About English Language. 23.12.2019

Вивчення англійської в Києві дорогою на роботу

Щотижня приблизно 5 годин у нас іде на дорогу в офіс або навчання. Цей час можна використовувати з користю, витрачаючи його на вивчення англійської в Києві. Він стане прекрасним доповненням до регулярних занять у школах іноземних мов і підвищить рівень знань, а також допоможе відпрацюванню навичок.

Вивчення англійської в Києві дорогою на роботу
Час – швидкоплинний, не варто витрачати його даремно

Як організувати вивчення англійської мови в Києві по дорозі?

1. Багато хто не може уявити своє життя без використання смартфона, ноутбука або планшета. Таким людям додаткове вивчення іноземної мови найкраще проводити, переглядаючи навчальні відеоуроки, телешоу, новини і цікаві ролики англійською мовою. Так час у дорозі пролетить непомітно, але максимально продуктивно.

2. Дістаєтеся на роботу за кермом власного автомобіля? Вивчення англійської в Києві може відбуватися за допомогою аудіоподкастів. Це досить простий спосіб вивчення іноземних мов, який швидко допоможе розвивати сприйняття іноземних слів на слух. Також водіям прекрасно підійде вивчення англійських пісень і їх виконання прямо за кермом машини.

3. Повторення – мати навчання. До цього процесу потрібно підготуватися заздалегідь, вибравши для себе лексику з цікавої теми, і дорогою вчити цей список слів і фраз. За останніми підрахунками вчених, іноземні слова запам'ятовуються тільки після 9 повторень.

4. Вивчення англійської в Києві за англомовними виданнями. Під час поїздки в громадському транспорті можна виділити час на освоєння текстів в оригіналі. Новачкам варто звернути увагу на адаптовану літературу.

5. Складайте речення або просто називайте окремі слова англійською мовою залежно від того, що знаходиться навколо вас. Це прекрасний спосіб для тих людей, які нудьгують у транспорті. У цьому випадку навіть думки англійською будуть звучати краще. Починати варто з простих слів, а після складати з них цілі речення та розповіді про свої пригоди.

6. Тим, хто проходить вивчення англійської мови в Києві, дорогою на роботу можна робити домашнє завдання. Написати текст навряд чи вийде, але вивчити вислів або повторити правила з граматики цілком можливо.

7. Любителям грати в смартфоні або планшеті дорогою вивчення англійської можна перетворити на захопливу пригоду. Для цього потрібно використовувати спеціальні ігри та програми, призначені для вивчення іноземної мови, або ж зробити меню свого смартфона англійською.

8. Прекрасним способом для вивчення англійської є створення внутрішнього діалогу. Люди так влаштовані, що часто спілкуються самі з собою. Ми згадуємо минулі події протягом дня, будуємо плани на майбутнє, намагаємося визначитися з вибором і так далі. То чому ж все це не робити англійською мовою? До того ж, в цьому випадку є одна вагома перевага: про помилки вимови або неправильну побудову речення ніхто не дізнається, але в реальній розмові вийде відчувати себе максимально впевненим.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.