментаря як мінімум знайомий із викладацьким складом школи. Довіряти слід лише відомим сайтам, які спеціалізуються на відгуках про мовні школи та курси. Також особисті рекомендації курсів розмовної англійської від ваших знайомих зможуть вам допомогти. Однак вивчаючи відгуки, враховуйте поставлені цілі й індивідуальні особливості людини.

Вибір курсів розмовної англійської в Києві може бути ускладнений ще й різними ціновими пропозиціями. Тож після відгуків слід розглянути цінову політику. Для курсів розмовної англійської вартість може бути абсолютно різною. Не завжди ціна – показник якості послуг, тому слід приїхати особисто в школу або курси й ознайомитися з програмою та цінами на місці. Також ви зможете бачити місцезнаходження школи, що важливо, щоб не витрачати багато часу на дорогу. Крім цього, можна ознайомитися з умовами, в яких буде проходити навчання в школі..

Курси розмовної англійської в Києві – явище нерідке, а це значить, що крім місцезнаходження і ціни, також можна при виборі враховувати особливості програми.

Ідеальним підходом до вибору курсів розмовної англійської в Києві буде складання власного рейтингу п'яти найбільш привабливих для вас шкіл. Не варто одразу зупинятися на першому варіанті, який ви знайшли. Це може призвести до того, що в разі спонтанного вибору школи студент швидко розчарується в якості навчання або організаційних моментах. Відповідно, продовжить пошук ідеальної школи і втратить час на ознайомлення з умовами навчаннях всіх курсів, яких досить багато.

Переваги Green Forest у порівнянні з іншими школами в Києві

Визначившись зі школами, в яких краще вивчати розмовну англійську в Києві, вибирайте той самий варіант, який ідеально вам підійде. Поза всяким сумнівом, серед топ-списку шкіл буде Green Forest.

Green Forest – це частина найбільшої мережі шкіл в Україні, щорічно в школі навчається понад двадцять тисяч студентів. Крім популярності у студентів, Green Forest також вирізняється сучасним підходом до навчання англійської мови. Школа пропонує вивчати англійську на спеціалізованій платформі Notes. Це п’ятикомпонентна система засвоєння матеріалу: практичні групові заняття, робота з інтерактивним підручником, система тестування, відеолекції, система доступу до додаткових коригуючих спецкурсів і клубів.

Викладачі школи проходять навчання і тренінги від Green Forest Teaching Centre Надії Дьячук. Центр підтримує професіоналізм 300 викладачів, які гарантують прогрес і якість знань своїм студентам. За основу під час складання програми Green Forest бере підручник Notes. Це спільна праця викладачів і методистів школи, підручник, який не тільки розвиває знання англійської мови, він також адаптований під інтереси і потреби сучасного студента.

У століття технологій кожній школі англійської мови варто мати не тільки платформу, але й додаток. My Green Forest – це не просто додаток, це свого роду особистий кабінет, який дає швидкий доступ до онлайн-версії підручника, домашніх завдань, тестування, можливості зміни графіка, контролю успішності, новин, запису на додаткові заняття.

Важливий аспект – методика, на якій ґрунтується школа. Green Forest використовує комунікативну методику на основі 9 найсучасніших підходів викладання англійської (CA, GDA, TBL, TTT, ESA, Suggestopedia, Dogme, GTM, ALA). Саме комунікативна методика ідеально підійде для вивчення курсу «Англійська розмовна».

Green Forest має власне видавництво, студії відео- і аудіозапису для створення якісних навчальних матеріалів з напрямку розмовної англійської. Це дозволяє студентам бути впевненими в легкому і безпроблемному доступі до навчальних матеріалів. Набір у групи відбувається п'ять разів на рік, а значить, студент завжди зможе встигнути записатися на потрібний курс. Green Forest навчає студентів усіх рівнів від Beginner до Advanced. Також Green Forest пропонує 650 безкоштовних додаткових спецкурсів, розмовних клубів із носіями мови, занять по Skype для студентів школи всіх рівнів.

Курси розмовної англійської в Києві представлені школами різних цінових категорій, проте Green Forest пропонує оптимальне співвідношення ціни і тривалості уроку – в середньому, 60 грн/год.

Ознайомившись із перевагами школи Green Forest, не відкладайте ваш розвиток. Приходьте до офісу школи Green Forest і вдосконалюйте вашу англійську розмовну!

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.