Green Forest Life. 09.10.2015

Історія сайту ГФ та переможці Website Week 2015

Автор: Анастасія Брандт

Історію сайту ГФ легше всього пояснювати саме за тим квізом, який вам довелося розгадувати, тому почнемо.

 

1.    Першим редактором сайту ГФ була Надя Дьячук. (зараз директор методичного відділу ГФ)  - відповідь на це питання – TRUE
Саме Надя була першим редактором сайту. Сьогодні вона керує всім методичним відділом ГФ, тобто займається відповідальною роботою підбору, набору та навчання викладачів. Саме вона додавала перші матеріали на сайт. Після неї над сайтом працювали: Оля Янкова (редактор сайту), Альона Горбатко (помічник редактора), Настя Руденко (Брандт) – це я =) Виходить, що за 10 років існування керували сайтом лише 4 людини)


2.    На першому варіанті логотипу ГФ була білка.  – це False

Мабуть я засмучу багатьох людей, коли скажу, що на логотипі ГФ ніколи не було білки. Так, це правда, тільки дерева. Зелені дерева, спочатку 2, а потім 1,  і тільки у 2015 році на логотипі залишився тільки зелений колір і назва школи). Ось варіанти логотипів, від першого до останнього)


3.    Чоловічок з огірком ніколи не був талісманом ГФ і не з’являвся на сайті. – а це False
Правильну відповідь на питання №3 у квізі взагалі дали тільки декілька людей з 62-ох учасників. Ось ці самі чоловічки з огірками. Так, вони були) 

             
4.    Найпопулярніша стаття на сайті ГФ «10 советов о том, как правильно смотреть кино на английском языке» має більше 126 тисяч переглядів.  – це TRUE
Альона Горбатко, яка написала цю статтю у 2009 році, мабуть, і не здогадувалась про її майбутню популярність) А цікаво ще те, що на другому місці за кількістю переглядів знаходиться знову ж таки стаття Альони на тему: «Как правильно читать книги на английском языке». Обов’язково прочитайте її тут.

 

5.    Онлайн крамничка Gift Shop (зараз більш відома як Gifty) вперше з’явилася на greenforest.com.ua  - TRUE
Магазин душевних подарунків Gifty дійсно розпочинався як Gift Shop школи англійської мови Грін Форест. Першим товаром у цьому магазинчику були сережки, які дівчата замовляли з-за кордону. Також найбільш ходовими товарами спочатку були різноманітні значки, брелоки а також сумочки. Останні і зараз користуються популярністю у Гіфті. Це був той час, коли значки та брелоки ще могли когось зацікавити))) Але все міняється і зараз Gifty самостійний і повноцінний магазин подарунків, який змагається за своє місце під сонцем серед інших українських онлайн-магазинів. Шукаєте цікавий і унікальний подарунок – заходьте на сайт gifty.in.ua.

 

6.    У 2007 році сайт школи був єдиним інформаційним партнером МКФ «Молодість» - а це FALSE.
Ми б звісно дуже хотіли, щоб так і було, але ні) Хоча, цього року, магазин Gifty, про який розповідалось вище, виступає на цьогорічній Молодості єдиним партнером з сувенірної продукції. Саме зараз наші дизайнери працюють над унікальними принтами для сумок, футболок та іншої сувенірки, яку можна буде отримати/придбати на фестивалі. Чекайте новин про нашу співпрацю незабаром на сайті. 

 

7.    Керівник проекту Грін Форест – Руслан Ниник був одним з перших блогерів на сайті greenforest.com.ua  - TRUE 
Блоги на сайті ГФ були надзвичайно популярні серед студентів і викладачів, як тільки з’явився сайт. Там вирувало життя: одні писали блоги, а інші їх коментували. Іноді кількість знаків у коментарях було більше ніж у самому пості, але всім було байдуже) Тоді всі «зависали» на форумах і онлайн переписка була у тренді) 


8.    У 2012 році на сайті ГФ було опубліковане відео з Мустафою Найємом, який закликав всіх йти на вибори. – TRUE
Ну тут і казати нічого, просто дивіться відео) Цей ролик актуальний і сьогодні (для киян), адже вибори не за горами) Чому Мустафа? – просто тоді він навчався в ГФ і виявив бажання зняти такий ролик)
 

9.    За 10 років існування сайту на ньому було зроблено більше 10 000 публікацій на найрізноманітніші теми.  – FALSE
Наразі кількість публікацій трошки не дотягує до 5000. До того ж сьогодні Грін Форест більше уваги приділяє якості публікацій, а не їх кількості.


10.    Вже 10 років над сайтом (ілюстраціями, банерами, плакатами) працює один і той же дизайнер. - це точно FALSE
Дизайнери – це окрема тема для розмови. З самого заснування сайту велика увага приділялась дизайну сайту та всіх супутніх матеріалів. Сьогодні над проектами Green Forest, Green Country, Yappi, Yappi Corporate та Gifty працюють цілих 5 дизайнерів. Кожна з них, а всі вони дівчата, має свій унікальний стиль. Є дівчата, які працюють давно, але одним дизайнером ми б ніколи не впоралися) А якщо вам цікаво, хто робив дизайн сьогоднішнього сайту ГФ, то ми з радістю дамо вам відповідь – це Даша Левчук.

 

Тепер ви знаєте всі правильні відповіді на квіз) І саме зараз, хочу сповістити, що я не отримала жодного листа від вас з усіма правильними відповідями. Але це не біда! Подарунки вже давно чекають на своїх нових власників, тому я поклала відповідальну роботу визначення переможців на Random.org. Тому ось вони – переможці у True or False Quizz:

Перші 3 переможці отримають граматичні зошити Vital Grammar Notes, наступні 10 – книжки англійською мовою!  Також хочу подякувати всім 62 учасникам за ваші відповіді та поздоровленням! Нам дуже приємно! Ну а переможці – чекайте на листа у своїй електронній скринці. 

 

Ще у нас є 4 учасники, які вислали нам свої ідеї та побажання, щодо матеріалів, які б вони хотіли бачити на сайті! Це Лєра Гутор, Аня Соловей, Василь Крамарець  та Юлія, на яких чекають подарунки від Гіфті та подарункові картки на знижку в ГФ!

 

Також ми обов’зково нагородимо тих авторів, яких ви відзначили у своїх листах!


Сподіваємось, що ви і далі будете відвідувати наш сайт і отримувати на ньому корисну інформацію. Ну а ми, зі свого боку, будемо ретельніше добирати матеріали і працювати над їх якістю!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.