About English Language. 17.08.2020

Вивчення англійської з нуля онлайн крок за кроком

Автор: Тетяна Огородник

Багато хто вважає, що навчання англійської онлайн за відсутності будь-яких мовних навичок підходить тільки школярам і студентам. Така помилка виправдовується тим, що у дітей і підлітків пам'ять краща, ніж у дорослих. Але набагато небезпечніша думка, що вчити англійську з нуля для дорослих онлайн – соромно. Насправді ж усе з точністю до навпаки: прагнення до вивчення англійської з нуля, онлайн або в школі, завжди викликає повагу. Проте дуже багатьом людям важко побороти стереотипи й невпевненість, тому їх мрії та цілі залишаються нереалізованими. 

Методи навчання дітей і дорослих кардинально відрізняються. Але є і схожі принципи вивчення англійської з нуля онлайн, які застосовують до всіх студентів незалежно від їхнього віку. Розберемо деякі з них.

Вивчення англійської з нуля онлайн крок за кроком
Якщо звичний формат не для вас, обирайте англійську з нуля для дорослих онлайн. Це ефективно, комфортно та цікаво

  1. Вчимося читати. Як і у випадку з дітьми, навчання англійської з нуля для дорослих онлайн починається з азів читання. Це базові навички, завдяки яким ви можете навчитися читати іноземною мовою та правильно вимовляти звуки й слова. Записавшись на курси, ви отримаєте матеріали з основними правилами, які потрібно буде вивчити й назавжди закріпити у своїй пам'яті. Також ви будете ознайомлені з транскрипцією.
     
  2. Вимова. Навіть якщо правила читання відскакують від ваших зубів, під час онлайн - вивчення англійської з нуля обов'язково звіряйтеся зі словником і перекладачем, як вимовляються нові слова та фрази. Деякі з них в усному мовленні звучать зовсім не так, як пишуться. Тому уважно вслуховуйтесь у вимову слів за допомогою голосової транскрипції та пробуйте вимовити їх так само.
     
  3. Поповнення словникового запасу онлайн. Для дорослих із нульовою англійською також можна використовувати яскраві картинки, аудіозаписи та відеоматеріали. Слід почати з найпростіших і найбільш розповсюджених слів на загальну тему. Зверніть увагу, які з них ви найчастіше вживаєте, коли розмовляєте рідною мовою. Крім того, сфокусуйтеся на дієсловах – що більше ви їх вивчите, то краще. Складайте речення з ними, намагаючись з їх допомогою розповісти коротку історію. Так ви зможете зробити свою мову більш природною і динамічною.
     
  4. Граматика. Саме на ній робиться акцент в онлайн - англійській для дорослих з нульовим рівнем. Нехтування правилами граматики призводить до того, що співрозмовник просто не буде вас розуміти.
     
  5. Практика. Вивчення англійської з нуля онлайн вважається одним із найефективніших форматів для поліпшення розмовних навичок. Введіть свій запит у Google – і отримайте безліч сайтів, де можна спілкуватися з іноземцями, а також ресурси з корисним контентом: уроками, вправами та статтями. Перед новачками часто виникає спокуса додати їх усі в закладки, але краще цього не робити. Ви заплутаєтеся в них, і навчання швидко вам набридне. Для початку буде достатньо двох-трьох ресурсів, які дозволять вам систематично займатися та вдосконалюватися. Про те, які з сайтів найбільш ефективні, ви можете запитати у свого викладача.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.