About English Language. 10.09.2020

Вивчаємо англійську мову онлайн і не втрачаємо концентрацію

Автор: Анна Огородник

Кажуть, що перш ніж почати вивчати англійську онлайн, потрібно правильно налаштуватися і створити чіткий план, який покаже, наскільки такий формат занять буде ефективним. Якщо у вас є конкретні цілі, яких ви хочете досягти за допомогою вивчення англійської мови онлайн, то залишається обрати зручний графік і виділити час для самостійної роботи. Але трапляється так, що після кількох занять результати можуть погіршуватися. Це відбувається під впливом обставин, які заважають учням залишатися зосередженими під час уроків online - курсів англійської мови. І причини можуть бути різними. Навіть якщо вам не треба витрачати час на поїздки до мовної школи, але іноді ви втрачаєте концентрацію на занятті, слід розібратися, що саме вас відволікає. 


Можливо, справа безпосередньо у форматі навчання? Це досить поширена помилка, що вивчати англійську мову онлайн важче, оскільки у викладача немає можливості повністю контролювати студентів і залучати їх до процесу. Якщо ви згадаєте себе за партою в школі, то напевно не станете заперечувати, що присутність вчителя в класі не заважала вам втратити концентрацію і пропустити все повз вуха. Online - курси англійської мови відрізняються від звичних offline-занять, але вони не менш ефективні. Якщо ви не можете бути зосередженими протягом усього уроку, то попрацюйте над собою. У кожного є величезний потенціал для підвищення продуктивності, ефективності та дисципліни. Є певний взаємозв'язок між рівнем уваги людини з її цілями. Вивчення англійської мови онлайн – також хороша можливість для вас тренувати свою концентрацію. 

Вивчаємо англійську мову онлайн і не втрачаємо концентрацію
Навіть секунда неуважності може коштувати даремно витраченого часу або, що ще гірше, втраченої можливості

Ми поділимося з вами способами, які допоможуть вам залишатися зосередженими незалежно від обставин.

  1. Розробіть свій метод фокусування уваги. Багато людей найбільш зосереджені вранці, а протягом дня концентрація уваги знижується. Визначтеся, коли ви почуваєтеся найбільш зосередженими, і намагайтеся адаптувати графік online - курсів англійської мови. Займайтеся в той час, коли вам не потрібно думати про щось інше. 
     
  2. Поміркуйте, що вас відволікає найбільше, і змініть свої звички. Є багато факторів, які можуть вплинути на ваш рівень концентрації: сон, настрій, дієта та вправи. Може виникнути спокуса пізно лягати спати й прокидатися незадовго до початку online-уроку. Однак не варто покладатися на те, що горня міцної кави допоможе вам бути зосередженими під час вивчення англійської мови онлайн. Пам'ятайте, що здоровий сон, регулярні тренування, прогулянки на свіжому повітрі та правильне харчування набагато краще допоможуть вам зберігати концентрацію день за днем.
     
  3. Намагайтеся не падати духом і бути на позитиві. Поганий настрій теж може вплинути на вашу увагу. Негативні емоції можуть створювати «період опору», який дозволяє вам зосередитися тільки на тому, що вас вибило з колії. Позитивні емоції мають протилежний ефект, вони дозволяють людям зосередитися на заняттях online - курсів англійської мови та мислити в ширшій перспективі.
     
  4. Пам'ятайте про те, заради чого ви наполегливо працюєте. Не забувайте, яка ваша мета. Якщо ви хочете вивчити мову за допомогою online - курсів англійської мови, то зосередьтеся на винагороді за це. Уявіть себе в подорожі за кордоном, де ви можете вільно і легко спілкуватися з місцевими жителями, або свої майбутні кар'єрні успіхи. 

Стати найкращою версією себе непросто. Для того щоб залишатися уважними та дисциплінованими вдома, потрібно докладати трохи більше зусиль. Але це не нездійсненне завдання. Уміння залишатися зосередженими – це навичка, яку можна розвивати, тренувати і використовувати протягом усього життя.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.