About English Language. 24.06.2020

Інтерактивне вивчення англійської мови – як це

Автор: Юлія Блажевич

Інтерактивне вивчення англійської мови відрізняється від усіх стандартних методик, до яких ми звикли ще зі школи. Вивчення англійської мови представлене в ігровій формі, завдяки чому вона легше сприймається. Правила та граматика подаються через додатки та онлайн-завдання, так студенти докладають набагато менше зусиль під час навчання. 

Інтерактивне вивчення допомагає розвинути навички говоріння, читання, письма, а також весело проводити час. Багато уроків затягують настільки, що не хочеться переривати навчання. 

Із чого почати вивчення англійської мови?

Визначтеся зі спрямованістю й тематикою курсів. Не варто звертати увагу на бізнес-англійську, якщо ви віддаєте перевагу подорожам. Навчання буде максимально ефективним, якщо підібрати потрібні та цікаві саме вам теми.

Потім оберіть відповідні курси онлайн. Існує величезна кількість шкіл, які пропонують інтерактивні уроки, вправи та ігри. Звернути увагу під час вибору потрібно на вартість навчання, формат подачі матеріалу та методику викладання, а також кількість уроків на тиждень – займатися потрібно систематично. Інтерактивне вивчення передбачає регулярні заняття по 2-4 рази на тиждень.

Із чого почати вивчення англійської мови?
Інтерактивне навчання має кілька переваг у порівнянні з традиційними уроками

Переваги інтерактивних занять

Вивчення іноземної мови інтерактивно в процесі яскравої навчальної гри підходить не тільки дітям, а й дорослим.

  1. За умови, що ви обрали регулярні заняття, ви зможете швидко розвинути свою граматику, поліпшити лексику, а також вимову, витрачаючи на це лише по 30 хвилин на день.
     
  2. Ви будете вчитися за тим матеріалом, який вам цікавий. Пісні, серіали, кросворди, ігри – обирайте те, що вам до душі. А викладач допоможе упорядкувати всі активності так, щоб ваше навчання було ефективним.
     
  3. Під час навчання за інтерактивним підручником можна відстежувати свій прогрес і розуміти, яким навичкам потрібно приділити більше уваги.
     
  4. Усі навчальні матеріали є в особистому кабінеті, ви можете повертатися до них тоді, коли вам зручно й потрібно.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.